Kde jsme koho potkali ;-)
-
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
re
Angelus píše:Mno tak to budu já...bohužel mi do cesty vlítla Fabka tak se nedalo nic dělat....A NEURÁŽEJ moji rybku beztak ani nevíš co znamená!!!!
a co budes s autem delat? opravis ho?...a ty bydlis nekde v centru ne?
- Angelus
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Re: re
No bohužel auto je na odpis. Potřeboval bych min 60tis abych ho dal dohromady a to mi pojišťovna neuhradí...Je to smůlaCeli-johnny píše: a co budes s autem delat? opravis ho?...a ty bydlis nekde v centru ne?

Celica 5 Gen 3S-GE červená facelift
Celica 5 Gen 3S-GE černá
Celica 5 Gen 3S-GE černá
- Angelus
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
No je ji škoda měl sem s ní velké plány
ale kupuju si další nějaké díly si sní vezmu ale věčina s ní mi bude k ničemu...je teť na odstavném parkovišti tak až bude doma tak ji omrknu a dam vědět co je vpohodě a jestli někdo bude něco chtít tak se určitě dohodnem bo v garáži jen zabírá místo pro funkční holku... 

Celica 5 Gen 3S-GE červená facelift
Celica 5 Gen 3S-GE černá
Celica 5 Gen 3S-GE černá
- Tequilla
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Portugalsko je země Toyotám zaslíbená (lze tu potkat kusy všech modelů, ročníků i barev)...

Camara de Lobos, 20mnm, cikánská čtvrt

Pico do Arieiro, 1800 mnm
Rozdíl je poznat už i v obchodním zastoupení Toyoty, kde dealeři prodávají auta v honosných síldech jako je tohle:

Zatímco koncerny se naproti krčí jen ve stanu jako na vietnamské tržnici:

Camara de Lobos, 20mnm, cikánská čtvrt

Pico do Arieiro, 1800 mnm
Rozdíl je poznat už i v obchodním zastoupení Toyoty, kde dealeři prodávají auta v honosných síldech jako je tohle:

Zatímco koncerny se naproti krčí jen ve stanu jako na vietnamské tržnici:

Toyota Yaris 1.0, 1. gen. alias Pracant...prodáno do Jižních Čech, RIP 
Toyota MR2 Mark III alias Mrcha
Toyota FJ Cruiser alias Můj sen
http://mr2.tequilla.cz
Peugeot 307 SW alias Pracovní realita ze žabožroutova

Toyota MR2 Mark III alias Mrcha
Toyota FJ Cruiser alias Můj sen

http://mr2.tequilla.cz
Peugeot 307 SW alias Pracovní realita ze žabožroutova
Re: re
To mě moc mrzíAngelus píše:No bohužel auto je na odpis. Potřeboval bych min 60tis abych ho dal dohromady a to mi pojišťovna neuhradí...Je to smůlaCeli-johnny píše: a co budes s autem delat? opravis ho?...a ty bydlis nekde v centru ne?

- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
dacan> Jo, já hned jak sem viděl ty špionský fotky deníku tak ve mne hrklo... že to byla jedna z nás, a nebyl to fakt příjemnej pocit... ale zaráží mě, že si to takhle nějakej dobžo reporter vyfotil, nikoho neinformoval a normálně si to prcnul na hlavní stranu novin... i když spz jsou vlastně čitelný a tady Zedy řeší vymazávání spz do katalogu tedy kalendáře... no kde se tam vzal ten debžo reporter? to si snad člověk nemůže ani už nabourat bez toho aniž by byl v novinách na přední straně? no celkem drzost od toho reportera a deníku.... stát se to mně tak je zažaluju... parchanty. kdyby to bylo porsche tak by si to nedovolil... ne jde o to, že se ani nezeptal... kdysi když sem ne mojí vinou zničil eclipse a přijeli tam hasiči, tak bych mu idal povolení si to nafotit... jediný co sem chtěl v tu chvíli aby mi dal cigára na uklidnění.
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++

-
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
- lubohooper
- Člen Týmu
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
biscuit> ale samozřejmě, že si můžeš pro vlastní potěchu vyfotit co jak a kde chceš.... ale už nemáš právo to zveřejňovat na internetu, nebo v deníku... bez svolení (pokud nejsi člen komunity atd...
)" "jednou ještě když jsem studoval gympl v Karlíně... kterej byl v rekonstrukcích jak byla povodeň, tak sem šel k autu a nějakej jouda si tam fotil mý auto... a já řikám, co tu děláte? on: " jeee omlouvám se, já jsem profesionální fotograf...bla bla bla a tohle auto mě hooodně zaujalo v kombinaci s budovou za nim... "totální krása a totální otřes" a já řikám, okej, v pořádku, pořád se omlouval :_) moje povolení timpádem dostal... teď ten dům co vypadal k.o. je jako novej... a už by ta fotka nikdy nevznikla. řikal: to auto vypadá jako "naděje pro lepší budoucnost". wow 

Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++