Taky jsem si říkala, že už je nejvyšší čas, začít s přípravami. Ten víkend budu mít zrovna narozky, tak to bude taková příjemná oslava s fajn lidma a spoustou moc pěkných aut
Na fotkách je ta Borová hezká, ale jejich
ceník skýtá nevýhodu v tom, že požadují zaplatit nejméně 3 noci. To by pak asi záleželo na dohodě. Mě se líbí zas ty Pastviny, je to sice pro Moraváky už trochu z ruky, ale píšou tam, že se tam dají rozdělávat ohně na určitých místech a to tady někdo psal, že dost stojí o nějaké opékání a tak. Jinak Stříbrňák vidím taky jako dobrou volbu, lidi si to dost chválí a myslím, že by to mohlo být pro nás dost dobrý, jelikož je to kousek od HK a kdykoliv si můžem zajet třeba i do nějakého supermarketu něco koupit. To v těch Pastvinách bude horší. Takže Stříbrňák se mi zdá dobrý jak pro rodilé trampy, tak i pro trošku zhýčkanější měšťáky

No a ty Holice mám od domu v podstatě taky kousek. Nikdy jsem tam nebyla a neznám to, ale kdybyste chtěli, tak se tam můžu vyrazit podívat (je to asi 15 - 20 km od Pardubic).
Jinak Doky tady psal něco, že pokud to bude v okolí Pce, tak že by to moh zařídit. Určitě by měl taky nápad na nějaké dobré místo, tak mu Fooste zkus třeba napsat SZ, jestli by měl čas a chuť na to angažovat se na organizaci srazu.