Den poser, aneb +1

vše ohledně modelové řady Corolla
Odpovědět
Ahold
Věčnej rejpal

Den poser, aneb +1

Příspěvek od Ahold »

Musím se Vám pochlubit, dneska jsem si pořídil krásnou Corollu T-Sport. Je to užasnej mazel, černé barvy. Krásně jede, krásně se v ní sedí, jsem znova ZAMILOVÁN a hlavně, konečně už sem patřím taky. Věřte ale, že dnešek nebyl žádný medík. Prodávajcí byl příjemnej a ochotnej pán, vše ukázal, poradil, řekl a předal. Poslední věc co nám zůstalo bylo odhlásit auto. Domluvili jsme se, že tam zajedem hned, tak jsme nasedli a jeli. Vše bylo OK, ale pár metrů od úřadu nám nedal přednost chlapík se starým Fordem...BUM, mám ho ve dveřích :( Autíčko jsem měl sotva hodinu a hned toto. Nevěděl jsem co mám dělat, tak se začal smát. Díky bohu kupujcí byl férovaj a hlavně policajt, tak se vše vyřešilo, sepsalo (musím říct že jak vyník, tak bývalej majitel byli ukázkový. Na všem se dohodli, vše sepsali a dokonce i na pojištovnu jsme byli.). Smutně sem koukal na ony polámané dveře a trochu proražený blatník. I když jsem se smál bylo mi smutno, skoro do breku. Vše se domluvilo a Turbošidítko (jak jsme Toyku pojmenovali) pude na reinkarnaci do Toyoty v Olomouci. Myslel jsem si, že vše mám už za sebou. Cesta do Brna proběhla v pořádku, jelikož jsem chtěl svést slečnu, která řídila druhé auto, tak jsme jedno auto nechali na parkovišti a jeli jsme šidítko projet. K mé smule řidič v protisměru dostal infarkt. Měl tam s sebou 2 děti. Tak jsem zastavil, jěště s jedním pánem a 3 lidí z xy co jeli kolem jsme šli pomáhat. Volal jsem sanitku, pán zatím dával trojuhelník a 2 malé děti běhali okolo auta. Paní, co byla na centráli nedokázala pochopit že ten pán nebyl opilej. Říkal jsem jí, že tam má pěnu u pusy a nedokáže plynule komunikovat. Ani nedokázala se zorientovat, když jsem jí říkal kde jsme (docela mě to naštvalo), po delší chvíli dojela sanita a pána si převzala. Pro děti dojela mamka a tak jsem nechal řídit slečnu. Pak už naštěstí bylo vše v pořádku. Šidítko i přes menší kosmetické vady má chut žít a jsem za něj moc vděčnej.

Asi Vás to nebude zajímal, ale měl jsem nutkání se někomu svěřit. Čase dám i fotky škrábanců, ted se i koukám na ruky a mám tam krev. Ať už je dnešek za mnou.... :(
Jsem Zoofilní plyšomil a nestydím se za to.
Vrrrrrm Toyota Vrrrrrm Corolla Vrrrrrm TS Vrrrrrm
kudl
Manager Týmu

Příspěvek od kudl »

Gratuluju k novemu prirustku a plne chapu potrebu vse ze sebe vysypat :wink: Me moji starou novou rollku Snehurku zboril nejakej zmr.. po mesici co sem ji mel. Kdyz sem stal na parkovisti vymena celej blatnik a utrzeny svetlo ze zavesu a nenechal ani listecek :evil: . Ale ta radost z novyho auta je k nezaplaceni :D
Corolla E9 1,6( 77Kw :-(( ) limousine a hlavne 4WD:-)
http://www.youtube.com/watch?v=cbY7v41nNDw Novy video
Ahold
Věčnej rejpal

Příspěvek od Ahold »

Ono nového ani tak né, ale spíš že je to MOJE první auto co mi říká pane...a toho chlápka bych nenazíval zmrdem, je pravda že se měl víc rozhlídnout na stopce, ale stalo se no. Hlavní je že jsme všici ok, plechy se daj koupit nové :)

http://kruparp.sweb.cz/siditko/DSC00907.JPG
http://kruparp.sweb.cz/siditko/DSC00906.JPG
http://kruparp.sweb.cz/siditko/DSC00905.JPG
Marty
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marty »

No trnitá cesta to teda byla, ale máš ji doma. Ten škrábanec ti opraví a nic jí nebude. Přeju ať slouží! Já po TSku taky trochu pokukuju, ale říkám si, že to své stříbrné nemůžu udělat.
Obrázek
'06 Mazda 6 2.0 MZR-CD 105kW
ex '97 Corolla AE111L 4A-FE 81kW
kudl
Manager Týmu

Příspěvek od kudl »

Nemyslel sem tim toho pana co naboural tebe, mels stesti ze ses setkal se slusnymi lidmy :D
Corolla E9 1,6( 77Kw :-(( ) limousine a hlavne 4WD:-)
http://www.youtube.com/watch?v=cbY7v41nNDw Novy video
Tygr
Věčnej rejpal

Příspěvek od Tygr »

