To máš jednoduchý X Mave

začni takhle dobře studuj na základní škole, dostaň se na slušné Gymnázium tam nedroguj, nepi a slušně se uč pak choď na medicínu studuj 6 let s takou pěknou knížkou na konci, najdi si práci zjisti že ta knížečka je ti na hov..., udělej si první atestaci zjisti že je ti taky na hov... že musíš dál jít studovat a pak přijde skur. EU unie a všechny cirkulace jsou ti na hov...tak jdeš na další a roky se učíš a učíš pak si udělaáš po mnoha letech studia po ukončení školy 2 atestaci

a mezitím nechodíš na dovolený, zjistíš že sloužíš jak idiot /nyní budu 5 ,,krátkých" a 7 dlouhých služeb a v součtu jsi v práci ne 1 ale 2 měsíce za měsíc /no a pak nebudeš mít možná problém jak nekrást - prostě to nestihneš

.Ted jsem si dělal srandu kluci.Podívejte se na to tak předokolka s 300 Hp je fakt totální blbost/fakt to píšu vážně/ ale ten pocit prostě za to stojí například mně:-), 4 kolka s 500 Hp taky blbost ale těch blbostí tady jezdí po světě nesčetně tak proč si nezablbnout.
Dále zdali je lepší 1.8 nebo 2.0 oba jsou
supr pro cílového člověka.
Spotřeba 1,8 a náklady menší pro napr.18 letého kluka hezké auto.2,0 pro 20 letého s většími prostředky a již který měl nějaké auto a i něco naspořil - spotřeba větší, lepší výkon na rychlejší jízdu a větší náklady.Myslím že nic jiného se nedá dodat.Nebo jo:-)
Pro mně je nejlepší auto na popojíždění po městě nyní Focus.
Nějaké ty auta doma jsou.