brzdy t20

vše ohledně modelové řady Celica
Kysi
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kysi »

Souhlasim s Dokym... mam sice jen jednopistky a uz pri koupi auta bylo znat ze brzdi lip jak na 1.8, ale az pak po vymene puvodnich desek AISIN za KASHIYAMA jsou brzdy o poznani lepsi... :wink:

BTW: uz podruhe se mi stalo, ze po prezuti gum v pneuservisu mi nasadili a tou pneumatickou pistoli utahli kola nakrivo..!? Poznam to jednak hned podle toho ze auto slabeji brzdi jak desky presne nedosednou na nakloneny kotouc, ale hlavne v ostreji jetych zatackach kotouc drhne o vnitrni kryci plech (podotykam predek), takze stejne zase musim auto hodit na hever a postupne vsechna kola premontovat... :evil:
Nestalo se to nahodou nekomu taky?
Celica 2.0 GT 97' ST202 [3S-GE] (125kW/170HP)
Kubrt
Věčnej rejpal

Příspěvek od Kubrt »

Kysi píše:

BTW: uz podruhe se mi stalo, ze po prezuti gum v pneuservisu mi nasadili a tou pneumatickou pistoli utahli kola nakrivo..!? Poznam to jednak hned podle toho ze auto slabeji brzdi jak desky presne nedosednou na nakloneny kotouc, ale hlavne v ostreji jetych zatackach kotouc drhne o vnitrni kryci plech (podotykam predek), takze stejne zase musim auto hodit na hever a postupne vsechna kola premontovat... :evil:
Nestalo se to nahodou nekomu taky?
Me se staval akorat ten plech, pokazdy byl ohnutej a v zatacce to drhlo hnusnym zvukem nekdy az zatoceni na doraz a nekdy jen trochu. nejak jsem nepochopil jak to muze vzdycky ohnout. Ale kola byli nasazeny ok. Jen sem musel pod auto a ten plech narovnat. Navic myslim ze tam nema moc sanci neco nejak krive nasadit jako spraicnout. To by muselo byt uplny vemeno. I kdyz je kotouc volne. 8)
"Jsem zly a zeru male deti"

Toyota Celica 1,8 Kurbo, T20, ´94
Toyota Celica 1,6 2x Kurburator, TA40, ´80
Kysi
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kysi »

Dneska sem pretahoval ta kola a mam Kubrte takovou teorii jak se jim podari ten spodni kryci plech ohnout.... :) jednoduse jak povoli kolo a sundaji ho ze steftu, nejspis ho pak cele ve zduchu nevytahnou kolmo na naboj, ale asi jako vsichni, nechaji ho hnapnout na zem, pak odkloni vrch a spodek kola soupou po gume vem z blatniku...samoz pak zadni stranou disku zavadi o ten plech pokud neni auto zvedle dost vysoko... 8)
Kubrt
Věčnej rejpal

Příspěvek od Kubrt »

Kysi píše:Dneska sem pretahoval ta kola a mam Kubrte takovou teorii jak se jim podari ten spodni kryci plech ohnout.... :) jednoduse jak povoli kolo a sundaji ho ze steftu, nejspis ho pak cele ve zduchu nevytahnou kolmo na naboj, ale asi jako vsichni, nechaji ho hnapnout na zem, pak odkloni vrch a spodek kola soupou po gume vem z blatniku...samoz pak zadni stranou disku zavadi o ten plech pokud neni auto zvedle dost vysoko... 8)
Kurna me se to nikdy nestalo ani na jendom aute. No schvalne ho misto huleni budu priste sledovat a jestli to udela takhle tak ho vemu tim momentakem co to dotahuje pres pracky :twisted:
"Jsem zly a zeru male deti"

Toyota Celica 1,8 Kurbo, T20, ´94
Toyota Celica 1,6 2x Kurburator, TA40, ´80
Kysi
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kysi »

No a s tim momentem to je druha vec... nevim co mel na te pneumaticke pistoli nastavene, ale kdyz jsem pak po prezuti kola sundaval, tak jsem ke svemu udivu srouby povolil celkem lehce jednou rukou !!? (s klicem samozrejme :wink: ...nedivil bych se kdyby se casem nektera z matic povolila uplne... :roll: )
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

kysi> kashiyama jsou vážně super... nejezdim takovým stylem, že bych drtil pneu, a brzdy+ kotouče, ale v létě sem si chtěl vychutnat serpentýny na šumavě... a protože je znám už i "po slepu" tak sem fakt svištěl... ani nevim kolik, protože stejně sleduju silnici víc, než tacháč... ale za zatáčkou najednou závora a rozkopaná silnice... sem na to dupnul na plno věci ze sedačky spolujezdce spadly na podlahu... odstředivá síla jako prase... ale to auto stálo na místě jako bych ho přilepil kvalitním sekundovým lepidlem... jediný co sem si řek asi 1/4 metru před tou závorou oleeeeeeeeee tak to je síííííla :twisted: kdyby někdo jel těsně za mnou, mam ho v prdeli... ale jel dál a měl odstup... ale fakt mě to potěšilo... nehoráznej záběr... kotouče JC. low price :lol: po zimě vyměnim i zadní kotouče, desky kashi a asi i čelisti do zadních bubno-kotoučů na ručku. Mazec, navíc ty kashiyamy vůbec nezasíraj kola... žádnej černej sajrajt
PS: podle mě se ten kryt plechovej ohne samovolně... teplem... taky sem přijel do servisu že mi tam něco drhne, šmátnul na to, ohnul plech a já měl radost... prostě se to ohejbá stářím a teplotou nebo vibracema.

