(ta vymena sa tyka 1.0 aj 1.3?)
piglet píše:..a to ako prideme o ten nadupany zvuk? tak mne nech to potom nemenia
(ta vymena sa tyka 1.0 aj 1.3?)
ja tiez musim ohladne vyfuku zapracovavat kamosa co robi v toyote aby nieco poriesilmil píše:takze ja som sa na tie vyfuky pytalaNa vymenu vyfukov nie je ziadna zvolavacka. Takze fakt neviem co sa deje v
![]()
Inak, uz ste si dali demontovat izolator? Nezvysila sa Vam hlucnost v aute..kedze oni ho iba demontuju a nenahradia nicim
Ja som nic nezbadal vo zvysenej hlucnosti....uz to mam prec....ani som si nevsimol ci to len dali prec alebo nahradili niecim inym ....mil píše:Inak, uz ste si dali demontovat izolator? Nezvysila sa Vam hlucnost v aute..kedze oni ho iba demontuju a nenahradia nicim
Nazdar.. prosim ta potrebujem poraditmio píše:Nechcem robit paniku,ked piseme o zvolavacke,ale dnes som bol na garancke po 45tis. a pan mi vravi,:ze mam vsetko OK,brzdy,olej vymeneny.,..a vymenime vam vyfuk...
Hmm, ja neviem ci ti pomozem, to by ti mali skor oni v servise,lebo mne overovali seriove cislo auta a spadal som do kategorie vymeny.Ja mam auto z novembra 2006. A presne to bol taky zvuk hnusny pri rozbiehani zvonku,to strasne akoby prdelo akoby bol deravy vyfuk...proste aj v kabine pri 110kmh bol strasny zvuk rezonovalo to a potom pri 130kmh prestalo...a teraz je to lepsie ako som pisal skor...Ak ta povedia ze mas nove auto uz s novou castou vyfuku,tak...asi to tak bude...miloshi píše:....mio píše:Nechcem robit paniku,ked piseme o zvolavacke,ale dnes som bol na garancke po 45tis. a pan mi vravi,:ze mam vsetko OK,brzdy,olej vymeneny.,..a vymenime vam vyfuk...
Prosim ta teda skus mi nejak popisat ako sa to prejavovalo a ako sa to zlepsilo. Aky mas rok vyroby? Nedalo by sa to, co vymenili aj zospodu odfotit? Dakujem moc za odpoved
takze nakoniec som sa konecne dostal k spominanemu p. Selengovi. No musim povedat, ze tie sluzby su 180 stupnov oproti AWF.borland píše:miloshi : Nechcem sa rypat do diskusie s miom, len reagujem na odpoved servisu, kde si bol : "Tento hluk robia vsetky motory 1.0, a bla bla bla..."
Toto je uz tak otrepana fraza, az sa mi naviera zila na krku. Bohuzial, zakaznik je voci nej takmer bezmocny. Preto by som ti odporucal iny servis. Ako sa tu uz vela krat pisalo, vsetko je o ludoch.
Pre ukazku spomeniem svoju dnesnu navstevu v servise kvoli piskajucim brzdam. Platnicky vymenili za nove, modifikovane. Chlapikovi som len tak medzi recou povedal, ze mi vibruje vnutorne spatne zrkadlo a mam rozmazany obraz pocas jazdy. Vies, co spravil? Vobec to neoveroval, okamzite vymenil zrkadlo z ineho auta (tento diel totiz nemaju skladom). Zaroven dodal, ze ak to nepomoze, vymenia mi nasuvny system (a tym aj cele sklo). Samozrejmostou bola poznamka, ze danu anomaliu ohlasi na centralu v Prahe.
Svoju esej osolenu pozitivizmom v danom servise som tu uz rozpitvaval, takze len dodam, ze dalsie + pre pana Mariana Šellenga z Autograndu v BA.