Bydlení v Praze
Bydlení v Praze
Tak toyoťáci, začátkem roku jsem se stěhoval a ted se budu stěhovat znovu. Pujdu za prací do Prahy a proto bych rád našel, vzhledem k tomu že tento rok je to už druhé stěhování, nějaké levnější bydlení.
Hledal jsem i jako spolubydlící,pomoct někomu s nájmem. Kdyby jste někdo o něčem do 5000kč měsíčně věděl, nebo je tady někdo kdo by byl rád kdyby mu někdo s nájmem pomohl, tak se ozvěte. Budu rád,práci už sehnanou skoro mám,ale to bydlení je trochu problém
Hledal jsem i jako spolubydlící,pomoct někomu s nájmem. Kdyby jste někdo o něčem do 5000kč měsíčně věděl, nebo je tady někdo kdo by byl rád kdyby mu někdo s nájmem pomohl, tak se ozvěte. Budu rád,práci už sehnanou skoro mám,ale to bydlení je trochu problém
Toyota Carina E 2.0 GLI
Je to těžky sehnat no. Já jsem našel pár nabídek,ale většina lidí chce svoje soukromí a nechce k sobě nikoho dalšího,ale zase když si člověk zpočítá rozdělenej nájem mezi 3 lidi,tak je to superRaimok píše:Mazec přátelé....taky potřebuju bydlení v Praze, ale i s přítelkyní.
Kdyby někdo věděl o pronájmu bytu na Praze 6 nebo 5 s cenou do 10 000 Kč/měs., ať se mi prosím ozve
Toyota Carina E 2.0 GLI
to by mě uplně vyhovovalo. můžeš mi napsat na maila nějaky informace? floki20@gmail.comMarty píše:Já budu mít k pronájmu garsonku/1kk (podle toho jak/jestli budu rekonstruovat ) koncem tohoto nebo začátkem příštího roku, tak kdyby to časově vyhovovalo, ozvěte se do SZ. Preferuju spíš dlouhodobý pronájem.
Cenu,pokud možno nějaky fotky a adresu. dík
Toyota Carina E 2.0 GLI
- garfielld
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
www.spolubydlici.cz(nebo com ?) a další podobný stránky, až sem čuměl co je tam nabídek a poptávek
Naposledy upravil(a) garfielld dne úte 13.10.2009, 22:32, celkem upraveno 1 x.
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
- Marty
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
garf: správně: http://www.spolubydlici.cz/cz/index.php ... já tam taky před lety našel podnájem
floki: máš mail
dík za nabídku,ale cena je dost vysoká vzhledem k tomu že je to jen 1+kk a je potřeba dělat rekonstrukci. Já jsem měl i nabídky za 13tisíc za 2+kk ale i tvoje cena je pro mě moc. já hledám něco kolem 5tisíc.Marty píše:garf: správně: http://www.spolubydlici.cz/cz/index.php ... já tam taky před lety našel podnájem
Ale jak říkam. děkuji za nabídku
Toyota Carina E 2.0 GLI
- Marty
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Jen jestli jsi to špatně nepochopil, nechci po nájemci, aby dělal rekonstrukci Jen byt potřebuje minimálně novou kuchyň, vymalovat a zrenovovat parkety, a je pouze otázkou dohody kdy, kdo, jak, za kolik a jestli vůbec to udělá. (v současném stavu tam taky někdo bydlel a dalo se to)
A jak jsem ti psal, kolem 5 tisíc v Praze samostatný byt podle mě neseženeš, jediná možnost za tyhle peníze je podnájem pokoje v jinak obydleném bytě. Sám mám nějaké ty zkušenosti a holt Praha je pekelně drahá na tohle.
A jak jsem ti psal, kolem 5 tisíc v Praze samostatný byt podle mě neseženeš, jediná možnost za tyhle peníze je podnájem pokoje v jinak obydleném bytě. Sám mám nějaké ty zkušenosti a holt Praha je pekelně drahá na tohle.