/a podle toho se postupuje.Žádné polovičné rešení to bych si postavil motokáru a bylo by mně vše jedno vše se opakovaně měří a testuje takto se to dělá pokuď má něco být spolehlivé.
 /a podle toho se postupuje.Žádné polovičné rešení to bych si postavil motokáru a bylo by mně vše jedno vše se opakovaně měří a testuje takto se to dělá pokuď má něco být spolehlivé.No a dnešní posun respektive nějaké foto

konektory jen tahlke sranda stála neskutečné peníze pár,,blbých" konetktorů

Zapojené konektory na vstřiky

Celica nárazník asi to je průkaznější foto

S tím olejem jsem počítal ale 7 litrů no potěš...., pěkné.Po přetlakování zítra uvidíš kde se stala chyba prostě to musí ven a opět se pretěsnit nic jiného nezbývá a pak opět natlakovat.O těch kabalech no nechci nic říkat ale z toho jsem měl docela strach a potvrzuje se to.No mám obavy, ale raději pomalu a pořádně jak rychle a na nic!!! Krásná práce Honzo s těma svodama!!!

teď mi stačilo se vrtat v palubovce - dobrej guláš.
 teď mi stačilo se vrtat v palubovce - dobrej guláš.

ja nevim, kdyby to bylo aspon pod nejakym plastem, nikdy nevis kde chytnes, vim ze Doky nejezdi po poli, ale preci jen..
  ja nevim, kdyby to bylo aspon pod nejakym plastem, nikdy nevis kde chytnes, vim ze Doky nejezdi po poli, ale preci jen..