Zvýšení výkonu
- Toro
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
když jsem koupil Camry, tak na evidenčce jí viděly prvně a chodily se na to auto koukat i z kanclu... Technik co mě měl na starost, tak nenašel ani číslo motoru, ale zato našel samolepu s typem 3S-FE a to mu stačilo k radosti... Teďkon nedávno jsem dělal technickou a jinému technikovy se zase nezamlouvalo čislo motoru (po té co jsem mu ukázal umístění) s tím že je divné, jako kdyby se někdo o něco snažil... Pouze jsem ho před stk očistil...
Takže muj názor... Udělat výmaz čísla motoru z TP a pokud bude vypatat podobně, nebudeš dávat 6ti válec, překlepeš na bloku typ, a přelepíš samolepy, tak to s kecama schoupou... I když jim bude divné že je ten nálitek s číslem na jiném místě... Samodřejmě na blbce můžeš trefit pokaždé...
Takže muj názor... Udělat výmaz čísla motoru z TP a pokud bude vypatat podobně, nebudeš dávat 6ti válec, překlepeš na bloku typ, a přelepíš samolepy, tak to s kecama schoupou... I když jim bude divné že je ten nálitek s číslem na jiném místě... Samodřejmě na blbce můžeš trefit pokaždé...
Darujte krev. Je i pro vás...
Omlouvám se za gr. chyby
Omlouvám se za gr. chyby
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
to u nas by hledal 5 minut, nikam nelezel a potom by vystavil certifikát "nevyhovující a poser se" a clovek s tím bohužel nic neudelágarfielld píše:De to, ale jak řiká Pavo, legálně asi ne. Budeš to muset nějak očůrat. Osobně když mi dělal na technický evidenčku, tak na motoru nedokázal najít označení 3S(to že je na krytu rozvodů nápis 3SGTE jako kráva ignoroval, že si to tam může nalepit každej) a když už pak byl vzteklej, špinavej a podrápanej taxe na to i vyprdl a prostě dělal jako že to našel a nechal mě jít
- Toro
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
no vzhledem k tomuhle, to bude zajímavější se Supřinou (původně stačilo 25let na veterána a podle "novely" to bude 30 ) tak nevím, zda jí směřovat jak jsem chtěl... jako veteránka...Přinejhorším budu mít o "pár" měsíců víc času...Idaho píše:btw nasel jsem 3.0 V6 z camry v jednom skladu, pokud by byl zájem mohu zjistit cenu
Můžeš o tom motůrku zjistit něco podrobnějšího? Označení, cca stav, co všechno u něj je a cca cena...
Asi by to byla moc náhoda kdyby se jednalo o 3VZ-FE z 1994+ měly 200 koní (149 kW) při 5800 ot.n a 277 Nm při 4600 ot. Dobrý ne na "rodiné autí"
Děkuju
Darujte krev. Je i pro vás...
Omlouvám se za gr. chyby
Omlouvám se za gr. chyby
Abych nemusel zakládat novej thread,tak se zeptám tu. Týka se to zvýšení výkonu atmosféry v rozumných fin.mezích (cca 20t). Jaké jsou možnosti? Myslím takový jako odlehčený setrvačník apod.,aby to šlo lépe do otáček,protože zrovna celica od 3 rychl.stupně není moc pružná. Jasný,jde taky o váhu,takže kdybych vyhodil sedačky,rezervu,odhlučnění,palubku ,tak to pojede taky jinak,ale tohle je už extrém.
Předem dík za odpověď neznalému,zatim se jen ptám,příští rok bych s tím chtěl něco udělat.
Předem dík za odpověď neznalému,zatim se jen ptám,příští rok bych s tím chtěl něco udělat.
Naposledy upravil(a) celicaGT2 dne pon 27.07.2009, 18:43, celkem upraveno 1 x.
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Odlehčeny setrvačník je ti úplně k ničemu. Ten se používá kvůli power drive shift. Rychlé přeřazení třeba při sprintu. To že ho o 3kg odlehcis poznás akorát na neutrál. Jinak akceleruje celá váha auta. Vezmi 20k a investuj je do vacek.
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
Motor mám myslím OK,175 koní dneska není už bůhvíco, 160km/h zvládnu za cca 22s,ale tak nějak když vidím ty hondy,třeba accord type-r ,se kterým mě známej vezl ,tak to je bomba a po přesednutí to člověk vidí jak se otáčkoměru moc nechce,čtyřka je už skoro mrtvá,ze 160 na 200 to leze 20s!
