vykáš jí někdy?

vše ohledně modelové řady Celica
stqeno
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od stqeno »

Doky bude urcite znat dobreho psychiatra, kolegu ;)

Ale obcas s ni komunkuji i ja kdyz nekde dojedeme po dlouhe ceste nebo si dobre zajezdim nebo zvladneme nakou krizovou situaco, lehke placnuti po palubce a nakej slogan "tak sme to dali, co" je na miste :D
Toro
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Toro »

mam za to, že nám (klubu) Doky někde nabízel lékařskou pomoc... :lol:
Darujte krev. Je i pro vás...
Omlouvám se za gr. chyby :sneaky: :blush:
stefancelicaT20
Manager Týmu

Příspěvek od stefancelicaT20 »

To budeme toho doktora chocholuska potrebovat asi vsetci :D :D :D

Ja moju Celicu volam tak nepekne "čunik" no propomina mi ho svojimi svetlami a prednou maskou. Tykam jej ,ked prejdem po nejakej diere na ceste ospravedlnim sa jej "Prepac ale zbadal som ju neskoro" Ked idem agresivne po zakrutach podporujem ju "To zvladnes" A vecer ked ju odstavim "Pozdravim ju" A kedze teraz v garazi robim montaznu jamu, musi chudinka stat vonku na tej zime...
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

Na ničem "neujíždím" tak jako někdo. :D jediné co si dopreji je občas sklenka 12leté chivas regal a manželka mě nedávno začala podezřívat z toho že mám milenku,když během půl roku zmizelo z účtu přes 100k. Říkám mám a stojí v garáži. :) jak říkám klub uchylu. :D
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
kudl
Manager Týmu

Příspěvek od kudl »

Ja si s ni povidam a rikam ji snehurka, tedka se mi o ni uz zacina zdat jak dlouho sem se s ni nesvez a sem na ni docela nadrzenej :lol: :lol: . Parkrat sem ji vosklive vynadal, ale to bylo pri rovnani nosniku predniho narazniku a kdyz me po druhy rachla hadice chaldiciho okruhu :lol: :lol: .
Jinak sem nedavno pocital a zjistil sem ze me ta mrska vsemoznejma pic*vinkama pride cca na 60 taliru :lol: :lol:
A pritelkyne uz se pomalu smiruje ze je na stejny urovni se snehurkou mno nekdy mozna trosku pod :twisted: :twisted: Doufam ze to tady necte chce si koupit Celicu :lol:
Corolla E9 1,6( 77Kw :-(( ) limousine a hlavne 4WD:-)
http://www.youtube.com/watch?v=cbY7v41nNDw Novy video
gramo
Věčnej rejpal

Příspěvek od gramo »

Kudl: jestli jí to s tou celicou vyjde, tak určitě bude mít i pro sněhurku pochopení a nebude na ni žárlit :) Navíc budete mít v toyotkách společný zájem.

A k tématu -- moc si se svou corollkou nepovídám, vykat jí mě teda ani nenapadlo (ale celica vypadá poněkud důstojněji, tak tam se to dá spíš pochopit:) Nepamatuju si, že bych jí nadával, párkrát jsem omlouval, když se mi něco nepovedlo -- třeba že jsem trefil nějakou blbou díru nebo necitlivě pustil spojku a na omluvu ji pohladil po palubce.
Dacan
Manager Týmu

Příspěvek od Dacan »

teda microne,ze se nestydis,takovej model a ty se neozves :lol: .ale jinak povidani s autem je pro me bezna vec,pritelkyne je smirena s tim,ze a vejlet jezdime ve trech a vzdycky ji pobavi,kdyz autiku neco provedu,a pak ji hladim po volantu a omlouvam se :lol: .treba vcera,celda ne moc zahrata a ja potreboval vystrelit z krizovatky,tak pak byla asi minutova omluva :lol: .a tykam si s ni,jelikoz je to kamaradka :lol: .takze taky jednoho chocholouska :lol:
ex 1,6 sti 1992
corolla e11 1,6 gt (81kw)
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

ja ji posledni dobou rikam ( vetsinou kdyz jedem nalozeny ) - " ty sráči jeď "

protoze ze to srac lina ( asi jako ja ) a to ja nepotrebuju , ted jsem jel s bratrem dvoulitrem a je to nebe a h...... ,

jinak stoji ted v garazi ten ksunt co mam , jak ja bych chtel silnejsi auto ( kdyz ted jezdim uz vlastne jen pro zabavu )
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
Toro
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Toro »

Pavo.B. píše:ja ji posledni dobou rikam ( vetsinou kdyz jedem nalozeny ) - " ty sráči jeď "

protoze ze to srac lina ( asi jako ja ) a to ja nepotrebuju , ted jsem jel s bratrem dvoulitrem a je to nebe a h...... ,

jinak stoji ted v garazi ten ksunt co mam , jak ja bych chtel silnejsi auto ( kdyz ted jezdim uz vlastne jen pro zabavu )
co bereš jako silnější? Fláká se mi v garáži jeden 3S-FE a ještě jeden bude k mání z mé Camry...
Darujte krev. Je i pro vás...
Omlouvám se za gr. chyby :sneaky: :blush:
Raimok
Manager Týmu

