Nesvítí potkávačky na E10
-
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Nesvítí potkávačky na E10
Zdravím vás, mám další problém s mojí Karolínou E10, večer jsem přijel dom a v klidu a ráno sednu do auta, a rožnu světla a ... na potkávací světla mi svítí kontrolka na dálkové, ale nesvítí ani potkávací, ani dálkové, když přepnu na dálkové, tak je to v klidu a svítí dálkové. Pojistky jsem propípal a jsou v pořádku. Ty velké ale ne. Moje otázka tedy zní: Co s tím zas kuwa je? To je past vedle pasti 

-
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
A kde ta kuwa má všude kostry? V motoru jsem prolezl snad všechny= baterka, baterka motor, kastle motor, oboje kontakty u světel a je to dobrý. Jako já si koupil Toyotu s tím, že je to japonec, ale opravdu japonec až na konec, nikdy už nechci vidět doma nic šikmookého. Ostřikovače fungují, dálkové fungují, ale potkávačky nejdou. Pojistky jsem propípal, jak v motoru, tak u řidiče. A jak poznám, která pojistka je ke světlům? Proč to nemůže být jak u Fiatu a všech normálních aut prostě obrázkem?
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
bla bla bla keci keci sasa krastypajoš píše:Jako já si koupil Toyotu s tím, že je to japonec, ale opravdu japonec až na konec, nikdy už nechci vidět doma nic šikmookého.

tady mas wiring diagram , to by ti mohlo pomoct ,
http://www.scribd.com/doc/12925439/Toyo ... am-overall
toyota neni auto pro deti , co potrebuji obrazky na cudlikach ( to jen tak rejpu )
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
Ukostřovací kabely, o kterých vím, jsou přímo u motoru, jeden na převodovce a možná ještě jeden někde přímo pod baterkou.
Dík za převodovku - zatím sem ji sice nevyužil (neměl sem důvod, ale možná z ní použiju něco do G6), ale jinak za to že sis koupil vrak tady nikdo nemůže...
Psalo se o tom už v tomhle tématu, kde jsi přispěl, až už si měl auto doma, víš že byla bouraná, musel si měnit motor a furt se ti na ní něco sere, to ale u coroll normální není... takových případů je oproti normálně sloužícím corollám jako šafránu a není to chyba toho auta, jako toho, kdo s tím kdy jak zacházel (a tím nemyslím tebe)...
Já bych si zase v životě nekoupil itala, ten se právěže ve většině případů sere sám od sebe už od výroby a klidně bych se vsadil, že 10 tvých zrepasovaných un nenajede to co jedna stará, spolehlivá (!) corolla...
Nic ve zlým, zdar.
Dík za převodovku - zatím sem ji sice nevyužil (neměl sem důvod, ale možná z ní použiju něco do G6), ale jinak za to že sis koupil vrak tady nikdo nemůže...
Psalo se o tom už v tomhle tématu, kde jsi přispěl, až už si měl auto doma, víš že byla bouraná, musel si měnit motor a furt se ti na ní něco sere, to ale u coroll normální není... takových případů je oproti normálně sloužícím corollám jako šafránu a není to chyba toho auta, jako toho, kdo s tím kdy jak zacházel (a tím nemyslím tebe)...
Já bych si zase v životě nekoupil itala, ten se právěže ve většině případů sere sám od sebe už od výroby a klidně bych se vsadil, že 10 tvých zrepasovaných un nenajede to co jedna stará, spolehlivá (!) corolla...
Nic ve zlým, zdar.
Holomek!
Tak, tak, Rampa to vystihl přesně. Stačí se tu podívat kolik lidí by mělo neustálej problém s Corollou a zjistíš, že jich tu zas tak moc neni 

Corolla E10 1.3 16V 3D 97
4E-FE 55Kw
Ronal 6Jx16 ET38
195/45 R16
Trocha úprav ještě nikomu neublížila
http://database.mangacars.fr/data/media ... llae10.PNG
4E-FE 55Kw
Ronal 6Jx16 ET38
195/45 R16
Trocha úprav ještě nikomu neublížila

http://database.mangacars.fr/data/media ... llae10.PNG
Určitě to může dělat lukas - páčky světel. Většinou je totiž pes zakopanej v nějaké kravině, třeba jako že ti nemusí fungovat blinkry, když se ti vymačká tlačítko od havarijek - a to tak není udělaný jenom u corolly, ale u většiny japonců.
Tohle může být opotřebením, jestli je teda všechna kabeláž v pořádku, tak bych zkusil rozdělat ten sloupek řízení (jestli pamatuju dobře, tak asi 4 šrouby, a jakože nejspíš nemáš po ruce druhý páčky, tak zkusit pomocí zkoušečky najít co je od světel a spojit to natvrdo, jestli to bude fungovat nebo ne.
Tohle může být opotřebením, jestli je teda všechna kabeláž v pořádku, tak bych zkusil rozdělat ten sloupek řízení (jestli pamatuju dobře, tak asi 4 šrouby, a jakože nejspíš nemáš po ruce druhý páčky, tak zkusit pomocí zkoušečky najít co je od světel a spojit to natvrdo, jestli to bude fungovat nebo ne.
Holomek!
-
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Takže-obě kostry světel (jedna u nárazníku napravo a jedna u nárazníku nalevo, což znamená sundat baterku, vzducháč a vedení k němu) jsou očištěny. Dále Lukas-jdou z něj 3 dráty, červený, bílý a bezbarvý, jdou do zásuvky- u zapojené zásuvky jsem to ještě na hulváta spojil a výsledek? PRD, je to to samé. Naprosto beze změny. A relátko světel (HEAD) je taky v pořádku, rozděláno a cvaká snad jak má. Pojistky v pořádku a žárovky zkoušeny druhé.
Někdo nějaký nápad?
Někdo nějaký nápad?