Svolavacka - riziko vzniceni systemu bezp. pasu pri nehode

vše ohledně modelové řady Yaris
piglet
Navigátor

Příspěvek od piglet »

..a to ako prideme o ten nadupany zvuk? tak mne nech to potom nemenia :D
(ta vymena sa tyka 1.0 aj 1.3?)
mio
Věčnej rejpal

Příspěvek od mio »

piglet píše:..a to ako prideme o ten nadupany zvuk? tak mne nech to potom nemenia :D
(ta vymena sa tyka 1.0 aj 1.3?)
:biggrin:
to prave neviem ci aj 1.3L do toho spada,ale v podstate asi ma to iste vedenie vyfuku ked bol vyrobeny v serii s 1.0L,
či? :roll:
Yaris´07, 1.0L basecool,LED,armrest+K&N+orig. hlavica Toyota r.p+orig.tlmic vyfuku pre radost.
muco
Věčnej rejpal

Příspěvek od muco »

Samozrejme týka sa to predpokladám tých,ktorým menia aj tie peny či čo..??
Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
mil
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mil »

takze ja som sa na tie vyfuky pytala :-) Na vymenu vyfukov nie je ziadna zvolavacka. Takze fakt neviem co sa deje v 8)
Inak, uz ste si dali demontovat izolator? Nezvysila sa Vam hlucnost v aute..kedze oni ho iba demontuju a nenahradia nicim :?:
tomko
Věčnej rejpal

Příspěvek od tomko »

mil píše:takze ja som sa na tie vyfuky pytala :-) Na vymenu vyfukov nie je ziadna zvolavacka. Takze fakt neviem co sa deje v 8)
Inak, uz ste si dali demontovat izolator? Nezvysila sa Vam hlucnost v aute..kedze oni ho iba demontuju a nenahradia nicim :?:
ja tiez musim ohladne vyfuku zapracovavat kamosa co robi v toyote aby nieco poriesil
mio
Věčnej rejpal

Příspěvek od mio »

mil píše:Inak, uz ste si dali demontovat izolator? Nezvysila sa Vam hlucnost v aute..kedze oni ho iba demontuju a nenahradia nicim :?:
Ja som nic nezbadal vo zvysenej hlucnosti....uz to mam prec....ani som si nevsimol ci to len dali prec alebo nahradili niecim inym ....
Yaris´07, 1.0L basecool,LED,armrest+K&N+orig. hlavica Toyota r.p+orig.tlmic vyfuku pre radost.
miloshi
Navigátor

Příspěvek od miloshi »

mio píše:Nechcem robit paniku,ked piseme o zvolavacke,ale dnes som bol na garancke po 45tis. a pan mi vravi,:ze mam vsetko OK,brzdy,olej vymeneny.,..a vymenime vam vyfuk...
Nazdar.. prosim ta potrebujem poradit :) Ako sa prejavoval ten tvoj vyfuk pred vymenou? Ja som bol totiz v servise, nepaci sa mi zvuk co to vydava a poslali ma pekne domov :( Pri rozbiehani pocujem taky plechovy zvuk... akoby to klepalo. V servise mi to majster turoval... druhy mechanik sa na to zozadu pozeral. Povedal mi ze: ano zvuk tam pocut, ale to vsetky 1.0 vydavaju. Ze bola chybna seria vyfukov, ale ze tie vyfuky sa rozhybali- ale ze moj stoji na mieste, takze to nebude ten problem.

Prosim ta teda skus mi nejak popisat ako sa to prejavovalo a ako sa to zlepsilo. Aky mas rok vyroby? Nedalo by sa to, co vymenili aj zospodu odfotit? Dakujem moc za odpoved :)
borland
Řidič

Příspěvek od borland »

miloshi : Nechcem sa rypat do diskusie s miom, len reagujem na odpoved servisu, kde si bol : "Tento hluk robia vsetky motory 1.0, a bla bla bla..."
Toto je uz tak otrepana fraza, az sa mi naviera zila na krku. Bohuzial, zakaznik je voci nej takmer bezmocny. Preto by som ti odporucal iny servis. Ako sa tu uz vela krat pisalo, vsetko je o ludoch.

