zapocený skla

vše ohledně modelové řady Corolla
Odpovědět
Tonda
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

zapocený skla

Příspěvek od Tonda »

Zdravím
Za posledních pár let jsem vystřídal víc aut a je zajímavý,že u některých aut se mi stávalo že jsem přišel k autu a okna neměli námrazu jen z venku ale i zevnitř skel. Je to divný-škrabat i zevnitř. Nikde neteče-koberečky čistý.....prostě no problémo. čím to ale je :evil:
MADE IN JAPAN - žádný sOpel ...
Rampa89
Věčnej rejpal

Příspěvek od Rampa89 »

Jestli ti tam opravdu nezatíká, tak by to mohlo být topením - zanešenej radiátor, může se tam držet vlhkost, nebo aji nějaká netěsnost... hledej.
Holomek!
Beaver
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Beaver »

Dělal mi to Favorit. Nikdy jsem nezjistil proč :lol:
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
gramo
Věčnej rejpal

Příspěvek od gramo »

Jednou se mi to stalo taky, ale to bylo u nás v Jeseníkách a přes noc bylo asi -20, tak jsem se moc nedivil. Oškrábal jsem to, zajel si na běžky, cestou zpátky jsem naplno zatopil na vnější okruh a vyklopil zadní okýnka, na posledních cca sto metrech jsem stáhl i přední, pustil teplý vlhký vzduch ven a studený suchý dovnitř. -20 se opakovalo, zamrzlé okno už ne.

Teplý vzduch pojme víc vlhkosti než studený, při delší cestě se vzduch zadýchá, roztaje nějaký sníh z bot, případně se přidají nějaké ty netěsnosti v kastli, v teple se to odpaří, ale zůstane uvnitř, pak to zchládne, zkondenzuje a případně i zmrzne...
Odpovědět

Zpět na „Corolla“