POZOR, POZOR, druhý sraz Celica (celorepublikový meeting)

vše ohledně modelové řady Celica

Kde by se sraz měl konat

Střed západně
4
8%
Střed severně
2
4%
Střed jižně
12
23%
Střed východně
34
65%

Celkem hlasů: 52

Kysi
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kysi »

Amadeus píše:Sakryš ta Borová vypadá moc hezky. :P
To jo, souhlas :wink:
Celica 2.0 GT 97' ST202 [3S-GE] (125kW/170HP)
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

koukám zkoumám... ejjjj 19 sudů! mnoooo tak to je bejváček, to je výýýborný :bigups:
http://www.camp-hluboky.cz/cz/index.html
http://www.camp-hluboky.cz/images/hlubak04.jpg
http://www.camp-hluboky.cz/images/hlubak13.jpg

šlechtův palouk... tady mě zaujala zajímavá- skoro přímořská pláž a tenhle vehikl http://www.ekempy.cz/grafika/full_kempy ... 3_1792.jpg

borová má hezkej bazén...

resort beach... tam zavíraj sezonu 14/09 ale zajímalo by mě, jestli bych si tam moh zarybařit i bez rybářskýho průkazu... a pak si jí případně nechat ugrilovat :lol: když tam pučujou ty pruty? hmmm

U mě vyhrávaj ty sudy, ty mě dostaly + tobogán okej okej :lol:
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Foost
Manager Týmu

Příspěvek od Foost »

Tak do areálu šlechtuv palouk jsem volal ten trávníkový plac za kempem by mohl sloužit jako velký auto plac :lol: .Také mi bylo řečeno, že v případě velké účasti je možno ubytovat dle požadavku část lidí hned ve vedlejším kempu cca 100-150m. Potřebují ale vědět co nejdříve (blokování míst). Je možné stravování i větších počtu cca nad 120 lidí by k terase dodali polní stan.

Jedná se o toto místo
http://www.ekempy.cz/pardubicky/usti-na ... k-pastviny

Kemp Borová
tam budu volat v pondělí :lol: Jen se bojím malého parkovacího prostranství.

http://www.ekempy.cz/pardubicky/svitavy ... ing-borova

Kemp hluboký
Tam taky ještě budu volat v pondělí

http://www.ekempy.cz/pardubicky/pardubi ... ce-podlesi

Zatím se Vše naklání pro tyto 3 místa. :lol:
Maci
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maci »

Cau chlapi a devcata, v Borové sem byl i kdyz je to cca 5 let dozadu...krasnej bazen je tam hriste na volejbal popripade fotbal ohniste atd....co si pamatuju problem tam byl jen se sprchama a hajzlikama ty sou ale takovy normalni jak v kempu byva kousek od chatek a nic moc stav ale mohlo se to za tu dobu zmenit....s parkovanim to tam bylo lehce horsi s autama sme stavali hned u chatek
Amadeus
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Amadeus »

Ahoj kucí a slečný.Tak já osobně jak tak na to koukám tak jsem pro Borovou.Ceny jsou přijatelné,vyžití je taky ideální a prostředí vypadá moc fajn.1 hlas pro Borovou. :P
Obrázek
RED5ive
Navigátor

Příspěvek od RED5ive »

Co takhle např. kemp Stříbrný Rybník v Hradci Králové??? Jak už název napovídá, koupání jasný, krom toho velký chatky pro fajnovky taky:-D a vůbec příjemný prostředí... Krom toho kousek od kempu je všem "ťunerům" známý letiště, kde by třeba nemuselo bejt uplně od věci skusit na nějakou chvilku bloknout nějakou část plochy...
Foost
Manager Týmu

Příspěvek od Foost »

Na ten kemp Stříbrný Rybník se taky informuji v pondělí díky za typ :lol:. Klidně dávejte ještě návrhy ať s tím pohneme do pátka bych chtěl dát nejpozději dohromady místo a pak je na řadě program :lol: ČAS NÁS ŽENE
Lucinka
Řidič

Příspěvek od Lucinka »