+ pro milovníky kashiyam... a kaše mam recept... práškový kaše jsou skvělý knorr s mlíkem v kaši... a nebo clever s mlíkem v kaši :-) jakmile bude kaše čerstvě uhňoucaná přesně! podle návodů, přisypat "troškou"(množství závisí na drsnosti žrouta) granulovanýho česneku a ostrý papriky.... zamíchat a kashe s ostřejší příchutí a barvou se hodí ke všemu... :lol: otestováno... kashiyama fiber :lol:
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

no osobne kashyiamy na svých vozech používám pouze pokud jsou to "rodinná: vozítka a nepředpokládám že bych na jich nekdy jel kudlu. Jedno zabrždení je dobré, dve také snesou ale vem je k nám do vojenského pásma a ukážu ti když po 15ti munutých zastavím jak dokážou hořet plamenem :D

a na rovinu o kotoučích JC vím své - na předek nikdy ( skus si 2x-3x zabrzdit trosku drsneji na dálnici třeba ze 160-180km/h když ti to tam hodí kamoin a ve vetšině případu je zkroutíš jak paragraf.. :( dávám je jen na zadek.

low prize = low quality.. v tomto případě to platí 100%tně..
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

jj bratrovi se JC na celde taky zkroutily behem par dnu , ja mu rikal at to nekupuje :?

moje celda s ferodo kotouci a deskami kashyiami brzdej lip nez bratra dvoulitr
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
gramo
Věčnej rejpal

Příspěvek od gramo »

taky je o dost lehci, ne?
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

kydy kydy kydy... JC nice, kashi nice... a nejsem dragster.... abych se přiznal... tak moje gumy barum letní i zimní jsou po cca 4-5-6 sezonách jako nový.... a ani když mi je maj měnit tak nevěděj jestli patřej do předu nebo do zadu.... kamínky vybírám osobně v koupelně, proto :-) BARUM rulezz!!! jc se nekroutěj ani omylem... kecy
ps: ani já a ani kysi nejezdíme tak abysme drtili hardware.... a když ho nedrtíš... tzn nevim proč bych měl 3x brzdit před kamionem... tak jsou dokonalý a za tu cenu si můžu každej 1/2 rok koupit nový kdybych měl chuť házet prachy do kanálu.... ale protože nemam... chuť a nejsem kokot, tak si je tam nechám přesně do tý doby, než ucejtim že volant opět cuká a dostává vibrace, protože pak to neni ono vořechový, ale stejně to brzdí skvěle... a brzdilo by ještě dlouuuuho .... stejně jako s minulýma kotoučem a deskama.... ale to potrvá minimálně 4-5 let....
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

Tvoje desky a jejich úpravu friťákem i vyjádření ohledně JC kotoučů jsme již všichni četli to že nejsi ,,kokot" jsme taky viděli a to že do auta dáváš to co jsi napsal taky.Vždyť to je v podstatě jedno jezdíš na něm ty a nepotřebuješ se nikomu z toho spovídat že to tak děláš, ne? :lol: Potřebuješ něco zopakovat myslím že ne ukonč to :) a možná nahraješ i nějaké foto do osobky :) bez nervů a vykání tvé kočce.Měl jsi opět těžší den jak koukám.Jen klídek kámo ono se to podddá a není to nemoc neboj se a když budeš mít prachy o kterých říkáš že nejsou tak je investuješ podle svého uvážení tam kde chceš ty. :lol: možná i do tý americký krásy co jsi někdy psal.
Nějaké ty auta doma jsou.
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

gramo píše:
taky je o dost lehci, ne?
neni jen o "par" kilo ( taky vazim o 30 kilo vic nez bratr :) )

microne priste ti ty zkrouceny JC po dvou tydnech privezu , az ti to bude do rukou kopat jak blazen mozna to pochopis - , to zes mel stesti na kus je jen tvoje radost , dokonce jsme je nechali ztocit to byl jasny dukaz ze byly krivi
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

myslím že to není "štěstím na kus" ale stylem jízdy, pokud nekomu pneumatiky vydrží 2-3 sezony a má odvahu je používat další tři tak si dovedu představit jak asi jezdí a veřím že mu ty kotouče vydržej a desky nechytí plamenem jako mě :)
gabko24
Věčnej rejpal

Příspěvek od gabko24 »

fasa tema :-)
ex: celica 5gen 3S-GE cervena
ex: celica 5gen 3S-GE cierna facelift
ex: 6gen 3s-ge 3gen :-)
IS 300
Odpovědět

Zpět na „Celica“