je to tezka volba 1,8 nebo 2,0 pro tebe. Krasne se da predjizdet i s 1,8. Taky zalezi hodne na tom, kdy predjizdis. I s pomalejsim autem se da predjizdet, akorat si to clovek musi vic naplanovat a nehnat se bezhlave predjizdet. Jasne vykonova rezerva je dobra, taky bych to uz jinak nechtel, ale u tebe je to prvni auto. Rikam ja jsem s 85kw predjizdel no problem

. Ja jak jsem dostal do ruky 2,0 tak uz po chvilce jsem tocil, tak to je a kazdy kdo ma silne auto/motorku, tak tomu dava obcas

Myslim ze je lepsi kdzy clovek zacne pomalej a postupem casu kupuje silnejsi auta, az je vic vyjezdeny. Potom i ty finance. Pokud mas "jen" 100klacku, tak 2,0 nesezenes jen tak a pokud jo, tak to nebude prilis dobry stav a budes muset investovat, i s tim je treba pocitat. I do 1,8 se zacatku budes muset nejakou tu kacku zainvestovat, treba rozvody, a jak budes delat rozvody zjistis ze i to by se dalo vymenit, to by slo vymenit a uz se vezes, jako treba ja

tezko se pak zastavuje

Jdi do 1,8 nic tim neskazis a pro zacinajiciho ridice to staci. Je jiste ze casem bude 1,8 pro tebe malo a vykon ti bude chybet, ale to muzes napravit koupi 2,0.

V moto GP taky prece jezdci nejdou hned na kubaturu 500, ale zacinaji na 125 aby se vyjezdili, je to spravna cesta.
Bracha si ted udelal ridicak pred tydnem no a jezdi mym starym autem, po par dnech mi uz rekl ze jel 120 ze to prece musel zkusit jak to jede, jinak jezdi pomalu protoze nema na benzin

Ale i tak si moc nedokazu predstavit ze ma auto se 129kw. Na zacatek ber 1.8 a uvidis po case sam, auto se da vzdycky prodat a koupit