Moje skladacka Celicy-> nekonečný příběh
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
Model
Tak a je hotovo, neni to 100% ale uz jsem dlouho nelepil , snad to bude priste lepsi, kritiku neberu , sam jsem se u toho navztekal az dost - obzlast kdyz se vam trhaji polepy a nejdou vam nakreslit linky kolem dveri a oken ale vcelku to vypada vytecne, je to prece vitezna celda
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
Tak male pokracovani , najeto 280tis. km , az na divne zvuky ze serva vse naprosto v poradku , dneska jsem udelal vec kterou jak jsem zjistil mel udelat uz hodne davno,
zaslepil jsem EGR : coz mi vytvorilo po projizdce usmev na tvari , auto jde lip do otacek - economy se rozsvici znatelne "dele" , snasi mensi otacky, neskube a celkove je projev o mnoho prijemnejsi , tak jsem ji protahl pirka a jsem celej stastnej ,
jeste to rizeni doresit a koupit repro a z zase bude jako ze skatulky ( az na ten lak , ale na nej to preci nejezdi )
zaslepil jsem EGR : coz mi vytvorilo po projizdce usmev na tvari , auto jde lip do otacek - economy se rozsvici znatelne "dele" , snasi mensi otacky, neskube a celkove je projev o mnoho prijemnejsi , tak jsem ji protahl pirka a jsem celej stastnej ,
jeste to rizeni doresit a koupit repro a z zase bude jako ze skatulky ( az na ten lak , ale na nej to preci nejezdi )
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
teda ty fotky jsou ukrutný toho nádhernýho modelu... fakt čučim... jak to má i ty pozičky krásně detailní. bomba, fakt šikula
By mě zajímalo jestli se dá točit volantem? otevřít dveře, kapotu, kufr... asi ne? točej se vůbec kola?- to asi jo jo jak dlouho přibližně ti to trvalo složit slepit a polepit?
By mě zajímalo jestli se dá točit volantem? otevřít dveře, kapotu, kufr... asi ne? točej se vůbec kola?- to asi jo jo jak dlouho přibližně ti to trvalo složit slepit a polepit?
Naposledy upravil(a) micron dne sob 01.08.2009, 20:54, celkem upraveno 1 x.
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
je to krásný... škoda že Bburago nedělali tenhle model taky... pěkně složenej kovovej, velkej! otevírání všeho, s motorem, volantem co se točí...gumama jeeeee no musim si vystačit s modrým Viperem Bburago a kovovým minimodelem winner montecarlo 3 auriol occeli. co naplat
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
Ten egr namaj vsecky 4a-fe ne? Pavo z jakyho roku mas celdu? Ja sem si skoro jistej ze to tam nemam, ale jen pro jistotu
Corolla E9 1,6( 77Kw ( ) limousine a hlavne 4WD:-)
http://www.youtube.com/watch?v=cbY7v41nNDw Novy video
http://www.youtube.com/watch?v=cbY7v41nNDw Novy video