Zvýšení výkonu
Dále si připravit dalších 500 dolarů na to co potřebuješ dál těma malinkatýma písmenkama vedle při objednávke a ty věci co řekl Honza jsou klucííííí hrozně navyšující .Kluci to je magie čísel pak ono jak jsem napsal motůrek hezkej ale jen ty věci kolem něj a ECU nová taky stojej pak penízky k tomu motoru starozu nemůžeš použít.Nejlíp je to ale probrat vše od podlahy a mít to vysvětlený od lidí kteří tomu rozumí já jsem se pořád ptal i Honzu i Libora a myslím že někdy jsem musel i jít na nervy,,jsem jen doktor" ne strojař .
Právě proto že jseš student jsem ti to tak napsal co já bych dal za to být studen a mít CELICU!!!.Ze začátku je dobré to auto mít opečované a pak investovat naspořit do něčeho co pak se dá za rozumnější peníz nejenom koupit ale i upravit na ten vyšší výkon a myslím že jsi to i v podstatě pochopil.Neboj není všem dnům konec a dojde na moje slova kluci a i ty za chvíli budeš vědět že mám jen a jen pravdu.
Stejná kastle ale jinej motor a převodovka když chceš zůstat u snu tak například jako já já chci prostě desing 6G a trochu víc od toho co je pod kapotou a na nápravách .To je vše, uvidíš že jinej cesty není.Musís si vybrat silnej základ a na něm pracovat a ne opačně.
Taky jsem měl pak po prvním autě hodně aut a i ,,slabých" i takových kde bylo přes 400 Hp a i nějaké ty 4kolky .Ale začínal jsem na Fiatě 850 prostě teď máš jen pár korunek a ty ti sežere a veř mi že ano jen starost o to autíčko.Howg.
Právě proto že jseš student jsem ti to tak napsal co já bych dal za to být studen a mít CELICU!!!.Ze začátku je dobré to auto mít opečované a pak investovat naspořit do něčeho co pak se dá za rozumnější peníz nejenom koupit ale i upravit na ten vyšší výkon a myslím že jsi to i v podstatě pochopil.Neboj není všem dnům konec a dojde na moje slova kluci a i ty za chvíli budeš vědět že mám jen a jen pravdu.
Stejná kastle ale jinej motor a převodovka když chceš zůstat u snu tak například jako já já chci prostě desing 6G a trochu víc od toho co je pod kapotou a na nápravách .To je vše, uvidíš že jinej cesty není.Musís si vybrat silnej základ a na něm pracovat a ne opačně.
Taky jsem měl pak po prvním autě hodně aut a i ,,slabých" i takových kde bylo přes 400 Hp a i nějaké ty 4kolky .Ale začínal jsem na Fiatě 850 prostě teď máš jen pár korunek a ty ti sežere a veř mi že ano jen starost o to autíčko.Howg.
Nějaké ty auta doma jsou.
-
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Doky píše:Dále si připravit dalších 500 dolarů na to co potřebuješ dál těma malinkatýma písmenkama vedle při objednávke a ty věci co řekl Honza jsou klucííííí hrozně navyšující .Kluci to je magie čísel pak ono jak jsem napsal motůrek hezkej ale jen ty věci kolem něj a ECU nová taky stojej pak penízky k tomu motoru starozu nemůžeš použít.Nejlíp je to ale probrat vše od podlahy a mít to vysvětlený od lidí kteří tomu rozumí já jsem se pořád ptal i Honzu i Libora a myslím že někdy jsem musel i jít na nervy,,jsem jen doktor" ne strojař .
Jasně že je to tak... díky za krásné a jemné vysvětlení určitě je lepší zaklad silnej motor..... to je jistota zatím to nechám tak jak je a uvidíme ... díky všem kluci..
- X_Mave
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Hele ... ja bych si to chtel nejako ujasnit ... je tu na foru k prodeji 6g 2.0 ... na dily .. s komplet motorem a napravama, jestli to chapu ... jak velkej problem je hodit ten motor (s prevodovnou a tak) do 1.8? Mam 1.8 ... a tak nejak zacina zlobit (mozna jsou to malickosti, zatim nevim .. objevily se dnes) a tak me napadlo, ze tohle by mohla byt fajn cesta, jak spojit prijemne s uzitecnym ... trochu pribrat na vykonu a treba pri dane prilezitosti odstranit nektere problemy ... rad bych se zeptal, jestli s tim ma nekdo vyslovene zkusenosti ... co vsechno se musi udelat, kolik by to tak mohlo stat (myslim vice mene praci) .. a taky na jak dlouho to je .. ono je to pro me docela dulezite ... Diky za odpovedi
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
to mu bude prd platné jelikož sotva bude mít v 6g 2zz motor - a v tp ted ybude jiný kod motoru a to je celý problém, problémem není objem ale typ / kod motoru..ToyoCarE píše:x mave,, ak mas 1,8l. .tak si zozen 2ZZ-GE motor,, a mas to,,
PS: ten motor co je na predaj co predava Jirka beriem ak sa vsetko podari ja,, .
- garfielld
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
De to, ale jak řiká Pavo, legálně asi ne. Budeš to muset nějak očůrat. Osobně když mi dělal na technický evidenčku, tak na motoru nedokázal najít označení 3S(to že je na krytu rozvodů nápis 3SGTE jako kráva ignoroval, že si to tam může nalepit každej) a když už pak byl vzteklej, špinavej a podrápanej taxe na to i vyprdl a prostě dělal jako že to našel a nechal mě jít
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)