Taky se musim pochlubit

Jako první byl Fiat 600D v 15ti !!! s kámošem na půl(stál 1000kč) sice nám vydržel asi půl roku, ale cca jen 3 dny z toho byl v pojizdnym stavu, krátce po zakopení sme ho lehce tukly, ale byl tak zrezlej že upadlo přední kolo. btw: to auto mělo možná větší kouzlo než Celica

tak přišel Trabant combi(za 500) to už mi bylo 16:), ten vydržel pojiznej asi 3 měsíce, když sme ho koupili(opět s kámošem na půl) tak to byl vrak, ale když sme ho likvidovali tak to byl MEGA vrak:) časem nám upadla střecha, kapota, přední a boční skla, nedobíjel... byl to 6V a my měli 12V baterku(jezdil i na startér

), pak nám upadlo i zadní kolo(povolený šrouby) časem ale přestal jezdit, tak šel...

pak prostě musela přijít Š105L (motor 120) to my bylo 17, ta byla asi v nej stavu a tak na půl měla i papíry, když nám(opět s kámošem na půl, za 1500) jí kámoš prodával, tak chválil hlavně motor... mno, ten teda byl, vydržel asi 5dní našeho řádění... až vám někdo bude tvrdit že motor ze šúty de vytočit až na 8000 ot min. nevěřte mu, ten náš šel asi na 6500, a pak najednou dostal nádhernej zvuk americkej Muslecar, ale nechtěl moc jet a furt zdechal... časem sme jí prodali nějakem tipum(ještě jako pojízdnou) asi za tejden nám řekli proč ten motor tak hezky bublal.. když jí prej zkusili párkrát vytočit tak vylítla ojnice blokem ven

mno a paxem si udělal papíry a chvíli proháněl máminy Fágona:) ale to nebylo ono, motor netáh a podvozek uměl spíš vyvolat mořskou nemoc než projet zatáčku, tak šel do světa, naši něco přidali já taky a Celica byla na světě:)

u tý asi dlouho zůstanu, páč mi ukradla moje srdce.
PS:všem se omlouvam za tak dlouhý tlachání