Myslím, že už mám stejně rozhodnuto... Jen vybrat, jeslti liftback nebo hatchback...

Možná jsi trefil na blbej kus ... Nevím, slyším chválu i kritiku... Každopádně jsem rád, že máme s přítelkyní Avíka a doufám, že budu moct taky jen a jen chválit:-)mipr píše:kdyz jsem pre 1,5 rokem prodal Carinu E /po 5letech spokojenosti/ tak jsem koupil Focus Combi 1.6i GHIA rocnik 99 /libil se mi a chtel jsem kombika/, auto jsem koplet videl i zespodu a vypadalo neuveritelne dobre, ale na druhy den jsem ho sel vratit, protoze se srala elektrika, obcas me samo auto zamklo, nekdy nenastartovalo
jinak -sedacky nic-moc, prepinace 4x oken v pofiderni kvalite, zadni okno buchot kdyz slo dolu, klasicke fordovske pedaly blizko u sebe.
Prevodovka -razeni hruza, spatecka pres zuby /klasika Ford/, trojka draha paky dost divne.
Taky problem se zadnimi svetlami.
Auto vypadalo jako nove, kdyz jsem ho bral tak se ho videl taky na rampe, vsechno perfektni, pozor auto stalo o 30procent vic jako jine na bazarech, fakt krasavec v plnce.
Auto malo i plusy - perfektny podvozek, supr brzdy, slusny motor /pekne jede a je tichy/
Jak jsem psal auto jsem vratil , dostal spet penize /koupil jsem od soukrome osoby/ a sel jsem kopit Corollu E11 a udelal na ni 30tis km a spokojenost, proste kvalita. Sice mensi ale bezproblemovy auto.
Mame v rodine par let taky FORD Ka a po skusenostech bych FORD za Toyotu urcite nemenil.