Příspěvek od Raimok »

To my s mojí třeba společně nadávali na toho nevděčníka, co ji měl před tím. A když jsem jí už kurýroval obnaženou, tak to šlo rovnou na tykačku :lol: Hlevně ale plánujem budoucnost, kor tedˇ, když jde příští víkend k panu lakýrovi :)
:-) Celda 6g, ST202-SS, 1994, 129 kW
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

se to trošku rozjelo, koukám :lol: občas mě napadne nějaký zajímavý téma... když mam pár pivek a dobře tak tentokrát sem si dal i 1/2 brčka... ještě mam v zásobě asi 2 témata... vždycky mě napadnou v hospodě- na baru. Jen mít tu sílu a odvahu to téma realizovat... se musim podivat co se to tu píše :lol: když vidim že je nuda... tak sem něco šoupnu

lucinko> máš tam chybičku... profesor micron rád poradí... :-)
"Já jí vždycky tykám, je to moje miminko, tak mu nebudu přece tykat."

ps: když se mi jízda/ let opravdu líbí, tak mam pak ve finále při muzice takovou radost, otevřu si pívo, pohladim jí volant a jo dostala pár pusinek na hlavu volantu/ nebo střechu... proč? ne proto, že bych trpěl úchylkou, ale po tom, co si člověk uvědomí, že je to 18-20 let stará čičinka a nemá to jedinou chybičku...pak jí řeknu v tý extázi "jelas perfektně, fantastická čičinka, aaa spinkat." dokonalej požitek/ sice ne jako sex, ale je to něco těsně vedle- motorkáři asi taky chápou :lol:

lenulka>
jojo tak jsem to myslel taky... největší prdel je ta, že ten pronásledovatel ani nemá páru o tom, kolik celice je let... a člověk si může s nim hrát... dělat, že to nejede... atd... prostě pak s nim vyjebat. musíš mít ale tu "rezervu" a výhodu v tom, že víš přesně kde je kterej kanál.... který ten druhej mameluk mít nemusí a neví, že ta další zatáčka znatelně vynáší do svodidel... zvláště když mu benzín platí rodina a krabici má na leasing... :lol:

javor> noooo hustě si to dáváš :lol: :lol: já si to podobně řikám teda v duchu jen pro sebe... to už by mě mohli možná fakt odvést :lol: "pusinku otřeme, a co ještě zbejvá? aaaha pudelku (laufy)... na pudel nesmíme zapomenout na závěr... 8) pudelku vytírám moc pečlivě... na tom si dávám záležet pane chocholoušek :lol:

miquel>
no teď v poslední době mi nejvíc doma jede BERNARD.cz
MIKROFILTRACE.
Při pasterizaci se pivo zahřívá na teplotu vyšší než 80 °C, čímž jsou všechny přítomné mikroorganismy v pivu zničeny. Tento drastický zásah, kdy je pivo tepelným šokem „vytrženo" z klidu ležáckého sklepa, sice zaručuje dlouhou trvanlivost, ale poškozuje samotnou vůni, chuť a barvu piva. Především však ale jeho výživnou a zdravotní hodnotu. A proto mi chutná Bernard... nezabíjej mikroorganismy, ty já chlemtám :-)
Obrázek
tohle se mi líbí má to fakt styl.... " ale nevim co to je ta patročnica":-)

ps: gratuluju k 20! sem nevěděl že máš taky tak mladou dámu, který už je na čase občas vykat :-) jakej máš vin? docela by se podle toho dalo zjistit, kolik udělali celic za měsíc... já sem 706 numero 10/89

stqeno> plácnutí po palubce jooooo? sexual harrashment jasnej... odvést! :lol:

Toro> hlavně ne injekce, to omdlívám... z jehel mam strach pane doktore, pilulky taky ne-e to jsou chemikálie... já bych to prosím vás vypil, nebo vykouřil jestli by to šlo... :lol:

další si přečtu až se proberu, došlo pivo opilstvo :lol:
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Marty
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marty »

päťročnica je po slovensky pětiletka a to už možná tušíš, co je :) Kdyby ne, tak tady.
Obrázek
'06 Mazda 6 2.0 MZR-CD 105kW
ex '97 Corolla AE111L 4A-FE 81kW
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

tak čas dohulit zbývající 1/2 brčka :-) bernard neni,dopedel.e v jednom globálním koncernu ze 4-5 kterej nás zásobuje žrádlem a chlastem záhy došel....a to sem ho hleda urputněl!!! tak bude "primus" sice pasterizovanej, ale neva :-) tohle pívo pil děda, a mam na něj vzpomínky z jižních čech- jak bylo vychlazený libově na chaloupce "pod zemí" ve skrýši na WC.... + regenty.... ale regent... nejde koupit jaksi.... škoda to pivo mělo style... jak jsme se bavili o pivech.... na srazu jako mam posit, že všechno chutná až moc "vodově" překommercionalizovaně chemicky.... možná díky tomu, že většina značek českých piv patří už dávno hájkrkovi a dalším... jenže hájkrk snelze srovnávat jen s chutí vodových.... má máme tu ještě zajímavější chutě a příchtě.... ale noooo prostě tohle se mi nelíbí.... 5 letka .... chtělo by to zavést takovou 5letku ale svobodnou....už mě prostě nebaví všude pít gambrin a staráč.... už jich je až příliš 8) a taky nechci pít holandský srandy + belgický... to neeee nemam chuť.