Taky jsem si říkala, že už je nejvyšší čas, začít s přípravami. Ten víkend budu mít zrovna narozky, tak to bude taková příjemná oslava s fajn lidma a spoustou moc pěkných aut :D
Na fotkách je ta Borová hezká, ale jejich ceník skýtá nevýhodu v tom, že požadují zaplatit nejméně 3 noci. To by pak asi záleželo na dohodě. Mě se líbí zas ty Pastviny, je to sice pro Moraváky už trochu z ruky, ale píšou tam, že se tam dají rozdělávat ohně na určitých místech a to tady někdo psal, že dost stojí o nějaké opékání a tak. Jinak Stříbrňák vidím taky jako dobrou volbu, lidi si to dost chválí a myslím, že by to mohlo být pro nás dost dobrý, jelikož je to kousek od HK a kdykoliv si můžem zajet třeba i do nějakého supermarketu něco koupit. To v těch Pastvinách bude horší. Takže Stříbrňák se mi zdá dobrý jak pro rodilé trampy, tak i pro trošku zhýčkanější měšťáky :lol: No a ty Holice mám od domu v podstatě taky kousek. Nikdy jsem tam nebyla a neznám to, ale kdybyste chtěli, tak se tam můžu vyrazit podívat (je to asi 15 - 20 km od Pardubic).
Jinak Doky tady psal něco, že pokud to bude v okolí Pce, tak že by to moh zařídit. Určitě by měl taky nápad na nějaké dobré místo, tak mu Fooste zkus třeba napsat SZ, jestli by měl čas a chuť na to angažovat se na organizaci srazu.
Foost
Manager Týmu

Příspěvek od Foost »

Jo jo už jsem o tom taky přemýšlel. Je to problém takhle na dálku něco domlouvat. Místa mohu hodnotit jen podle fotek a podle mapy v překreslení na fotomapu. Jinak právě nejvíce bych potřeboval pomoct s programem. Program v kempu není problém ale problém je s tím, že bych potřeboval pomoci spíš z kontaty na nějáké firemní prezentace (třeba dílu, nebo doplňku čí servis - diagnostiky, atd.) z Pardubického kraje. Těžko požádám auto firmy ze Západních čech. Tento krát domluvím i účast nějakých auto časopis deníků atd. :lol:. Tak dofám, že to vše klapne. Ale opradu kdo může tak prosím pomožte jaký sraz si připravíme takový ho budeme mít. :lol:.
Amadeus
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Amadeus »

Foost píše:Jo jo už jsem o tom taky přemýšlel. Je to problém takhle na dálku něco domlouvat. Místa mohu hodnotit jen podle fotek a podle mapy v překreslení na fotomapu. Jinak právě nejvíce bych potřeboval pomoct s programem. Program v kempu není problém ale problém je s tím, že bych potřeboval pomoci spíš z kontaty na nějáké firemní prezentace (třeba dílu, nebo doplňku čí servis - diagnostiky, atd.) z Pardubického kraje. Těžko požádám auto firmy ze Západních čech. Tento krát domluvím i účast nějakých auto časopis deníků atd. :lol:. Tak dofám, že to vše klapne. Ale opradu kdo může tak prosím pomožte jaký sraz si připravíme takový ho budeme mít. :lol:.
Jj účast nějakých redaktorů s autočasáku bude vítána.Ale jinak se přispůspusobím většině co se týče výběru místa.
Obrázek
RED5ive
Navigátor

Příspěvek od RED5ive »

Lucinko, souhlas s tím stříbrňákem... ještě je tu další možnost, autokemp Rozkoš, pár srázků už tady kluci z Náchodskýho xcars udělali a taky to není vůbec zlý...
Dacan
Manager Týmu

Příspěvek od Dacan »

nevim proc,ale zaujal me slechtuv palouk,snad kvuli tomu nazvu :lol: .ale spani v sudu je davny sen,tak nevim :D
ex 1,6 sti 1992
corolla e11 1,6 gt (81kw)
Hanisek
Řidič

Příspěvek od Hanisek »

sleduju, ze se to tady pekne rozjizdi, jen tak dal. me je jedno kam pojedu, kazdopadne prijedu :lol:
Toyota Celica 1,8VVT-i
7.gen
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od garfielld »

Hanisek píše:sleduju, ze se to tady pekne rozjizdi, jen tak dal. me je jedno kam pojedu, kazdopadne prijedu :lol:
nápodobně, když to nebude druhá strana ČR(to sem mohl rovnou na Bečvu, že?) a nebudu mít něco jinýho, tak dojedu a je mi jendo kam a zač atd.. :)
Obrázek
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

Ja se musím tak trochu omluvit všem lidem z fóra.I když jsem z kraje kde se sraz bude asi konat nebudu mít tento rok šanci kromě krátké návštěvy jít a plně se věnovat srazu jako takovému - mám nějaké povinnosti které mi to neumožňují se zapojit ani do přípravy.Budoucí sraz organizovaný v okolí plně podpořím více, nyní se pokusím alepoň něco vybavit a dát vědět Foostovi.Auto asi do srazu bude ve funčním stavu i když všechny věci nebudou dodělané/vzpěry a brzdy upgrade/ ty se budou dělat po letní odstávce v zimním kvartálu.Ale nárazník,motor a komplet nápravy s ECU a PLX elektronikou atd. bude již na fix dodělanej podle Libora a Idaha a na sraz přijedu.Zatím Doky
Nějaké ty auta doma jsou.
Odpovědět

Zpět na „Celica“