zdarec všem
zdarec všem
Ahoj všem,sem tu novej od včerejška.No důvod proč sem píšu už asi před měsícem sem si řekl že už si konečně udělám řidičák už ho docela potřebuju.A začal sem vybírat auto a vybíral mooc dlouho.Až sem narazil na celicu.Je to opravdu úžasné auto ale nikdy sem ji nevidel naživo krom těch novějších.Mám zájem o rok 1998 1,8 je naprosto nádherná.tak se chci zeptat zda je tu někdo z brna nějakej mladoch co je ochotnej třeba někam dojet a svézt mě a pokecat někde potom u pivka[nejspíše nealko] chci vědět o autě co nejvíc.Tady tohle forum mě pomaha ale eště nevím vše a rád bych sii do ní sednul
Už se těší na celicu bude ju moc láskovat
- petiss2.0Gti
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Z Brna tu je pár lidí co mají 6.g, tak doufám, že se ti ozvou a nabídnou svezení Třeba Kysi měl 1,8 a nedávno ji vyměnil za 2,0 a jede fakt suprově
Celica 2.0Gti r.v.90
http://motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
http://enzo-libami.webnode.cz/
http://motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
http://enzo-libami.webnode.cz/
díkec
Děkuju moc všem,určo se ti ozvu.Dneska jak sem přišel z práce tak sem sedl k netu a začal sem hledat cellicu v brně v nějakým bazaru aspon abych se na ni koukl nemohl sem to vydrzet.A jedině kde sem ju viděl tak bylo na www.toyotabrno.cz.Po strašné cestě z jednoho konce Brna na druhej v pařáku v šalině eště sem vystoupil o dvě zastávky dřív a málem mě srazilo auto sem se tam dostal .Bylo mě řečeno že ji ojeté auta sou na dvoře už zdálky na mě koukala.Tak sem šel kní ano zamiloval sem se ale k mé smůle u ní nebyla cena a vypadala že ani není na prodej.Maji tam pomíchaná auta personálu a co maj na opravu a ty co prodávaj cca 10 ruznych toyot.Tak sem na ni koukal akorat docela slušně poškrábaná a prasklej nárazník.Zkoukl sem přes okno interiér udělal fotku abych se mohl kochat zas cestou dom.Jediné co mě mrzí že bud byla už něčí a nebo personál nezajimá že tam není cena a vůbec nic k temu a že u toho auta někdo 20minut stepuje.
Jinak to bude moje první auto budu si teprv tedka delat ridicak.Sice si kazdej rekne v 21letech nemít ridicak ale mám no spíse mel sem spatné srdce a strach ze treba omdlím za volantem byl docela velkej.A tedka uz se cítím v pohodě a su v poho tak můžu hezky do autoškoly a pak koupit celicu.Toho dvoulitra bych se nebál v rodině máme mercedesa 2,5litra takze bych se ani nebal.Ja su na sebe a na auticko budu hodně moc opatrnej a když tam budu vozit aj mladou tak to tuplem :DJinak mě moc mile překvapuje vaše ochota.Za tu moc děkuji jelikož té sečlověk moc nedočká :)kooor já
Jinak to bude moje první auto budu si teprv tedka delat ridicak.Sice si kazdej rekne v 21letech nemít ridicak ale mám no spíse mel sem spatné srdce a strach ze treba omdlím za volantem byl docela velkej.A tedka uz se cítím v pohodě a su v poho tak můžu hezky do autoškoly a pak koupit celicu.Toho dvoulitra bych se nebál v rodině máme mercedesa 2,5litra takze bych se ani nebal.Ja su na sebe a na auticko budu hodně moc opatrnej a když tam budu vozit aj mladou tak to tuplem :DJinak mě moc mile překvapuje vaše ochota.Za tu moc děkuji jelikož té sečlověk moc nedočká :)kooor já
ked celicu tak aspon ten atmosferocky 2.0L
budes mat navrh keby ta provokovaly nejake TDIIIIIIIIIII
nenechas sa zahabit...)
PS: tym nechem odrovnat 1.8 ale tak ten vykon je fakt citit mono by ti to zo zaciatku tak neprislo ale neskor by si banoval to mi ver...
mam 2.0 a bych chcel 2,0 T 4X4 ale to co som dal do tej svojej uz mi nik nevrati o co mi sice ani neslo ......ale generalkovat dalsiu celicu ...dakujem neprosim )
budes mat navrh keby ta provokovaly nejake TDIIIIIIIIIII
nenechas sa zahabit...)
