Odvzdušnění
Odvzdušnění
V tydnu se menila chladici smes a ted bych potreboval vedet, kde to mam odvzdusnit. Celkem spatne topi po te vymene. Diky
T Avensis Wagon 2.0 D-4D /2004/ -Ex
Ford Grand C-max 1,6 EB /2012/
No tak nevím teda co máte za auta.S autem parkuju venku.Třeba dneska:-2 stupně, nastartoval,cca 1 minuta stání a pomalu jsem vyjel a už jsem cítil vlažný vzduch.Mě to teda topí hned,kdyby to mělo topit až v půlce, tak se asi nikdy neohřeju,pač do práce jezdím 8 km:-)
Toyota Avensis combi 2002 2.0 D4-D
Re: Odvzdušnění
hudyss píše:V tydnu se menila chladici smes a ted bych potreboval vedet, kde to mam odvzdusnit. Celkem spatne topi po te vymene. Diky
zdravím,
tiež si myslím, že by sa to malo samo odvzdušniť. U mňa to fungovalo.
drž sa
Stanley T. Avensis 2.0 D-4D, 10/2001, combi
me to predtim taky topilo hned, ale po te vymene se mu moc nechce.pheliss píše:No tak nevím teda co máte za auta.S autem parkuju venku.Třeba dneska:-2 stupně, nastartoval,cca 1 minuta stání a pomalu jsem vyjel a už jsem cítil vlažný vzduch.Mě to teda topí hned,kdyby to mělo topit až v půlce, tak se asi nikdy neohřeju,pač do práce jezdím 8 km:-)
T Avensis Wagon 2.0 D-4D /2004/ -Ex
Presne takto se to odvzdusnuje. Nalijes, poradne projedes, topeni na plno a az to zchladne, zase dolit. Nic jineho s tim delat nejde.
Moje stara mazda kdyz nemela dost vody(tekl chladic) tak netopila vubec.
Voda spatne cirkuluje a nedostava se ji dost do vymeniku tepla a proto to netopi.
Moje stara mazda kdyz nemela dost vody(tekl chladic) tak netopila vubec.
Voda spatne cirkuluje a nedostava se ji dost do vymeniku tepla a proto to netopi.
Avensis 2.0i 1998
Taky mi Avensis (2,0 diesel 2003) spatne topi. Presne jak pise hudyss, dobre to topi az je auto zahraty na provozni teplotu. Jinak to topi jen kdyz drzim otacky nad 2000. Jedu, auto topi, zastavim na semaforech a z vydechu jde studeny vzduch. Chtel jsem nechat vymenit termostat, ale zitra mrknu na "vodu", to me ani nenapadlo.
edit: Tak mi to nedalo a sel jsem se podivat na stav hladiny hned. No, hladina videt jeste je, ale daleko pod spodni ryskou, takze zitra doliju destilkou a uvidim, co to udela.
edit: Tak mi to nedalo a sel jsem se podivat na stav hladiny hned. No, hladina videt jeste je, ale daleko pod spodni ryskou, takze zitra doliju destilkou a uvidim, co to udela.
Nevim jestli ma tenhle avensis vicko na chcladici? Pokud jo tak mrkni i pod nej. Tam by mela byt taky videt hladina. Jinak s tim ze topi treba pri dvou tisicich otacek si myslim bude diky vyssim otackam vodni pumpy.
Muze se stat ze v nadrzce voda bude ale v okruhu ne. Pokud ji tam bud emc malo tak se nedokaze nasat. Okruuh by musel byt plny
Muze se stat ze v nadrzce voda bude ale v okruhu ne. Pokud ji tam bud emc malo tak se nedokaze nasat. Okruuh by musel byt plny
Avensis 2.0i 1998