kysi> kashiyama jsou vážně super... nejezdim takovým stylem, že bych drtil pneu, a brzdy+ kotouče, ale v létě sem si chtěl vychutnat serpentýny na šumavě... a protože je znám už i "po slepu" tak sem fakt svištěl... ani nevim kolik, protože stejně sleduju silnici víc, než tacháč... ale za zatáčkou najednou závora a rozkopaná silnice... sem na to dupnul na plno věci ze sedačky spolujezdce spadly na podlahu... odstředivá síla jako prase... ale to auto stálo na místě jako bych ho přilepil kvalitním sekundovým lepidlem... jediný co sem si řek asi 1/4 metru před tou závorou oleeeeeeeeee tak to je síííííla

kdyby někdo jel těsně za mnou, mam ho v prdeli... ale jel dál a měl odstup... ale fakt mě to potěšilo... nehoráznej záběr... kotouče JC. low price

po zimě vyměnim i zadní kotouče, desky kashi a asi i čelisti do zadních bubno-kotoučů na ručku. Mazec, navíc ty kashiyamy vůbec nezasíraj kola... žádnej černej sajrajt
PS: podle mě se ten kryt plechovej ohne samovolně... teplem... taky sem přijel do servisu že mi tam něco drhne, šmátnul na to, ohnul plech a já měl radost... prostě se to ohejbá stářím a teplotou nebo vibracema.
+ pro milovníky kashiyam... a kaše mam recept... práškový kaše jsou skvělý knorr s mlíkem v kaši... a nebo clever s mlíkem v kaši

jakmile bude kaše čerstvě uhňoucaná přesně! podle návodů, přisypat "troškou"(množství závisí na drsnosti žrouta) granulovanýho česneku a ostrý papriky.... zamíchat a kashe s ostřejší příchutí a barvou se hodí ke všemu...

otestováno... kashiyama fiber