nechce startovat.. :( - už zase ! :-! - už zase vyřešeno :)
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Tak na něj mrkej a čisti,ale to tvůj problém nevyřeší. Pokud jsi vyloučil možnosti imobilizer a baterie. Zeptám se jinak. Kdo ecu řekne kdy má vstřikovat palivo a kdy pálit? C je správně. A kdo ji řekne kde se nachází horní úvrať 1válce? C je opět správně. Kdy potřebuje ten signál? Opět je C správně. Takže v rozdělovaci jsou takové věci jako jsou magnetické indukcni snímače(celkem 3) a ten který říká ecu teď je 1válec před horní úvraťí prostě řekl nashledanou já už pro Garfielda dělat nebudu. Ti zbylí dva Tě ale ještě mají rádi a tak se snaží zastoupit. Jelikož ecu počítá v určitém algoritmu a motor se někdy zastaví tak že za dvě otáčky kh je schopna to dopočítat ozve se kýžené a chtěné vrrrr takže jsme opět v úvodu. vyměn rozdělovac.
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
- garfielld
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
taxem se v tom trochu porachal, tady rozebrat trochu, támhle trochu, tady toho trochu(mimo jiné i ten rozdělovač), prošlo kolem pár ku*ev, pár čor*ků a pár divnejch zjištění no a závada 43 už je zase pryč, tak nevim, ale tak zase na druhou stranu každý auto by mělo mít svoují duši, ne ?
úplně sem si vzpoměl na opraváře traktoru
úplně sem si vzpoměl na opraváře traktoru
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
dobej traktorista, naprosto ho chápu, když nejde povolit šroub, tak řvu úplně stejně... stejnej repertoár. Naposled sem takhle nadával u tý bílý celicy na ekolikvidaci když se mi nedařilo asi 20min vyšroubovat jeden totálně neuvěřitelně zkurv...nej poděl.nej zasr.nej japonskej šroub co tam držel kus plastu v kufru... šroubovákem to nešlo- protáčel se, pak sem se snažil ho zlomit- byl plastovej! ale echt tvrdej... nešlo to, pak sem týpkovi řek o kleště... škubal sem s tim vší silou, páčil do všech stran, jak z tý pohádky jak tahaj řepu a nejde to a nende... spocenej jak prase a připadal sem si jak v komedii, to kdyby někdo natáčel tak by asi nevěřil. nakonec sem toho hňupa vyškubnul a praštil sem se pořádně do zad. pak sem se uklidnil, ruce od krve...nasedám do celdy a nenastartovala! tak sem si ty nadávky zopakoval ještě jednou.... nervy naprosto v kýblu
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++