NOS - nitrous express
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Shrnuto kolem a kolem,nevýhoda je omezena náplň a cena náplně jako takové. Namáhaní motoru při adekvátní volbě trysek není o nic větší než s turbo. To že to roztrhne motor je nesmysl. Zrovna tak to udělá turbo pokud tak jako v případě kitu zvolím nevhodné tlak a velikost trysek. Je pravda že pomocí nevhodně zvoleného výkonu s oxidem je to daleko snazší.
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
- Pavel Liška
- Věčnej rejpal
NOS-nitrous express
Zex 82011,jedá se o" suchý režim",o kolik by stál víc tvz."mokrý režim".Vžádném případě"nechci dělat chytrého",u suchého režimu se můžou propálit písty,navýšení výkonu 50-70 ps je u 92 oktanového benzínu?
Naposledy upravil(a) Pavel Liška dne úte 14.07.2009, 09:24, celkem upraveno 1 x.
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Pist se propálit může,ale jak už jsem říkal,95%je způsobené nesprávnou instalaci clenu který zvyšuje tlak v palivové liště. Pro těch 5% je dobré mít budík afr. Mokrý není o moc dražší,do těch 20 by se to mělo vejít taktéž. Taky se to dá koupit samostatně bez láhve. Není problém sehnat od halonoveho hasícího přístroje a použít k těmto účelům. Záleží kdo od toho co chce. Mě osobně nynější výkon motoru stačí,ale jsou situace kdy prostě potřebují víc a větší zrychlení. Ale pořád chci zůstat u atmosféry.
- Pavel Liška
- Věčnej rejpal
NOS-nitrous express
Na co NOS budeš montovat"jestli to není tajné" a klolik máš koníků?
- Pavel Liška
- Věčnej rejpal
NOS-nitrous express
Motor 2ZZ,vydržela by ty ot. seri. klika
pocuj, tebe tie otacky NOS nezvysi, ECU a revlimiter ta nad seriovo zadane otacky nepusti, takze to kluka vpohode vydrzi ide oto, aby si neprepalil piesty a to odsledujes
libor bude tocit 9800ot nie za pomoci NOS-u, ale inych komponentov )) a hlavne programovatelnu ECU tam bude mat.
libor bude tocit 9800ot nie za pomoci NOS-u, ale inych komponentov )) a hlavne programovatelnu ECU tam bude mat.
ex: celica 5gen 3S-GE cervena
ex: celica 5gen 3S-GE cierna facelift
ex: 6gen 3s-ge 3gen
IS 300
ex: celica 5gen 3S-GE cierna facelift
ex: 6gen 3s-ge 3gen
IS 300
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak gabko. Já už se prostě mechanicky dál na výkonu nedostanu,tedy dostal by jsem se asi na 240/12500 ale chci s tím jezdit na silnici a startovat normálním starterem. otáčky a nos spolu nesouvisí.
- Pavel Liška
- Věčnej rejpal
NOS-nitrous express
Nesprávně jsem se vyjádřil,při uvedení ot.Liborova motoru mi proběhlo hlavou,kolik ps by mohl mít 2ZZ při stejných ot.jako má motor Liborův.Proto ta otázka na kliku.
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
To Ti neřeknu. Ale monkey wracing do svých short bloku montuje své kliky s 2mm průměru větší uložení rod i main. Zřejmě sériová už nic moc nahoru nevydrží. Pravdou ale je že ten samy short blok používají i pro těch 450hp. Osobně si myslím že ta klika musí trvale snést minimálně 50koní více.
- Pavel Liška
- Věčnej rejpal
NOS-nitrous express
Nejlevnější cesta krátkodobého navýšení výkonu je jasná,jenom abychom u toho neusnuli.Mimochodem jak je to s plněním láhve?