PHILIPS BlueVision H4 60/55W
- BaraS
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
hele chlapy tak se vyblejsk starou 6230i fotku,se sem zejtra nedostanu asi tak aspon at vidite neco a nechce se me to ted davat jinak tak sem to hodil jen do galerie tak se juknete do profilu zatim teda aspon na tu fotku,brzo napravim
a jinak si myslim ze svitej super nesrovnatelne s tema stockama
hlavne lepsi bilo/modry svetlo=lepsi pro oci,zatim zdejr
-
celicaGT2
- TomasGT20
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
me to tak nesviti ani z poloviny:) vypada to dobreBaraS píše:hele chlapy tak se vyblejsk starou 6230i fotku,se sem zejtra nedostanu asi tak aspon at vidite neco a nechce se me to ted davat jinak tak sem to hodil jen do galerie tak se juknete do profilu zatim teda aspon na tu fotku,brzo napravima jinak si myslim ze svitej super nesrovnatelne s tema stockama
hlavne lepsi bilo/modry svetlo=lepsi pro oci,zatim zdejr
celicaGT2---> nejsou to zase tak hrozne penize, da se to prezit, jen me zajimal ten rozdil, protoze jsou o par korun drazzsi, tak jestli se to vyplati, jak vidim tak ano
Toyota Celica ST202, SS, LSD
Oživím jedno staré téma... V pátek mi rupla na pravé straně HB4 blue vision, tak jsem tam dal náhradní Sylvanii. Při pohledu zvenčí vypadalo levé světlo s blue vision bělejší, zpoza volantu jsem ale žádný podstatný rozdíl nepozoroval. Jako náhradu jsem koupil Philpis Vision, slibují o 30% více světla. Blue Vision jsou víc než 2x dražší a slibují jen "xenonový efekt". Beru radši světlo než efekt.
-
JakubKotal
- Člen Týmu
Já jsem v září dával Philips Extreme Vision. Slibují 100% více svítivosti. Oproti žárovkám co jsem měl předtím nebe a dudy, svítí to velmi dobře. Za ten půl rok se mi ještě nestalo, že by nikdo bliknul, takže neoslňují. Jezdím nenaložený a světla mám v nejvyšší poloze (i podle manuálu je to takhle v pořádku). Jsem zvědavý jako dlouho bude trvat, než prasknou. Nemám denní svícení, takže svítím pořád a drží
Stály kolem sedmi set.

Toyota Carina E, sedan, r.v.96, 4A-FE 73kw
Já mám v Celice v potkávačkách ColdBlue od Osramu už nějakej rok a zatím mi nepraskly. V dálkách sem nechal klasicky nažloutlé. A do obrysovek jsem dal taky asi Coldblue (kupoval to někdo jinej) a mají stejnou barvu jako potkávačky. Takže krajní světla svítí do běla a dálkáče do žluta. S tema Philipsema bych to schválně někdy porovnal, které jsou víc do běla a intenzivnější.
Toyota Celica 1,8/85kW (7A-FE) r.v.1999
Ford Focus kombi 1,6/85kw r.v.2010
Toyota Yaris 1,3/66kW r.v.2007
ex:Škoda Felicia kombi 1,3 Lxi/50kW r.v.1996
ex:Toyota Corolla E11 kombi 4WD 1,8/81kw (7A-FE) r.v.2000
Ford Focus kombi 1,6/85kw r.v.2010
Toyota Yaris 1,3/66kW r.v.2007
ex:Škoda Felicia kombi 1,3 Lxi/50kW r.v.1996
ex:Toyota Corolla E11 kombi 4WD 1,8/81kw (7A-FE) r.v.2000
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
Myfune> CoolBlue se povedly... řek bych že je tam minimum šmejdů... už ty roky ani nepočítám a řikám si že by už mohla jedna prdnout... a ne, jsou neuvěřitelný... proto sem vzal taky Cool blue do mlhovek, nic jinýho... OSRAM....
ps: 01/2006 instalovány do vyklápěček s čirýma DEPO lampama, ty jsou taky pořád jako nový... pár pidi teček od kamínků, ale jinak wostrý
furt uvnitř jako nový.... 7 let... oleeee
Na druhou stranu máme halogeny v hotelu u postelí Osram a ty prdaj... takže jen určitá edice, teda edice cool blue má neuvěřitelnou životnost, další nemá smysl zkoumat
konkurenční reklamní vsuvka... kdyby chtěl někdo důkaz... předložim
ps: 01/2006 instalovány do vyklápěček s čirýma DEPO lampama, ty jsou taky pořád jako nový... pár pidi teček od kamínků, ale jinak wostrý
Na druhou stranu máme halogeny v hotelu u postelí Osram a ty prdaj... takže jen určitá edice, teda edice cool blue má neuvěřitelnou životnost, další nemá smysl zkoumat
konkurenční reklamní vsuvka... kdyby chtěl někdo důkaz... předložim
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++

- Kysi
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
ja uz taky vyzkousel kde co, od levnych e-bayovych sr..ek (co vydrzely max. 3 mesice) pres ''Xenony'' (ale to se zas nelibilo cajtum) a zpatky pres vselijake Silver a max vision atd. a vloni jsem se pro zmenu rozhodl vyzkouset tyhle XENESIS Tru-Match http://www.soundshop.cz/5953-autozarovk ... h-hb4.html a zatim rok a ctvrt v pohode a sviti jeste lip nez Cool blue
Uvidim jak dlouho vydrzi ale zatim maximalni spokojenost
Celica 2.0 GT 97' ST202 [3S-GE] (125kW/170HP)
gramo> No já to ještě pořád poznám, ten rozdíl. A kupoval jsem je tu na fóru, už si nevzpomenu kdo to byl, ale byl to výprodej nějakého skladu, 2ks okolo 500,-. Fotka někdy z roku 09, už jsem ji tu někde dával, vpravo bluevision a vlevo jakési bosch xenon blue, které byly v autě od předchozího majitele.. Ale jinak stejně většinu času jezdím s obyč noname H4 a zvyknout se dá na ledasco.

Holomek!
- TomasGT20
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
diky za tipKysi píše:ja uz taky vyzkousel kde co, od levnych e-bayovych sr..ek (co vydrzely max. 3 mesice) pres ''Xenony'' (ale to se zas nelibilo cajtum) a zpatky pres vselijake Silver a max vision atd. a vloni jsem se pro zmenu rozhodl vyzkouset tyhle XENESIS Tru-Match http://www.soundshop.cz/5953-autozarovk ... h-hb4.html a zatim rok a ctvrt v pohode a sviti jeste lip nez Cool blue![]()
Toyota Celica ST202, SS, LSD
- stefancelicaT20
- Manager Týmu
Před necelým rokem jsem kupoval Osram Night breaker PLUS (všechny čtyři v ceně něco přes litr). Původně tam byly Sylvania a změna byla znatelně k lepšímu!! Dokonce mám od té doby "problém" když jedu mimo obec s dálkovými, že pozdě vidím auto do protisměru a mnohokrát ho na chvíli oslním (než stíhám přepnout
). Co se životnosti týče ukáže čas. Jinak mohu jen doporučit...
Celica 6G 1.8-1994 (7a-fe)