Když takhle uvažuju spousta z vás si poklepe asi na čelo že bych chtěl 200 km/h dostat snad za 20s,ale já tomu jen chci trochu pomoci,ale je jasný že výkonu není nikdy dost. Vše je o penězích...
libore:díky
Když takhle uvažuju spousta z vás si poklepe asi na čelo že bych chtěl 200 km/h dostat snad za 20s,ale já tomu jen chci trochu pomoci,ale je jasný že výkonu není nikdy dost. Vše je o penězích...
libore:díky
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Zajed na brzdu a nech změřit. Kolik má motor km? Kompresi? Už můžou být úplně klidně opotřebené vačky. Po 200k už jim chybí třeba i 1mm zdvihu a to je u atmo sakra znát. Výměn 295cc vstřiky za 330cc nebo výměn čerpadlo a pomocí fpr zdvihni tlak, předělej svody a výfukový trakt. Posad to na 4klapky. Stavitelna vačkova kola. Zapalování... Zkrátka je toho víc než dost. Zkrátka je to moc náročný koníček. Zmizí spousta peněz. Moje corolla dělá 200 za 18s.
Libore slovo koníček mně neskutečně rozesmálo protože ja mám dojem že ja i Ty máme splašené stádo mustangů a ne koníčků alespoň co se nákladovosti týče.Ještě i nyní se nad tím posledním přípzpěvkem potutelně usmívám jak kulantně jsi to napsal.Prý nákladný koníček,no trochu víc jak chování králíků.Nezmizí spousta peněz ale vagony peněz a času
Nějaké ty auta doma jsou.
a este nieco,, neporovnavaj Type-R,,, maju dvojite casovanie ventilov,, a hondacke motory sa bezne tocia skoro k 9 000ot,, na to neisu stavane toyotacke,, aspon nie v serii,,, ak chces mat stado kvalitnejsieho plemena,, tak tam naisntaluj motor z GT4,, a uviids ako to taha,, to by pri tejto verzii celdy malo mat 265PS,,, tretia moznost je Bemas Black Top 3S-GE,, ale ten ma oproti Turbine len 225PS kazodpadne ak by si kupoval cely motor uz upraveny,, bud ten Beams alebo Turbina,, tak mas zarucene, ze ti vydrzi viacej ako ked budes donho investovat,, a dvihat mu vykon.
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Jako pravověrnemu twin cam říkám že motory honda s celým jejich vítekem můžou jít někam. Ge motory jsou to nejlepší co kdy yamaha pro toyotu vyvinula. V ostré verzi atom bez vvt a ostatních pí...... dokáží tyto motory točit až 17000rpm s litrovým výkonem přes 180hp. Neříkám že to bude zadarmo ale jde to. Motor který plánuji do mého dalšího projektu bude stabilně na 11000. A nevím co máte pořád s beams. Vždyť to není nic jiného než poupravený motor od tte. To že trd postavilo motor na klasickém twin cam o 80koní více nikdo nemluví. To je něco podobného jak reklama na iphone
OK,díkes.jak tak koukám jak se šáhne na jedno tak se to už veze. Nechci jít do takovýho extrému jako doky a libor (corolla za 18s je něco nepopsatelnýho,seš na úrovni e46 M3 s 343hp a myslím že můžeš být spokojen na 100%,kolik váží a to je předohrab?).
Co se týče mého motoru,tak je fakt že jsem nebyl na brzdě a v Liberci počítám že nic takovýho bohužel není. Až budu Ok,tak si udělám výlet do Prahy. Nějaký tipy kam zajet a proměřit? Idahova dílna asi nepřipadá v úvahu že?
ToyoCarE: nechci motor za 130t !
Co se týče mého motoru,tak je fakt že jsem nebyl na brzdě a v Liberci počítám že nic takovýho bohužel není. Až budu Ok,tak si udělám výlet do Prahy. Nějaký tipy kam zajet a proměřit? Idahova dílna asi nepřipadá v úvahu že?
ToyoCarE: nechci motor za 130t !
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Dělá to hlavně váha. 850kg a ještě bych 50 chtěl dat dolů. Objednal jsem kit na vstřikování vody/metanolu abych mohl jít s dynamickou kompresi alespoň na 13:1 a předešel detonacim. Je pravdou že prozatím jsem výkonu 4age nevyužil. Ta fotka která je v avataru tak to je na 4ku. 5 už jsem nedal. Neměl jsem srdce. Nebo měl ale ne na svém místě. přeci jen sesroubovane kosti už přikazuji dat nohu z plynu dolů.