REBORN začíná..již nic v cestě

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
Malpaso
Manager Týmu

Příspěvek od Malpaso »

Ahoj Baras. Když jsi mi napsal aby se mrknul co se ti stalo neměl jsem ani tušení co za čuňárnu se ti stalo (sem si říkal že tě nekdo odrbal někde na parkovišti u obchoďáku nebo tak, ale tohle jsme nečekal). Přes všechny pozitivní i negativní komentáře o tom co mám na prodej nebo ne a jak zbytečné to pro tebe bude tě můžu ujistit, že použitelného toho mám spoustu a když vím že toho bude víc můžeš počítat s "paušální cenou" ne s cenou za díl (alespoň se mi vyprázdní garáž :)) a pokud se zeptáš kluků co ode mě nějaký ten díl už vzali oškubán nebudeš :). Z toho co píšeš můžu nabídnout z rozebrané 1.8ky (takže všechny níže uvedené díly z AT200):

- kapotu (nárazník už nemám... sorry :/)
- chladič (pokud to odnesl) + ventilátor
- nádobku k odstřikovačům (ta je vpravo v blatníku, takže možná taky...) a vůbec coliv plastového co mohlo popraskat
- oba přední blatníky
- všechny světlomety (pustím i kusově pokud to odneslo jen něco)
- plastová drobotina v motoru (jako krabička na relátka, pojistky)
- blinkry do předního nárazníku (pokud nepřežily)
- jestli ti bouchly airbagy tak mám jak spolujezdce tak řidiče
- pokud by jsi chtěl kus předku (nějaké ty rozpěry a tyče by mohly být lepší převařit než rovnat) tak ten se taky ještě někde válí
- to samé A sloupky (střechu mám bohužel jen se šíbrem což jak jsem pochopil tak ten ty nemáš)
- to samé prahy...

Prostě dej vědět a něco vymyslíme.
Naposledy upravil(a) Malpaso dne pát 04.12.2009, 12:11, celkem upraveno 2 x.
BaraS
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BaraS »

http://baras23.rajce.net/ty_3_prvni_fot ... sim_brecet

tady je ta zkaza,predposledni fotka je uz strecha kapku porovnana co slo a o fotku driv sem sundal uz blatak vevnitr tapec atd,ja nwm ale myslim ze dopadla jeste dobre a zachranim ji,ja si nic jinyho ani nepripoustim,zachranila nas ja ted zachranim ji :!:
gabko24
Věčnej rejpal

Příspěvek od gabko24 »

len to opravte dosledne, aby vas zachranila aj nabuduce "co teda nikomu neprajem, aby sa take stalo!" dufam vies, jak to myslim!
ex: celica 5gen 3S-GE cervena
ex: celica 5gen 3S-GE cierna facelift
ex: 6gen 3s-ge 3gen :-)
IS 300
BaraS
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BaraS »

pak jedine jeste jak valila bokem po kolech tak aby nebyly rozhazeny osy bo neco u zaveseni a tak,na to se kouknem s tatou az to odstrojim vic a dostanem se do jamy ale doufam doufam ze nic nenajdem,nic zavaznyho
TomasGT20
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomasGT20 »

smutny pohled :(

OT : prosimte to mas jeste original potahovane kozene sedacky? Mam moznost si je taky dat do celdy, jak funguji v lete, poti se moc ? diky
Toyota Celica ST202, SS, LSD
BaraS
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BaraS »

TomasGT20 píše:smutny pohled :(

OT : prosimte to mas jeste original potahovane kozene sedacky? Mam moznost si je taky dat do celdy, jak funguji v lete, poti se moc ? diky
nejsou asi origo pac sou jiny strihem ale nadhera na udrzbu a pokud mas klimu tak vse ok,akorad to chche ton skla pac palej jak plech na susenky kdyz na ne sviti...
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

Tak jak koukám máš zadarmo střechu když se přece jen klempíř a lakýra rozhodne ji nerovnat ale navařit nanovo., blatníky má Malpaso, možná má i přední sklo, dále když napíšeš Howardovi ten bude mít kapotu z 1,8, přední nárazník nepotřebuješ no a prách myslím že by se našel taky.Jak koukám ten půjde spravit no vidíš půjde to ty díly se najdou.Ja žel nic co bys využil více nemám.Tak hodně zdaru.
Nějaké ty auta doma jsou.
BaraS
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BaraS »

chapy diky za to jak se snazite pomahat,zejtra komplet odstrojim predek kouknu na chladic a predek jenom drzaky a tak a pak bych sepsal co teda vsecko bych potreboval a pripadne se na dotycne ozval,moc diky predem :?
Lucinka
Řidič

Příspěvek od Lucinka »