Marty> dÍk fakt v mým slovníku CZ-SK (mimochodem žádnej CZ-SK slovník sem nikde na netu nenašel) ???... tohle slovo nebylo- ročník 82 já si myslel teda že to znamená "pracující" ta patročnica... právě sem se nikam nedíval.... nehledal... takže jsi to zjistil taky díky wiki nebo už ti to zakodoval nějakej mechanismus do paměti dřív? jakej 8) To logo je hodně zajímavý... jak tam vykoukne... ty starý komančský nebo cccp vizuální nápady mě stejně fascinujou... kdysi sem viděl knížku log a grafiky právě a jako některý nápady sem si musel vyfotit... tak šílená doba, kde všichni měli to samý... a ty nápady grafiků... i tohle jak to tam drtí s tim válcem.... pirát silnic.... a ten chlast tam.... no jako psycho nice nice! to vyvolá úsměv a je jedno, co je pod tim za text.

stefan celi> jo, jak píšeš že se jí omlouváš po přejetí děr... tak tim trpim taky...touhle diagnozou... omlouvat se autu za stav silnic... tady po praze je to o tom slalomu... zakodovat si do hlavy díry a kanály... a kličkovat... ale když to člověk umí, tak musim říct že tlumiče KYB a i monrouue to vydržej fakt dlouho cca 5+víc let... když se občas netrefíš...a sejmeš kanál, díru(samozřejmě ne se 17"... ale 15")- a další zajímavosti na středověkým systemu silnic :-)

libor12> to máte spolčenej i účet v bance? s žárlivostí na cellindu mam taky svý zkušenosti.... jo je to fakt zlý :lol: ale už jsem párkrát slyšel toto ´ty snad víc miluješ toyku, než mě? "No comment" doleju si pívo... a řeknu si v duchu "vůbec nechápeš, protože tě napadlo něco takovýho tak je jasný že vůbec nejsi na podobný lince...srovnávat sama sebe s autem, to by nás chlapy počítám nenapadlo ani omylem... byla to směšná žárlivost a neschopnost...takže kecy :-).... když by mi příští slečna řekla tohle, tak by potřebovala dávku něčeho... a hodně velkou... ústně / orálně a nebo dalšími ekvivalentními způsoby :lol:

kudl> něldy se rozchillit jim může dělat dobře...moje už je zvyklá na hlášky ze servisu typu : " ty japonci magoři nemůžou to udělat jednoduše, nic nemůžou uděat jednosuše když to jde složitě :-) kuva do prele... :lol: a další ale nakonec japonec :-) se vše povede... tyhle nadávky zbožňuje... rajcujou jí :lol:

dacan> model dochází.... po moc dlouhý době.... příště bych si dal líbit nějakej míň chemickej... tohle dává, ale nevoní... dává, ale nechutná libově na jazyku.... ale dává.... i když chemická- je to příroda--- až napadne sníh, dáme :-) novej model... chce to se vrátit s chutí piva a i jontů---- "back 2 the reality, back 2 the tasteNsmell roots" PS> pouštim tě před sebe ve frontě k doktoru chocholu na scan :lol:

pavoB > já sem línej asi od narození... výkon max 2.0 ale turbo nemusim... sem tak línej.... nehroázně línej.... ne nežiju život ve stylu turbo.... a ani bych nechtěl...mam radši klídek a pařbu v mezích bez turba- měl bych pocit že stárnu...neni kam spěchat!....athmospheric stylee

raimok> podle mě to moc přeháníš s blbinama ty-pu nástřik spodku,,, místo abys jezdil.... já bych to tak nepřeháněl... neni důvod--- ale respektuju každýho názor... máš ale výdrž to musim uznat piplat se s celi a teda podle fotek to vypadá že ještě nevyjela z garáže? výdrž hustá jestli je to pravda teda,,,, 8)
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Dacan
Manager Týmu

Příspěvek od Dacan »

microne ale ja ted mam neco co by ti mohlo chutit :lol: .
ex 1,6 sti 1992
corolla e11 1,6 gt (81kw)
Lucinka
Řidič

Příspěvek od Lucinka »

micron píše: lucinko> máš tam chybičku... profesor micron rád poradí... :-)
"Já jí vždycky tykám, je to moje miminko, tak mu nebudu přece tykat."
Jj,je to tak,poslední slovo má začínat písmnem "v" :)
Jinak počkejte až bude Doky při jízdě povídat své příšeře: "Ty moje malá příšerko, tys mi teda dala, ale stálo to za to, teď už spolu budem jen a jen trhat asfalt na silnicích." :lol: To už by nám pak asi svého známého psychiatra nepůjčil :lol:
Odpovědět

Zpět na „Celica“