Pre ukazku spomeniem svoju dnesnu navstevu v servise kvoli piskajucim brzdam. Platnicky vymenili za nove, modifikovane. Chlapikovi som len tak medzi recou povedal, ze mi vibruje vnutorne spatne zrkadlo a mam rozmazany obraz pocas jazdy. Vies, co spravil? Vobec to neoveroval, okamzite vymenil zrkadlo z ineho auta (tento diel totiz nemaju skladom). Zaroven dodal, ze ak to nepomoze, vymenia mi nasuvny system (a tym aj cele sklo). Samozrejmostou bola poznamka, ze danu anomaliu ohlasi na centralu v Prahe.
Svoju esej osolenu pozitivizmom v danom servise som tu uz rozpitvaval, takze len dodam, ze dalsie + pre pana Mariana Šellenga z Autograndu v BA.
Toyota Yaris NG | 1.3 VVT-i | SOL | 1G3 | Popoluška
muco
Věčnej rejpal

Příspěvek od muco »

Ak mám pochybnosti,ja to riešim -pokial sa dá- cestou ako píše borland,alebo cez Toyota slovakia alebo Praha.Proste nech sa k tomu vyjadria oni...Pri zvuku je to dosť ťažké,ale pri ostatnom by problém nemal byť (hlavne ak je ta závada aj vizualne vidieť a poslať fotku)
Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
mio
Věčnej rejpal

Příspěvek od mio »

miloshi píše:
mio píše:Nechcem robit paniku,ked piseme o zvolavacke,ale dnes som bol na garancke po 45tis. a pan mi vravi,:ze mam vsetko OK,brzdy,olej vymeneny.,..a vymenime vam vyfuk...
....
Prosim ta teda skus mi nejak popisat ako sa to prejavovalo a ako sa to zlepsilo. Aky mas rok vyroby? Nedalo by sa to, co vymenili aj zospodu odfotit? Dakujem moc za odpoved :)
Hmm, ja neviem ci ti pomozem, to by ti mali skor oni v servise,lebo mne overovali seriove cislo auta a spadal som do kategorie vymeny.Ja mam auto z novembra 2006. A presne to bol taky zvuk hnusny pri rozbiehani zvonku,to strasne akoby prdelo akoby bol deravy vyfuk...proste aj v kabine pri 110kmh bol strasny zvuk rezonovalo to a potom pri 130kmh prestalo...a teraz je to lepsie ako som pisal skor...Ak ta povedia ze mas nove auto uz s novou castou vyfuku,tak...asi to tak bude...
ODfotit neviem,ale je to nejaka stredna cast potrubia co vychadza z motora pod podvozok...ved to musia mat aj taky nakres toho potrubia ktora cast sa meni...som to videl...
miloshi
Navigátor

Příspěvek od miloshi »

borland píše:miloshi : Nechcem sa rypat do diskusie s miom, len reagujem na odpoved servisu, kde si bol : "Tento hluk robia vsetky motory 1.0, a bla bla bla..."
Toto je uz tak otrepana fraza, az sa mi naviera zila na krku. Bohuzial, zakaznik je voci nej takmer bezmocny. Preto by som ti odporucal iny servis. Ako sa tu uz vela krat pisalo, vsetko je o ludoch.

Pre ukazku spomeniem svoju dnesnu navstevu v servise kvoli piskajucim brzdam. Platnicky vymenili za nove, modifikovane. Chlapikovi som len tak medzi recou povedal, ze mi vibruje vnutorne spatne zrkadlo a mam rozmazany obraz pocas jazdy. Vies, co spravil? Vobec to neoveroval, okamzite vymenil zrkadlo z ineho auta (tento diel totiz nemaju skladom). Zaroven dodal, ze ak to nepomoze, vymenia mi nasuvny system (a tym aj cele sklo). Samozrejmostou bola poznamka, ze danu anomaliu ohlasi na centralu v Prahe.
Svoju esej osolenu pozitivizmom v danom servise som tu uz rozpitvaval, takze len dodam, ze dalsie + pre pana Mariana Šellenga z Autograndu v BA.
takze nakoniec som sa konecne dostal k spominanemu p. Selengovi. No musim povedat, ze tie sluzby su 180 stupnov oproti AWF.

Takze kym v AWF sa ten trulo vyhovaral, ze to mali len niektore kusy taku chybu a ze ta je ajtak nezistitelna ... proste blabla... navyse mi tam este peknu chvilu to auto turoval aby spokojne povedal ze je to tym sprostym motorom, ktory ziadnej z kamosiek nedoporucoval...

tak som prisiel za p. Selengom... ten samozrejme vedel o co ide.. bez nejakych sprostych reci mi povedal, ze suciastku objedna a ze mi zavola ked sa to bude moct menit. este mi vysvetlil, ze prislo k modifikacii a teda mi ten vyfuk vylepsia.

to je vsetko k mojim skusenostiam.. fakt neprajem vam ludia take skusenosti ako mam s awf... brrr
borland
Řidič

Příspěvek od borland »

Som rad, ze mas s p. Sellengom podobnu skusenost. Sprava sa ako spravny profesional. Dufam, ze mu to dlho vydrzi a ze bude v Autogrande dlho pracovat. Takyto clovek je v servise na nezaplatenie. Uz som si vopred unho rezervoval garancky.
Toyota Yaris NG | 1.3 VVT-i | SOL | 1G3 | Popoluška
Odpovědět

Zpět na „Yaris“