Muzeme se tesit na Celicu 8. generace

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět

Bude stejne uspesna jak 5g a 6g???

Ano
27
38%
Ne
7
10%
Uz to nebude co to byvalo..
37
52%

Celkem hlasů: 71

stenky
Věčnej rejpal

Příspěvek od stenky »

tak toto uz bola aj nova Supra, nova Celica 8g a aj nova AE86ka staci si len vybrat :D
Obrázek
Tequilla
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tequilla »

No, vypadá to jako mírně ospojlerovanej Nissan 350Z (370Z)... :cry:

Btw. ovládání okýnek na středovým panelu je suprová věc.
Toyota Yaris 1.0, 1. gen. alias Pracant...prodáno do Jižních Čech, RIP :(
Toyota MR2 Mark III alias Mrcha
Toyota FJ Cruiser alias Můj sen :)
http://mr2.tequilla.cz
Peugeot 307 SW alias Pracovní realita ze žabožroutova
Kysi
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kysi »

Takhle od pohledu se mi libi CELICKAAA :lol:
Celica 2.0 GT 97' ST202 [3S-GE] (125kW/170HP)
Raimok
Manager Týmu

Příspěvek od Raimok »

Je to kotě :D
:-) Celda 6g, ST202-SS, 1994, 129 kW
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

biscuit> ostrý "wostrý je to, že je tenhle koncept v tý hře GT5---- to už právě něco znamená.... já si pamatuju, že v GT4 bylo pár aut jako koncept, ale začaly se vyrábět s pá mini detailama- jako třeba malilinko jiný světla atd... pokud je to už! ve hře tohodle jména" Gran turismo 5, tak je to napsrosto jasný, že to spatří světlo světa a to jen minimálně pozměněný... třeba lampy.... tomu věřim... jo a fakt to má ty koule... mááááá je :lol: :lol: :lol:

ps: vidim, ře ti ze předu připomněl model 7g... mně taky, a boky trošku taky, tzn. že je zcela ale naprosto zcela jasné bezpochybně jasné totálně jasné ultra jasné, že se nejdná ani o supru a ani o unknown v EU 86--- kde by to asi nikdo nechápal... je to prostě celica. což musej potvrdit ti co maj 7g bez koulí :lol: :oops:
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

pár dalších snapů...
karbonový serepetičky, ty já rád :-)
Obrázek
Obrázek

Obrázek
hlavně ne bílej tapec... nehodlám to každej tejden čistit... black/blue/grey
Obrázek
nevidim možnost sklopit zadní sedačku? FIX that! a to fofrem!
Obrázek
Cyber cockpit, nááádhera... stíhačka jako vyshitá.... delikátní
Obrázek
Europe design
Obrázek
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Vladas
Navigátor

Příspěvek od Vladas »

Když už začít šetřit, tak na tuhle http://fc09.deviantart.com/fs41/f/2009/ ... ssain1.jpg
Vladas
Navigátor

Příspěvek od Vladas »

Jo a nevíte náhodou někdo co je tohle??? vypadáá to jako ta vysněná 8g. :D
http://www.toyotacelicaonline.com/concept/mk8.jpg
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Vladas> tak to první, na to bych nešetřil... ten předek by mě asi omrzel do roka a do dne
To druhý :lol: to byly první skicky. To co vidíš nahoře/ kromě interieru je na min. 90% finální verze designu. Japonci si nedaj pokoj s tou 86 asi nikdy- já jí tam nevidim ani omylem... oni prostě chtěj auto na driftování a tohle bude na tyhle hrátky... proto tam furt omejlaj 86.
Já tam vidim předek lehce související se 7g a kousek boku za dveřma mi 7 taky trochu připomíná. Takže pro mě je to 100% celica.
Supra ani omylem- 2.0/2.5 motor. Tohle auto nebude o mega výkonech a sežraným benzinu, ale o lehkosti a optimálním výkonu/ se spotřebou cca kolem těch 10l. Jak jsme zvyklí. Navíc cílová skupina zákazníků je jiná, než GT-R, Supra... ale bude zaměřená na širší masy, jinak by musely jiný modely montování "dotovat" stejně jako u GT-R.
Stejně si ale pořád myslim, i když se to nikde nepíše, že tam bude na tuty i 4x4 verze, vzhledem k motoru ze Subaru... a ty maj všechno 4x4. RWD bych nechtěl, 4x4 jo. Takže takhle vidim 8g. do budoucnosti. Podle reakcí se design poved geniálně, teď jde o to, aby to bylo i zároveň praktický auto... nenarazil jsem ani na 1 negativní názor, co se designu týče, konečně bude zase krásný a snad "dokonalý" a zábavný žihadlo.... a já nevim... ale možnáááá by jí to seklo znova v Rallye... rozhodně jo :inlove:
ObrázekObrázekObrázek
Kenny
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kenny »

