PHILIPS BlueVision H4 60/55W
- BaraS
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
PHILIPS BlueVision H4 60/55W
chtel bych je zkusit objednat na svoji cécu co vy na to? dobra rada potesi 

- BaraS
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
http://www.tuningautodoplnky.cz/?detail&did=5989 tady to zkoukniTomasGT20 píše:Taky mam v planu ze je koupim, akorat ta cena kolem 500 za kus je velka. Vypada to ze tyto phillips jsou to nejlepsi co tam muzem do stavajicich patic dat, sam jsem zatim netestoval.
- Kysi
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Ja je mam v HB3 do dalek, bral jsem je kvuli tomu, ze jsem si od nich sliboval neco vic nez klasiku, co by se aspon trochu sladilo s Xenony na HB4kach, ale kdepak
myslim mozna ze CoolBlue od Osramu se jim podobaly vic, jenze vydrzely jen par mesicu a jsem teda aspon zvedav jak dlouho to vydrzi tyhle Bluevision... 

Celica 2.0 GT 97' ST202 [3S-GE] (125kW/170HP)
ja sem koupil jen potkavacky{staly me 1200},jelikoz dalkovy jsou naprosto dostatecny seriovky,a aspon me velmi mile prekvapily,asi stejne jako kdyz sem dal na felicii Osram Night Breaker. ale ty maji velmi mizernou zivotnost-cca 260 hodin,tyto philips by mely vydrzet cca 460 hodin,sviti to fakt paradne,ve vetsine situacich na okreskach nemusim zapinat ani dalkovy,hlavne ta sire svitu je paradni. svetlo je modrejsi,ale aby to bylo jako xenon,tak to urcite ne,ja sem spokojen a podle me se investice vyplati.
- TomasGT20
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
pokud budes mit cas a chut, hod sem foto jak sviti, protoze seriove jsou naprosto katastrofalni, asi v jpn maji lampy 1m od sebe, ze jim stacily takove bludicky svetlacelicaGT2 píše:ja sem koupil jen potkavacky{staly me 1200},jelikoz dalkovy jsou naprosto dostatecny seriovky,a aspon me velmi mile prekvapily,asi stejne jako kdyz sem dal na felicii Osram Night Breaker. ale ty maji velmi mizernou zivotnost-cca 260 hodin,tyto philips by mely vydrzet cca 460 hodin,sviti to fakt paradne,ve vetsine situacich na okreskach nemusim zapinat ani dalkovy,hlavne ta sire svitu je paradni. svetlo je modrejsi,ale aby to bylo jako xenon,tak to urcite ne,ja sem spokojen a podle me se investice vyplati.

Toyota Celica ST202, SS, LSD
teď s autem dlouho nevyjedu,mám zlomenou nohu,musíš počkat... ale zas ty původní nebyly extra špatný,extra špatný jsou třeba v pežotu 406,po faceliftu (ty uzounký světla). Ale zas jde o to,na co je člověk navyklej,pokud jezdí se služebním bixenonovým passatem, kterej ma špičkový světla nebo superbem, tak pak remcá.
Ale já, když sem zvyklej z felicie,kde svítěj asi stejně,na dálnici mi to nevadí a na okreskách mám stejně dálkový,tak jsem to nějak neřešil,ale chtěl jsem tyhle vyzkoušet ze zvědavosti.
Ale já, když sem zvyklej z felicie,kde svítěj asi stejně,na dálnici mi to nevadí a na okreskách mám stejně dálkový,tak jsem to nějak neřešil,ale chtěl jsem tyhle vyzkoušet ze zvědavosti.
Měl sem přesně tyhle H4 a oproti těm osramům, nevím přesně jestli těm coolblue, byly lepší. Světlo bylo jasnější a kapánek silnější. A když se člověk podíval do světla tak mělo víc namodralou barvu, ale zase žádný tuzing extrémy. Vydržely dlouho, snad 6 let, jednu autonehodu - auto na odpis, a potom ještě pár týdnů svítily. Koupený byly kdysi v makru, ale už sem je tam nikdy neviděl. Doporučuju.
Holomek!