Ono ked ta 1,8 taha ako 2,0gt naco toho 2,0 robili...
celica motor 1,8 a 2GT 6.generace
- stefancelicaT20
 - Manager Týmu

no jo.. od 1,8 to ide isteze lepsie, otom niet pochyb, kto pochyby ma, neskusil GT v dobrej kondicii,... a GT od kotassa mi ide lepsie citelne, ako sla 5gen 3sge...Kysi píše:Stejne nejedou, GTcko jede lip, proto ho ted mam
ex: celica 5gen 3S-GE cervena
ex: celica 5gen 3S-GE cierna facelift
ex: 6gen 3s-ge 3gen
IS 300

ex: celica 5gen 3S-GE cierna facelift
ex: 6gen 3s-ge 3gen
IS 300
- libor12
 - Věčnej rejpal
 - Kontaktovat uživatele:

Recept je přeci jednoduchý jak i 7afe dostat do vrcholné kondice. ;D blok a klika 7afe,hlava 4age,nízkokompresní pisty wiseco,ojnice carrillo 3/8,svody,nějaké dostatečné turbo třeba gt25,30 něco čím to budeš řídit 4-6měsíců práce a přejeme příjemné svezení. 

...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp

čoveče, moooc rád se svezu... jenže, nejsem si jistej jak bude pro mně těžký chtít se vrátit do reality...Doky píše:Tak víš co Jacquesi po křídlo přijedu když mi odevzdá Libor autoa akceleraci vyzkoušíš v mém GT
to tě dostane zas mimo realitu si myslím
zdá se že to bude jedno z mála GTček v dobré kondici
.
je to krásný... a nějakej recept jak zbohatnout, aby to nebylo nemorální, by nebyl???libor12 píše:Recept je přeci jednoduchý jak i 7afe dostat do vrcholné kondice. ;D blok a klika 7afe,hlava 4age,nízkokompresní pisty wiseco,ojnice carrillo 3/8,svody,nějaké dostatečné turbo třeba gt25,30 něco čím to budeš řídit 4-6měsíců práce a přejeme příjemné svezení.
- libor12
 - Věčnej rejpal
 - Kontaktovat uživatele:

Neboj vrátím,ale moc se mi nechce. 
 už jsem to i Dokymu navrhoval. 
 nelíbil se můj nápad. No a tak jsem si začal současně stavět také autí abychom mohli blbnout. 
 jeho turbína proti moji motorové pile 
 návod jak zbohatnout nemam bohužel,zato vím jak peníze utratit za díly pro auto. 

...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-

tak snad se někdy poštěstí a přidám se k vám...libor12 píše:Neboj vrátím,ale moc se mi nechce.už jsem to i Dokymu navrhoval.
nelíbil se můj nápad. No a tak jsem si začal současně stavět také autí abychom mohli blbnout.
jeho turbína proti moji motorové pile
návod jak zbohatnout nemam bohužel,zato vím jak peníze utratit za díly pro auto.