Kde jsme koho potkali ;-)

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
Dacan
Manager Týmu

Příspěvek od Dacan »

teda microne,klobouk dolu pred tvou detektivni praci :lol: .celdy je skoda
ex 1,6 sti 1992
corolla e11 1,6 gt (81kw)
MungoR
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MungoR »

Před 10ti minutami modrá 7g zaparkovaná na Lovosické v Praze Letňanech. Projížděl jsem okolo a na poslední chvíli zaregistroval známé křivky a přibrzdil :)
SPZ 1AA 6***
Celica VVT-I, 2001
Status: pomalu dojíždíme
Celi-johnny
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

re

Příspěvek od Celi-johnny »

Angelus píše:Mno tak to budu já...bohužel mi do cesty vlítla Fabka tak se nedalo nic dělat....A NEURÁŽEJ moji rybku beztak ani nevíš co znamená!!!!

a co budes s autem delat? opravis ho?...a ty bydlis nekde v centru ne?
Angelus
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Re: re

Příspěvek od Angelus »

Celi-johnny píše: a co budes s autem delat? opravis ho?...a ty bydlis nekde v centru ne?
No bohužel auto je na odpis. Potřeboval bych min 60tis abych ho dal dohromady a to mi pojišťovna neuhradí...Je to smůla :cry:
Celica 5 Gen 3S-GE červená facelift
Celica 5 Gen 3S-GE černá
stenky
Věčnej rejpal

Příspěvek od stenky »

predas ju ako komplet alebo pojde na diely?
ja viem som bezcitny... ale ten pohlad na dokrcenu 5g aj mna celkom vzal :( takze niesom az taky necitlivy.... :) pekna cervena, skoda jej.
Obrázek
Angelus
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Angelus »

No je ji škoda měl sem s ní velké plány :cry: ale kupuju si další nějaké díly si sní vezmu ale věčina s ní mi bude k ničemu...je teť na odstavném parkovišti tak až bude doma tak ji omrknu a dam vědět co je vpohodě a jestli někdo bude něco chtít tak se určitě dohodnem bo v garáži jen zabírá místo pro funkční holku... :(
Celica 5 Gen 3S-GE červená facelift
Celica 5 Gen 3S-GE černá
Tequilla
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tequilla »

Portugalsko je země Toyotám zaslíbená (lze tu potkat kusy všech modelů, ročníků i barev)...

Obrázek
Camara de Lobos, 20mnm, cikánská čtvrt

Obrázek
Pico do Arieiro, 1800 mnm

Rozdíl je poznat už i v obchodním zastoupení Toyoty, kde dealeři prodávají auta v honosných síldech jako je tohle:
Obrázek

Zatímco koncerny se naproti krčí jen ve stanu jako na vietnamské tržnici:
Obrázek
Toyota Yaris 1.0, 1. gen. alias Pracant...prodáno do Jižních Čech, RIP :(
Toyota MR2 Mark III alias Mrcha
Toyota FJ Cruiser alias Můj sen :)
http://mr2.tequilla.cz
Peugeot 307 SW alias Pracovní realita ze žabožroutova
Lucinka
Řidič

Re: re

Příspěvek od Lucinka »

Angelus píše:
Celi-johnny píše: a co budes s autem delat? opravis ho?...a ty bydlis nekde v centru ne?
No bohužel auto je na odpis. Potřeboval bych min 60tis abych ho dal dohromady a to mi pojišťovna neuhradí...Je to smůla :cry:
To mě moc mrzí :cry: Upřímnou soustrast. Snad ti za ní pojišťovna alespoň něco dá.
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

dacan> Jo, já hned jak sem viděl ty špionský fotky deníku tak ve mne hrklo... že to byla jedna z nás, a nebyl to fakt příjemnej pocit... ale zaráží mě, že si to takhle nějakej dobžo reporter vyfotil, nikoho neinformoval a normálně si to prcnul na hlavní stranu novin... i když spz jsou vlastně čitelný a tady Zedy řeší vymazávání spz do katalogu tedy kalendáře... no kde se tam vzal ten debžo reporter? to si snad člověk nemůže ani už nabourat bez toho aniž by byl v novinách na přední straně? no celkem drzost od toho reportera a deníku.... stát se to mně tak je zažaluju... parchanty. kdyby to bylo porsche tak by si to nedovolil... ne jde o to, že se ani nezeptal... kdysi když sem ne mojí vinou zničil eclipse a přijeli tam hasiči, tak bych mu idal povolení si to nafotit... jediný co sem chtěl v tu chvíli aby mi dal cigára na uklidnění.
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
AlešHL
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlešHL »

Dnes u Kolína 13.30 D11 smer Hradec stříbrna 6g AHJ.. ..
ToyoCarE

Příspěvek od ToyoCarE »

dnes okolo poludnia modra celica 5-gen SPZ ostravsky kraj, trocha upravena,, isla cez Zilinu smerom na CZ,,, aj sme sa pozdravili,, sedel tam borec s moc hezkou kockou,,, ktoze to bol?
Celi-johnny
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

re

Příspěvek od Celi-johnny »

na zastavce na obed v Ove..
Obrázek
lubohooper
Člen Týmu

Příspěvek od lubohooper »

Včera kolem 19hod. jela v Hradci Králové kolem OMV u MacDonalda černá 6g. - někdo odsud? Já stal na pumpě - černá 5g.
5g Celica 1.6STi
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

biscuit> ale samozřejmě, že si můžeš pro vlastní potěchu vyfotit co jak a kde chceš.... ale už nemáš právo to zveřejňovat na internetu, nebo v deníku... bez svolení (pokud nejsi člen komunity atd... :-))" "jednou ještě když jsem studoval gympl v Karlíně... kterej byl v rekonstrukcích jak byla povodeň, tak sem šel k autu a nějakej jouda si tam fotil mý auto... a já řikám, co tu děláte? on: " jeee omlouvám se, já jsem profesionální fotograf...bla bla bla a tohle auto mě hooodně zaujalo v kombinaci s budovou za nim... "totální krása a totální otřes" a já řikám, okej, v pořádku, pořád se omlouval :_) moje povolení timpádem dostal... teď ten dům co vypadal k.o. je jako novej... a už by ta fotka nikdy nevznikla. řikal: to auto vypadá jako "naděje pro lepší budoucnost". wow :lol:
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

biscuit píše:microne ty ujetaku :-)
mimochodem, dneska se kolem me mihla modra petka, ale ten typek ti nebyl moc podobnej.. ja stacil jen pokynout rukou, on si me asi ani nevsim..
to bude ten jak jsem ho potkal taky nedavno v tunelu :lol:
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
Odpovědět

Zpět na „Celica“