Teda to je fakt hrůza, moc mě to mrzí :( Lidi jsou fakt hovada :evil: Tak ať se ti z toho brzy podaří vzpamatovat a i Cecilce přeju hodně štěstí.
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

ne ne a ne... po tom co sem viděl... zbyly z celi stejně jako z modrý... jen dveře, interier a motor +- pár píčovinek... NE NE A NE neblázni to neni jen totálka... to je totál totálka... K:O. prodat interier, motor... a zbytek zlikvidovat. "Je prostě MRTVÁ" tak už si to uvědom... to prostě neni jen ťukanec, nebo naboření ze předu... kde jsou celicy ultra hardcore opravitelný.... tohle je totální toálka. rozluč se, kup jinou a zbytek si nech a rozprodej. "moje rada, ale dělej jak myslíš..." tohle kdybys byl třeba němec/rakušan/švýcar... a chtlěl bysi z toho udělat novou káru... tak by tě poslali do uzbekistánu.... a ani já vlastně ani nevim kde na mapě je--- :lol: vybodni se na to--- jdi do jiný, najdeš žlutou když se budeš snažit, ale na tohle zapomeň. je to černá hnusná díra, smrt celica. RIP

navíc pro příště víš, že v tomhle autě nezgebneš- je to nebeský auto... zachránilo t-vám to život, i kdybys byl/ nebyl připoutanej... ale znova už by to nemuselo vyjít... ten material/střecha nikdy nebude tak pevnej jako original... chápu situaci že jsi student, ale prostě to rodičům vysvětli... oni ti daj když jim to vysvětlíš... renovace tohodle vraku je cesta ani ne do pekla, ale do totální prdele. stát se to může každýmu kdykoliv, ale nemá to smysl... jinak to vysvětlim: švýcar když ducne s autem na parkovišti, prodá ho.... my si ho tady opravíme.... a je jak nový.... ale v tomhle případě bych se musel stydět za to, že se s tim někdo tady sere... protože pak by to vypadalo že my jsme v CR totální zoufalci... prostě takovej crash se nesmí opravovat.... bylo by to totálně tragický. nejsme v uzbekistánu, už pár let ne... můžeme zachraňovat bouchlý auta, ale NE totálně zbouchlý káry nasračky.

poučení pro příště je----------> TROUBIT na plný kule.... TROUBIT A JEN A JEN TROUBIT na ty kreteny všude kolem! dálkáče jsou blbost.

nedoporučuju tu dělat kšefty... kdyby to byla ťufka tak jo, ale takhle ne, proděláš.... i když by byly díly za hubičku... to je jak renovovat zombie...

ps: je mi to fakt líto, i když sem to nikde nepsal.... což je ale logický, jinak bych sem nic nepsal... umim se vžít do tvý situace... taky sem přišel o mitsubishi eclipse... unikátní kousek... neměl a nemá kopii v čr... a to jen byl zničenej levej přední bok... nic přes střechu... brečel sem jako solidně když sem odcházel ze servisu mitsubishi a věděl sem, že už nikdy ten krásnej design neuvidim... ztracenej sen.... udělej si novej sen- třeba když ne komerční silver- tak modrej když nebude žlutej... modrá je taky sexy :wink:
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
BaraS
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BaraS »

uz nechci sen....dik za uprimnost mejste se tu s kraskama fajne
gabko24
Věčnej rejpal

Příspěvek od gabko24 »

nuz vniecom ma micron pravdu...
ex: celica 5gen 3S-GE cervena
ex: celica 5gen 3S-GE cierna facelift
ex: 6gen 3s-ge 3gen :-)
IS 300
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

Prodej zbytek dílů a našetři třeba i na tu modrou napr.od Jirku Howarda a myslím že to vyjde levněji jak oprava Tvé.Nebude žluťásek bude třeba modrásek.Když bych já dal ránu jako ty určitě bych postupoval tak že bych prohodil věci z mé do jiné a vytvořil jedno funkční auto a neopravoval bych plechařinu.S Micronovým názorem souhlasím, tys chtěl ,,silou mocou" opravovat proto ta nabídka i odemně - chápu ale racionálnější je - rozprodat a koupit jinou.
Nějaké ty auta doma jsou.
Lucinka
Řidič

Příspěvek od Lucinka »

Ale proč by nemohla být žlutá?! Když si koupí stříbrnou, kterých je k sehnání relativně dost, tak si ji může nechat celekm snadno láknout na žlutou. Stejně by tuhle taky musel dávat do lakovny. A bude mít zase svojí žlutou krasavici, svůj sen. Já vím, že už to není ONA, ta jeho první vysněná. Taky jsem mimi nechtěla prodat, když jí téměř selhalo srdíčko, ale kdybych jí prodala, stejně bych si zase koupila černou T23. Chlape, nevzdávej to, vím že máš Celicu rád.
BaraS
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BaraS »

mám kočko,mám a stale nevim jak se rozhodnout,nikam nespecham pokoumu kolik by vyšli dily a prace kolem cca a potom co bude lepsi jestli new a postavit si starou bo se pustiti do postrupny,dlouhy ale jisty opravy,uvidim :wink: jen uz se chci hlavne konecne vyspat,furt to vidim pred ocima :(
Odpovědět

Zpět na „Celica“