PS: tym nechem odrovnat 1.8 ale tak ten vykon je fakt citit mono by ti to zo zaciatku tak neprislo ale neskor by si banoval to mi ver...
mam 2.0 a bych chcel 2,0 T 4X4 ale to co som dal do tej svojej uz mi nik nevrati o co mi sice ani neslo ......ale generalkovat dalsiu celicu ...dakujem neprosim )
V necem s tebou samozdrejme souhlasim.Ale musi kazdy zvazit sam faktory a okolnosti.Cenu na nakup na udrzbu na provoz.Kolikaty je to auto jake mam zkusenosti s rizenim atd. Kdyz jsem si v 18 udelal ridicak na motorku bylo si myslim s mojim psychyckym stavem vic nez dobry ze sem mel prvne Aprilii 250 nez Suzuki 600 and UP.Nemyslim si ze jediny a dulezity co by me melo ovlivnit koupit auto je jeho vykon.Proto si myslim a jsem o tom presvedcen, ze Celda 1,8 pro radost a normalni i sportovni jezdeni staci. Takze by asi bylo vic nez dobry, aby si dedek uvedomil na kolik a na co ma a podle toho si celdu poridil. Protoze pak me napada. Proc mu rikat vem si 2,0 misto 1,8 a ne rovnou 4x4 ? To at si pak veme supru mk4. Nic ve zlym, ale urcite oba vime ze na poradny rozbiti drzky ti staci i Zigulik. Nemyslim, ze si chce koupit auto jen kvuli vykonu na prohaneni TDI.
"Jsem zly a zeru male deti"
Toyota Celica 1,8 Kurbo, T20, ´94
Toyota Celica 1,6 2x Kurburator, TA40, ´80
Toyota Celica 1,8 Kurbo, T20, ´94
Toyota Celica 1,6 2x Kurburator, TA40, ´80
- garfielld
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
konečně pořádnej rozumnej názorKubrt píše:V necem s tebou samozdrejme souhlasim.Ale musi kazdy zvazit sam faktory a okolnosti.Cenu na nakup na udrzbu na provoz.Kolikaty je to auto jake mam zkusenosti s rizenim atd. Kdyz jsem si v 18 udelal ridicak na motorku bylo si myslim s mojim psychyckym stavem vic nez dobry ze sem mel prvne Aprilii 250 nez Suzuki 600 and UP.Nemyslim si ze jediny a dulezity co by me melo ovlivnit koupit auto je jeho vykon.Proto si myslim a jsem o tom presvedcen, ze Celda 1,8 pro radost a normalni i sportovni jezdeni staci. Takze by asi bylo vic nez dobry, aby si dedek uvedomil na kolik a na co ma a podle toho si celdu poridil. Protoze pak me napada. Proc mu rikat vem si 2,0 misto 1,8 a ne rovnou 4x4 ? To at si pak veme supru mk4. Nic ve zlym, ale urcite oba vime ze na poradny rozbiti drzky ti staci i Zigulik. Nemyslim, ze si chce koupit auto jen kvuli vykonu na prohaneni TDI.
taky bych jako první, nikdy nedoporučil silný auto, sám vim jaxem ze začátku jezdil s Faválem a ždímal z něj i posledního poníka, jenže výhoda byla že on prostě víc jak cca 130nejel a to ještě na trojku kdybych měl hned od začátku Celdu, tak bych jí asi rozštípal za pár dní, naštěstí mě to klasický předvádění se velice rychle pustilo. Jinak nevim jakej je rozdíl v provozních nákladech u 1,8 a 2,0, ale u 5. gen. je mezi 1,6 a 2,0T rozdíl opravdu velikej.
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
děkuji za názory a za rady.Určitě půjdu do 1,8čky na začátek mě to bohatě stačí a až budu hodně vyježděnej opravdu hodně a budu se cítit na něco silnějšího koupím dvoulitra.Potřebu honit se po dálnici nemám stačí se podívat na rozzlobené muže a je tam bouraček jak svina a koukat na ty lidi to odradí od prasečí jízdy.Od přítelkyně celá její rodina sou hasiči a když občas poslouchám ty příběhy o částech mozku a ruk na silnicích mrtvejch dětech jen skrz to že nějakej mladoch neuřídil výkon auta to mě stačí.Z rychlosti mám respekt a chci auto co má krásnej sportovní vzhled,je spolehlivé ,sedí dobře v zatáčkách.To vše se mu auta hledal.Nepotřebuju zatím výkon.Neříkám že budu jezdit jak šnek ale zase nepotřebuju závodit.Stejně chcu chodit jezdit na okruh a tam si otestovat a zžít se s autem.Na mašinu si myslím že su eště moc divokej
na rovinu, pokud chceš něco hezkého,vybaveného a ne tak úplně pomalého tak ta 1.8 stačí, motor je více přátelský, krouťák je lépe rozložen než u 2.0.. Když to vezmu z ekonomického hlediska tak pominu li ručení a možná i spotřebu tak jsou i lépe sehnatelné díly než na 2.0. A pokud budeš chtít něco silnějšího tak bych ti radil rovnou jít do Celicy / MR turbo nebo Supry.. 2.0 je rychlá ale v dnešní době už to není zase takový zázrak takže to chce když už tak už
jj půjdu do té 1,8
za chvilku se v celice konečně nechám povozit
za chvilku se v celice konečně nechám povozit
Naposledy upravil(a) dědek1988 dne sob 27.06.2009, 14:57, celkem upraveno 1 x.