Bydlení v Praze

Tlachání o všem - bez zaměření!
Odpovědět
Floki
Věčnej rejpal

Bydlení v Praze

Příspěvek od Floki »

Tak toyoťáci, začátkem roku jsem se stěhoval a ted se budu stěhovat znovu. Pujdu za prací do Prahy a proto bych rád našel, vzhledem k tomu že tento rok je to už druhé stěhování, nějaké levnější bydlení.
Hledal jsem i jako spolubydlící,pomoct někomu s nájmem. Kdyby jste někdo o něčem do 5000kč měsíčně věděl, nebo je tady někdo kdo by byl rád kdyby mu někdo s nájmem pomohl, tak se ozvěte. Budu rád,práci už sehnanou skoro mám,ale to bydlení je trochu problém :(
Toyota Carina E 2.0 GLI
Raimok
Manager Týmu

Příspěvek od Raimok »

Mazec přátelé....taky potřebuju bydlení v Praze, ale i s přítelkyní.
Kdyby někdo věděl o pronájmu bytu na Praze 6 nebo 5 s cenou do 10 000 Kč/měs., ať se mi prosím ozve :wink:
:-) Celda 6g, ST202-SS, 1994, 129 kW
Floki
Věčnej rejpal

Příspěvek od Floki »

Raimok píše:Mazec přátelé....taky potřebuju bydlení v Praze, ale i s přítelkyní.
Kdyby někdo věděl o pronájmu bytu na Praze 6 nebo 5 s cenou do 10 000 Kč/měs., ať se mi prosím ozve :wink:
Je to těžky sehnat no. Já jsem našel pár nabídek,ale většina lidí chce svoje soukromí a nechce k sobě nikoho dalšího,ale zase když si člověk zpočítá rozdělenej nájem mezi 3 lidi,tak je to super
Toyota Carina E 2.0 GLI
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

no ted jsou vsechny levny mista rozebrany v urcitych castech Prahy studentama - takze to bude tezsi , dneska jsem na nastence cetl o nejake garzonce na metru - zkusim to zkouknout az tam zejtra pujdu
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
Floki
Věčnej rejpal

Příspěvek od Floki »

díky a kdyby se našlo místo třeba u někoho z vás kdo má větší dům a volný pokoj tak by to taky nebylo špatny. ušetřilo by vám to peníze 8)
Toyota Carina E 2.0 GLI
Marty
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marty »

Já budu mít k pronájmu garsonku/1kk (podle toho jak/jestli budu rekonstruovat :D ) koncem tohoto nebo začátkem příštího roku, tak kdyby to časově vyhovovalo, ozvěte se do SZ. Preferuju spíš dlouhodobý pronájem.
Obrázek
'06 Mazda 6 2.0 MZR-CD 105kW
ex '97 Corolla AE111L 4A-FE 81kW
Floki
Věčnej rejpal

Příspěvek od Floki »

Marty píše:Já budu mít k pronájmu garsonku/1kk (podle toho jak/jestli budu rekonstruovat :D ) koncem tohoto nebo začátkem příštího roku, tak kdyby to časově vyhovovalo, ozvěte se do SZ. Preferuju spíš dlouhodobý pronájem.
to by mě uplně vyhovovalo. můžeš mi napsat na maila nějaky informace? floki20@gmail.com
Cenu,pokud možno nějaky fotky a adresu. dík
Toyota Carina E 2.0 GLI
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od garfielld »

www.spolubydlici.cz(nebo com ?) a další podobný stránky, až sem čuměl co je tam nabídek a poptávek ;)
Naposledy upravil(a) garfielld dne úte 13.10.2009, 22:32, celkem upraveno 1 x.
Obrázek
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
Marty
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marty »

garf: správně: http://www.spolubydlici.cz/cz/index.php ... já tam taky před lety našel podnájem :)

floki: máš mail ;)
Obrázek
Floki
Věčnej rejpal

Příspěvek od Floki »

Marty píše:garf: správně: http://www.spolubydlici.cz/cz/index.php ... já tam taky před lety našel podnájem :)

floki: máš mail ;)
dík za nabídku,ale cena je dost vysoká vzhledem k tomu že je to jen 1+kk a je potřeba dělat rekonstrukci. Já jsem měl i nabídky za 13tisíc za 2+kk ale i tvoje cena je pro mě moc. já hledám něco kolem 5tisíc.
Ale jak říkam. děkuji za nabídku
Toyota Carina E 2.0 GLI
Marty
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marty »

Jen jestli jsi to špatně nepochopil, nechci po nájemci, aby dělal rekonstrukci :) Jen byt potřebuje minimálně novou kuchyň, vymalovat a zrenovovat parkety, a je pouze otázkou dohody kdy, kdo, jak, za kolik a jestli vůbec to udělá. :wink: (v současném stavu tam taky někdo bydlel a dalo se to)

A jak jsem ti psal, kolem 5 tisíc v Praze samostatný byt podle mě neseženeš, jediná možnost za tyhle peníze je podnájem pokoje v jinak obydleném bytě. Sám mám nějaké ty zkušenosti a holt Praha je pekelně drahá na tohle.
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Pavlačová plenárka“