Ahold: To se nekdy stava.. dulezity je ze to vsechno dopadlo takhle. Je skvely ze jsou dnes lidi, kteri pomuzou cloveku v nouzi, nebyva to zvykem. Krásný.. opravdu. Kdyz uz nic jinyho, myslim ze mas fajn pocit nejen z noveho autíčka (ale hlavne z toho ze nejsi pasrac co netecne projede kolem, kdyz je treba pomoct)-
Kup si Toyotu a zustanes s ni navzdy a Celica je srdecni zalezitost:o)
Ahold
Věčnej rejpal

Příspěvek od Ahold »

Tygr píše:Ahold: To se nekdy stava.. dulezity je ze to vsechno dopadlo takhle. Je skvely ze jsou dnes lidi, kteri pomuzou cloveku v nouzi, nebyva to zvykem. Krásný.. opravdu. Kdyz uz nic jinyho, myslim ze mas fajn pocit nejen z noveho autíčka (ale hlavne z toho ze nejsi pasrac co netecne projede kolem, kdyz je treba pomoct)-
Popravdě jsem na sebe trochu pyšnej. Docela mi dodalo odvahu že jsem ve škole musel dělat zdravotnický kurz... :) ale jo, šidítko se uzdravý, ten člověk snad taky, ted jen doufat že už vše zlé je za náma...aspon taky nechám Toyku v tom servise prohlédnout a vyměnit všechny tekutiny :)
Ahold
Věčnej rejpal

Příspěvek od Ahold »

To už opravdu není možné! Vyjedu z parkáče a hned huhuuuu policajti že nesvítím a to bude za pětikilčo...to už je fakt jako znamení, někdo mi to auto nepřeje :(
LOHR
Člen Týmu

Příspěvek od LOHR »

sakra ty máš ale pech:D
czmk5
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od czmk5 »

fakt to tak vypadá, a nebo je prokleté auto nebo ty. :o)
Toyota Celica 2.0 GT, T20, 1994
1.3 55kw
Manager Týmu

Re: Den poser, aneb +1

Příspěvek od 1.3 55kw »

Ahold píše:Musím se Vám pochlubit, dneska jsem si pořídil krásnou Corollu T-Sport. Je to užasnej mazel, černé barvy. Krásně jede, krásně se v ní sedí, jsem znova ZAMILOVÁN a hlavně, konečně už sem patřím taky. Věřte ale, že dnešek nebyl žádný medík. Prodávajcí byl příjemnej a ochotnej pán, vše ukázal, poradil, řekl a předal. Poslední věc co nám zůstalo bylo odhlásit auto. Domluvili jsme se, že tam zajedem hned, tak jsme nasedli a jeli. Vše bylo OK, ale pár metrů od úřadu nám nedal přednost chlapík se starým Fordem...BUM, mám ho ve dveřích :( Autíčko jsem měl sotva hodinu a hned toto. Nevěděl jsem co mám dělat, tak se začal smát. Díky bohu kupujcí byl férovaj a hlavně policajt, tak se vše vyřešilo, sepsalo (musím říct že jak vyník, tak bývalej majitel byli ukázkový. Na všem se dohodli, vše sepsali a dokonce i na pojištovnu jsme byli.). Smutně sem koukal na ony polámané dveře a trochu proražený blatník. I když jsem se smál bylo mi smutno, skoro do breku. Vše se domluvilo a Turbošidítko (jak jsme Toyku pojmenovali) pude na reinkarnaci do Toyoty v Olomouci. Myslel jsem si, že vše mám už za sebou. Cesta do Brna proběhla v pořádku, jelikož jsem chtěl svést slečnu, která řídila druhé auto, tak jsme jedno auto nechali na parkovišti a jeli jsme šidítko projet. K mé smule řidič v protisměru dostal infarkt. Měl tam s sebou 2 děti. Tak jsem zastavil, jěště s jedním pánem a 3 lidí z xy co jeli kolem jsme šli pomáhat. Volal jsem sanitku, pán zatím dával trojuhelník a 2 malé děti běhali okolo auta. Paní, co byla na centráli nedokázala pochopit že ten pán nebyl opilej. Říkal jsem jí, že tam má pěnu u pusy a nedokáže plynule komunikovat. Ani nedokázala se zorientovat, když jsem jí říkal kde jsme (docela mě to naštvalo), po delší chvíli dojela sanita a pána si převzala. Pro děti dojela mamka a tak jsem nechal řídit slečnu. Pak už naštěstí bylo vše v pořádku. Šidítko i přes menší kosmetické vady má chut žít a jsem za něj moc vděčnej.

Asi Vás to nebude zajímal, ale měl jsem nutkání se někomu svěřit. Čase dám i fotky škrábanců, ted se i koukám na ruky a mám tam krev. Ať už je dnešek za mnou.... :(
Gratuluju a vitej mezi námi.Jak to tu bylo psané už někteří by projeli a ani by nezastavili.
m-ira
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m-ira »

Že se vůbec tolik událostí stačilo seběhnout ku příležitosti koupě auta... Jak řikám..snad už sis to vybral hned na začátku a teď bude corollka už jen sloužit k tvé radosti...

Tyhle auta jsou prokletý svým způsobem. Maj totiž duši. Já jsem tu svoji např. před 2 měsíci nakonec nedokázal prodat, ačkoliv jsem měl dva zájemce, kterým se tímto omlouvám... Obávám se, že D-4D, který mě v posledních dnech tolik nadchlo onu duši mít nebude....
Odpovědět

Zpět na „Corolla“