Asi Vás to nebude zajímal, ale měl jsem nutkání se někomu svěřit. Čase dám i fotky škrábanců, ted se i koukám na ruky a mám tam krev. Ať už je dnešek za mnou....

Popravdě jsem na sebe trochu pyšnej. Docela mi dodalo odvahu že jsem ve škole musel dělat zdravotnický kurz...Tygr píše:Ahold: To se nekdy stava.. dulezity je ze to vsechno dopadlo takhle. Je skvely ze jsou dnes lidi, kteri pomuzou cloveku v nouzi, nebyva to zvykem. Krásný.. opravdu. Kdyz uz nic jinyho, myslim ze mas fajn pocit nejen z noveho autíčka (ale hlavne z toho ze nejsi pasrac co netecne projede kolem, kdyz je treba pomoct)-
Gratuluju a vitej mezi námi.Jak to tu bylo psané už někteří by projeli a ani by nezastavili.Ahold píše:Musím se Vám pochlubit, dneska jsem si pořídil krásnou Corollu T-Sport. Je to užasnej mazel, černé barvy. Krásně jede, krásně se v ní sedí, jsem znova ZAMILOVÁN a hlavně, konečně už sem patřím taky. Věřte ale, že dnešek nebyl žádný medík. Prodávajcí byl příjemnej a ochotnej pán, vše ukázal, poradil, řekl a předal. Poslední věc co nám zůstalo bylo odhlásit auto. Domluvili jsme se, že tam zajedem hned, tak jsme nasedli a jeli. Vše bylo OK, ale pár metrů od úřadu nám nedal přednost chlapík se starým Fordem...BUM, mám ho ve dveříchAutíčko jsem měl sotva hodinu a hned toto. Nevěděl jsem co mám dělat, tak se začal smát. Díky bohu kupujcí byl férovaj a hlavně policajt, tak se vše vyřešilo, sepsalo (musím říct že jak vyník, tak bývalej majitel byli ukázkový. Na všem se dohodli, vše sepsali a dokonce i na pojištovnu jsme byli.). Smutně sem koukal na ony polámané dveře a trochu proražený blatník. I když jsem se smál bylo mi smutno, skoro do breku. Vše se domluvilo a Turbošidítko (jak jsme Toyku pojmenovali) pude na reinkarnaci do Toyoty v Olomouci. Myslel jsem si, že vše mám už za sebou. Cesta do Brna proběhla v pořádku, jelikož jsem chtěl svést slečnu, která řídila druhé auto, tak jsme jedno auto nechali na parkovišti a jeli jsme šidítko projet. K mé smule řidič v protisměru dostal infarkt. Měl tam s sebou 2 děti. Tak jsem zastavil, jěště s jedním pánem a 3 lidí z xy co jeli kolem jsme šli pomáhat. Volal jsem sanitku, pán zatím dával trojuhelník a 2 malé děti běhali okolo auta. Paní, co byla na centráli nedokázala pochopit že ten pán nebyl opilej. Říkal jsem jí, že tam má pěnu u pusy a nedokáže plynule komunikovat. Ani nedokázala se zorientovat, když jsem jí říkal kde jsme (docela mě to naštvalo), po delší chvíli dojela sanita a pána si převzala. Pro děti dojela mamka a tak jsem nechal řídit slečnu. Pak už naštěstí bylo vše v pořádku. Šidítko i přes menší kosmetické vady má chut žít a jsem za něj moc vděčnej.
Asi Vás to nebude zajímal, ale měl jsem nutkání se někomu svěřit. Čase dám i fotky škrábanců, ted se i koukám na ruky a mám tam krev. Ať už je dnešek za mnou....