tak čas dohulit zbývající 1/2 brčka

bernard neni,dopedel.e v jednom globálním koncernu ze 4-5 kterej nás zásobuje žrádlem a chlastem záhy došel....a to sem ho hleda urputněl!!! tak bude "primus" sice pasterizovanej, ale neva

tohle pívo pil děda, a mam na něj vzpomínky z jižních čech- jak bylo vychlazený libově na chaloupce "pod zemí" ve skrýši na WC.... + regenty.... ale regent... nejde koupit jaksi.... škoda to pivo mělo style... jak jsme se bavili o pivech.... na srazu jako mam posit, že všechno chutná až moc "vodově" překommercionalizovaně chemicky.... možná díky tomu, že většina značek českých piv patří už dávno hájkrkovi a dalším... jenže hájkrk snelze srovnávat jen s chutí vodových.... má máme tu ještě zajímavější chutě a příchtě.... ale noooo prostě tohle se mi nelíbí.... 5 letka .... chtělo by to zavést takovou 5letku ale svobodnou....už mě prostě nebaví všude pít gambrin a staráč.... už jich je až příliš

a taky nechci pít holandský srandy + belgický... to neeee nemam chuť.
Marty> dÍk fakt v mým slovníku CZ-SK (mimochodem žádnej CZ-SK slovník sem nikde na netu nenašel) ???... tohle slovo nebylo- ročník 82 já si myslel teda že to znamená "pracující" ta patročnica... právě sem se nikam nedíval.... nehledal... takže jsi to zjistil taky díky wiki nebo už ti to zakodoval nějakej mechanismus do paměti dřív? jakej

To logo je hodně zajímavý... jak tam vykoukne... ty starý komančský nebo cccp vizuální nápady mě stejně fascinujou... kdysi sem viděl knížku log a grafiky právě a jako některý nápady sem si musel vyfotit... tak šílená doba, kde všichni měli to samý... a ty nápady grafiků... i tohle jak to tam drtí s tim válcem.... pirát silnic.... a ten chlast tam.... no jako psycho nice nice! to vyvolá úsměv a je jedno, co je pod tim za text.
stefan celi> jo, jak píšeš že se jí omlouváš po přejetí děr... tak tim trpim taky...touhle diagnozou... omlouvat se autu za stav silnic... tady po praze je to o tom slalomu... zakodovat si do hlavy díry a kanály... a kličkovat... ale když to člověk umí, tak musim říct že tlumiče KYB a i monrouue to vydržej fakt dlouho cca 5+víc let... když se občas netrefíš...a sejmeš kanál, díru(samozřejmě ne se 17"... ale 15")- a další zajímavosti na středověkým systemu silnic
libor12> to máte spolčenej i účet v bance? s žárlivostí na cellindu mam taky svý zkušenosti.... jo je to fakt zlý

ale už jsem párkrát slyšel toto ´ty snad víc miluješ toyku, než mě? "No comment" doleju si pívo... a řeknu si v duchu "vůbec nechápeš, protože tě napadlo něco takovýho tak je jasný že vůbec nejsi na podobný lince...srovnávat sama sebe s autem, to by nás chlapy počítám nenapadlo ani omylem... byla to směšná žárlivost a neschopnost...takže kecy

.... když by mi příští slečna řekla tohle, tak by potřebovala dávku něčeho... a hodně velkou... ústně / orálně a nebo dalšími ekvivalentními způsoby
kudl> něldy se rozchillit jim může dělat dobře...moje už je zvyklá na hlášky ze servisu typu : " ty japonci magoři nemůžou to udělat jednoduše, nic nemůžou uděat jednosuše když to jde složitě

kuva do prele...

a další ale nakonec japonec

se vše povede... tyhle nadávky zbožňuje... rajcujou jí
dacan> model dochází.... po moc dlouhý době.... příště bych si dal líbit nějakej míň chemickej... tohle dává, ale nevoní... dává, ale nechutná libově na jazyku.... ale dává.... i když chemická- je to příroda--- až napadne sníh, dáme

novej model... chce to se vrátit s chutí piva a i jontů---- "back 2 the reality, back 2 the tasteNsmell roots" PS> pouštim tě před sebe ve frontě k doktoru chocholu na scan
pavoB > já sem línej asi od narození... výkon max 2.0 ale turbo nemusim... sem tak línej.... nehroázně línej.... ne nežiju život ve stylu turbo.... a ani bych nechtěl...mam radši klídek a pařbu v mezích bez turba- měl bych pocit že stárnu...neni kam spěchat!....athmospheric stylee
raimok> podle mě to moc přeháníš s blbinama ty-pu nástřik spodku,,, místo abys jezdil.... já bych to tak nepřeháněl... neni důvod--- ale respektuju každýho názor... máš ale výdrž to musim uznat piplat se s celi a teda podle fotek to vypadá že ještě nevyjela z garáže? výdrž hustá jestli je to pravda teda,,,,