:lol: uz abysme setrily interier tmavy - barva cena/cervena a 4wd by bodlo to je jasny 8)
TeLe 1000R - rpm11200 :)

nejedno 3S-GE 4g vcetne cabria vlastne toho co z nej zbylo :)
1UZ-FE
H.-C32
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

Vladas píše:Jo a nevíte náhodou někdo co je tohle??? vypadáá to jako ta vysněná 8g. :D
http://www.toyotacelicaonline.com/concept/mk8.jpg
to uz jsme videli davno , a to prvni je predelana nejpis australska verze corolly jestli se dela v 3D - precijen je to DA
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
Neri
Navigátor

Příspěvek od Neri »

Pevně věřím, že to pan Akio Toyoda dotáhne dokonce. Tak mu držme palce. :wink:
Toyota Celica 1.8 85kW r.v.98
aznoh24
Navigátor

Příspěvek od aznoh24 »

k 8.gen. ... Kdyz jsem poprve tady videl fotky cervene 86,tak jsem byl docela rozladen,nevedel jsem jestli se mi libi,nebo ne,design az prilis futuristickej... ale musim ted priznat,jak sem chodim obden divat se na ty fotky,tak si ji zacinam docela hodne zamilovavat:) kdyz si predstavim jaky vzruch by dokazala vzbudit pri jizde mestem:-) parada!!
vypada ze bude mensi.kratsi nez 7.gen,takze by mohla byt hodne svizna,a motor 2,5 od subaru,4x4, velmi lakava predstava. mohla by to byt dobra zbran na audi tt rs:-)
a ta cervena je proste suprova:-))
hlavne at ji udelaji....
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

anzoh24> jojo, čim víc se na ní díváš, tim víc se líbí/ to mi něco už páááár let připomíná :lol: fakt na mě zapůsobila podobně... nejdřív sem se na ty fotky díval jako "podezřelým pohledem", ale čim dýl sem ty fotky zkoumal ... tim víc se mi líbí... zas tak futuristicky to zvenku nevypadá, ale musel sem si spíš zvyknout na ostřejší linie- i když oválný elipsoidní/tvar kapky 5-6g jsou taky perfektní. Ta 8 má pěkně komplet sladěnej a kompaktní "sharp" design. Je to fakt zajímavý... kombinace "ostrosti", ale i jemný oválnosti- třeba přední nárazník... je to FAIN!

Tak v pátek/ sobotu budou snad fotky přímo ze SHOW.
Bych se rád podival do kufru a na detail zadní linie, a nebo co bude pod tou pěknou kapotou 2.0/2.5 :?:
ObrázekObrázekObrázek
stefancelicaT20
Manager Týmu

Příspěvek od stefancelicaT20 »

Aj ja dufam ze coskoro vyrobia prvu original 8gen. ktora ako prva vide z pasu a znova bude Celica pojem vo svete... Len nemuseli setrit a skonstruovat nejaky svoj motor origo od TOYOTY lebo to uz nebude toyota celica ale SUBARU CELICA
Odpovědět

Zpět na „Celica“