taxme zpátky u problému, přišla mi zpět krabička z jablotronu, píšou že je bez závad, no divný, ale najendou mi ten dálkovej centrál zase funguje

ale problém s nesvítící kontrolkou Motoru stále přetrvává a stim souvysející odmítání nastartovat a stále je závyslej na kapacitě baterie, Pozn: ta krabička od jablotronu imobilizovala startér a ne právě ECU jaxem si myslel, takže v ní defakto chyba nikdy nebyla(kromě toho DO), ale ted pořád nevim co dál, když otočim klíčkem taxe kontrolka motoru většinou nerozsvítí nebo se rozsvítí, ale jakmile chci zastartovat tak zhasne, dokonce jsem si všimnul že trošičku svítila i když sem neměl klíček v zapalování, ale měl sem připojenou nabíječku na baterku

, zkoušel sem i hejbat s konektorama na ECU a taky nic.. , takže mě napadaj tři věci, bud je někde studeňák v konektoru nebo spoji nebo je to opravdu tou baterkou(v autě), přecejen už má svoje za sebou a tyhle problémy se objevily zrovna v zimě nebo... nebo nevm
PS: tak trochu si sypu popel na hlavu že sem ještě neudělal diagnostiku, hned v pátek zkusim