kde se dají sehnat a kolik vyjdou?
"Nové staré auto" - Corolla E11 - na co si dát poz
Tady na fóru napiš uživateli Idaho a s ním se domluv, má zajímavé ceny 

Corolla E10 1.3 16V 3D 97
4E-FE 55Kw
Ronal 6Jx16 ET38
195/45 R16
Trocha úprav ještě nikomu neublížila
http://database.mangacars.fr/data/media ... llae10.PNG

4E-FE 55Kw
Ronal 6Jx16 ET38
195/45 R16
Trocha úprav ještě nikomu neublížila
http://database.mangacars.fr/data/media ... llae10.PNG
Fildis to uz napsal za me 
  Idaho ma na profilu telefonni cislo, zavolej mu a domluv se s nim. vzdy mi dobre poradil. Az budu doma, napisi ti, kolik ty tlumice stali, ted si to z hlavy nemuzu vybavit. Mam je rok a musim rici, ze zatim pohoda 

Toyota Corolla liftback 1.3 16V 65kw  rv. 1994 - bohužel po nehodě minulost 
Honda Civic Aerodeck 1.6 16V 85kw rv. 1999
Toyota Avensis kombi 1997 2.0TD

Honda Civic Aerodeck 1.6 16V 85kw rv. 1999
Toyota Avensis kombi 1997 2.0TD
Tlumiče, nevím jakej je tam cenovej rozdíl, ale šel bych radši do kayaby (excel G), dávají se tam v prvovýrobě a podle mých zkušeností vydrží okolo 180 tisíc... A Idaho ti určitě udělá výbornou nabídku.
A rozdíl mezi liftbackem a hatchem v podvozku není, ty auta mají +- stejný jízdní vlastnosti, jenomže liftback tam tahá o pár kilo navíc... sportovní verze byli vždycky hatche.

A rozdíl mezi liftbackem a hatchem v podvozku není, ty auta mají +- stejný jízdní vlastnosti, jenomže liftback tam tahá o pár kilo navíc... sportovní verze byli vždycky hatche.
Holomek!

- Marty
 - Věčnej rejpal
 - Kontaktovat uživatele:

No jo, se do mě neopírejte, já to prostě neumímHelmut74 píše:peta - ta spotřeba je trošičku lepší než u Martyho
Teď jsem měl po týdenním ježdění plně naložený - buď kufr nebo pět lidí - průměr 10.67l/100km ... ale to jsou i ty pražský kolony, no. A klima k tomu...
Ale schválně, dneska se chystám na dovču a příští týden budu jezdit po vlastech českých a slovenských, tak zkusím překonat rekord - 6.71l/100km, uvidíme
Neni to sice ryze sport. verze ale aspon neco http://www.periskop.cz/cz/clanky/toyota ... nim-testu/Rampa89 píše:sportovní verze byli vždycky hatche.
EX:Toyota Corolla E 11 1.3 Compact 63 KW/120 Nm

dnes jsem si všiml, že auto když jde z otáček, tak z výfuku se ozývá rezonance. výfuk prý je ještě původní - tvrdí bývalá majitelka, akorát nemůžu přijít na to, jestli ta rezonance jde z katíku nebo z některého z tlumičů. doufám teda že to nebude z toho posledního, protože ten je nejdražší. nejlepší by bylo kdyby to byl katík, nechal bych ho vysypat a bylo by po pr... srandě. 

tak to je jasný, myslel jsem díly za katíkem, první díl výfuku jsem se ještě nesetkal aby se měnil pokud není po nehodě, a navíc tam není co by rezonovalo (přepážky). ale aspoň to má teďko správnej "tuning" zvukJimmi píše:Nejdražší je první díl výfuku před katalyzátorem. Asi proto, že se málokdy mění.Helmut74 píše: ...doufám teda že to nebude z toho posledního, protože ten je nejdražší...