Zvýšení výkonu

vše ohledně modelové řady Celica
celicaGT2

Příspěvek od celicaGT2 »

pěkněéé Libore!! :shock:

Jinak koukám válcový zkušebny si pěkně účtujou změření výkonu-1200 za 15 minut času,takhle se podniká :) Ale pojedu,sám sem zvědavej,do teď mě to nenapadlo si tam zajet .
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

celicaGT2 píše:
nechci motor za 130t
:D ale chceš jen o tom ještě nevíš. :D
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

Tak můžeš začít třeba zpřesněním časování. Stavitelna vačkova kola viz příspěvek níže. Už to je hodně poznat. Třeba půl zubu na řemenu dá 2-3koně dolů a kulturu chodu. To jsou prostě výrobní tolerance. Proto dva identické motory budou mít jiný výkon.
celicaGT2

Příspěvek od celicaGT2 »

no tak zrušim stavebko a penzijní a bude to :) Ale tohle fakt ne,nemůžu si to dovolit,na únor těch cca 50t schrastim ale víc ne a to se musim vejít do toho s brzdama a právě trochu poladit.Jasný,pokud bych vydělával 50t/měsíčně tak bych do toho šel,ale pak bych s brzdama,motorem a něčím dalším dal do toho 200t a to se u 16 let starýho auta nevyplatí,má spoustu chyb,rezne,...co bych taky u takovýho auta,ještě doveženýho z itálie chtěl (má nalítáno cca 140t km ale dle řadičky a volantu bude mít asi víc) :) Blbý je, že tohle auto je defacto dnes neprodejný,možná tak 50t bych dostal a co pak? Na nový nemám a zas ojetý kupovat s rizikem že zas do toho budu cpát prachy jako tady do toho? Fakt to je začarovanej kruh.
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

Moji corolle je letos 20. Dnes jsem do ní dal dalších 5000 za přední sklo. Celkově bych počítám měl už skoro nové htp ale ani na vteřinu jsem nepřemýšlel že bych ji prodal. Koroze? Ha ha ha. Klempír už na ní zdělal tabuli plechu. :) půjde do laku a pak až bude hotovo tak zveřejním celý projekt. Budou takové vychytavky jako nové uložení nápravy její seřízení atd. Samozřejmě pokud se to osvědčí budeme aplikovat na dalších autech.
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

celicaGT2 píše:Motor mám myslím OK,175 koní dneska není už bůhvíco, 160km/h zvládnu za cca 22s,ale tak nějak když vidím ty hondy,třeba accord type-r ,se kterým mě známej vezl ,tak to je bomba a po přesednutí to člověk vidí jak se otáčkoměru moc nechce,čtyřka je už skoro mrtvá,ze 160 na 200 to leze 20s!
Když takhle uvažuju spousta z vás si poklepe asi na čelo že bych chtěl 200 km/h dostat snad za 20s,ale já tomu jen chci trochu pomoci,ale je jasný že výkonu není nikdy dost. Vše je o penězích...

libore:díky
no bohužel je to težká NA, muj boban mel ze 160-200 cca 6sec..
ToyoCarE

Příspěvek od ToyoCarE »

libor12 píše: A nevím co máte pořád s beams. Vždyť to není nic jiného než poupravený motor od tte.
vies preco sa mi ten motor paci? Pretoze je to lacna varianta upraveneho motora,, v UK sa objavil jeden takyto mtor za 30 000 SKK,,, za to neupravis ziaden motor aby mal o 50PS viacej.
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

Tak to Ti přeji šťastnou ruku při výběru. Ty motory jsou po sezóně,před go. Za 30koupíš a dalších 100 daš do go. To už můžeš začít stavět na originále znovu. Když budeš snaživý a přemýšlivý tak z té tvé aplikace 5sfe blok a 3sge hlava dostaneš daleko víc než jen 129kw. ;)
ToyoCarE

Příspěvek od ToyoCarE »

ja som nepovedal ze to idem kupovat,, mne osobne staci tych 175 + nieco na vyfukovom trakte nazeniem,, na nase cesty,, pri nasich pokutach,, to je mozno az prehnane.

preco 5Sfe?
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

3sfe. Překlep.
Pavel Liška
Věčnej rejpal

zvýšení výkonu

Příspěvek od Pavel Liška »

Hrozně nerad to přiznávám,ale má drahá polovička má pravdu"kdyby jsi pořád nekupoval ty.......auta,tak jsme už měli barák jak hrad".Ono to začíná pořád stejně"to je už poslední ta nám vydrží"a to máme už osmou čeldu.Tu poslední vlastním něco přes dva roky,mé přecevzetí,že do ní nedám ani korunu navíc mi vydrželo jedom tak týden.200 000 kč.a není nic vydět a zvýšení výkonu?Určitě to nenechám jak to je,nevím co je to za posedlost,ale určitě vím,nedá se to VYOPEROVAT!!!!!!
Odpovědět

Zpět na „Celica“