Ono ked ta 1,8 taha ako 2,0gt naco toho 2,0 robili...

no jo.. od 1,8 to ide isteze lepsie, otom niet pochyb, kto pochyby ma, neskusil GT v dobrej kondicii,... a GT od kotassa mi ide lepsie citelne, ako sla 5gen 3sge...Kysi píše:Stejne nejedou, GTcko jede lip, proto ho ted mam
čoveče, moooc rád se svezu... jenže, nejsem si jistej jak bude pro mně těžký chtít se vrátit do reality...Doky píše:Tak víš co Jacquesi po křídlo přijedu když mi odevzdá Libor autoa akceleraci vyzkoušíš v mém GT
to tě dostane zas mimo realitu si myslím
zdá se že to bude jedno z mála GTček v dobré kondici
.
je to krásný... a nějakej recept jak zbohatnout, aby to nebylo nemorální, by nebyl???libor12 píše:Recept je přeci jednoduchý jak i 7afe dostat do vrcholné kondice. ;D blok a klika 7afe,hlava 4age,nízkokompresní pisty wiseco,ojnice carrillo 3/8,svody,nějaké dostatečné turbo třeba gt25,30 něco čím to budeš řídit 4-6měsíců práce a přejeme příjemné svezení.
tak snad se někdy poštěstí a přidám se k vám...libor12 píše:Neboj vrátím,ale moc se mi nechce.už jsem to i Dokymu navrhoval.
nelíbil se můj nápad. No a tak jsem si začal současně stavět také autí abychom mohli blbnout.
jeho turbína proti moji motorové pile
návod jak zbohatnout nemam bohužel,zato vím jak peníze utratit za díly pro auto.