Moje první auto je Toyota Corolla E12 3D HB 1.6 kterou mám od konce října.
 ), pak opet 87 Celica.. 86 Celica.. tu ted musim dat pryc..no a nakonec 90 Celica a tu si necham. Tak.
 ), pak opet 87 Celica.. 86 Celica.. tu ted musim dat pryc..no a nakonec 90 Celica a tu si necham. Tak. 
 pohoda - ťuky ťuk
 pohoda - ťuky ťuk
 ) - obe uplna spokojnost
    ) - obe uplna spokojnost .Jo mladej a divokej (krásnej rok 1990)
 .Jo mladej a divokej (krásnej rok 1990)   .No a pak stodvacítka.Teď  už čtvrtej rok Corollka (naprostá spokojenost).A na jaře se chystám na Carinu E.Tak kdyby ste o něčem věděli tak nabídky ke mě.
 .No a pak stodvacítka.Teď  už čtvrtej rok Corollka (naprostá spokojenost).A na jaře se chystám na Carinu E.Tak kdyby ste o něčem věděli tak nabídky ke mě.  
Pekne auticko, sused ho mal, ale Diesel a bol to par rokov moj senJirka Litvín píše:První auto byl tahle krasavice - corolla GTi z roku 1991 - a byla to láska na první pohled:
http://www.toyotaklub.cz/forum/album_pic.php?pic_id=246
Následuje Carina - to je taková lady, naprostá spokojenost.

Jako první byl Fiat 600D v 15ti !!! s kámošem na půl(stál 1000kč)  sice nám vydržel asi půl roku, ale cca jen 3 dny z toho byl v pojizdnym stavu, krátce po zakopení sme ho lehce tukly, ale byl tak zrezlej že upadlo přední kolo. btw: to auto mělo možná větší kouzlo než Celica
  Jako první byl Fiat 600D v 15ti !!! s kámošem na půl(stál 1000kč)  sice nám vydržel asi půl roku, ale cca jen 3 dny z toho byl v pojizdnym stavu, krátce po zakopení sme ho lehce tukly, ale byl tak zrezlej že upadlo přední kolo. btw: to auto mělo možná větší kouzlo než Celica 
 ), pak nám upadlo i zadní kolo(povolený šrouby) časem ale přestal jezdit, tak šel...
 ), pak nám upadlo i zadní kolo(povolený šrouby) časem ale přestal jezdit, tak šel... 

Potom sme ho opreli v hore cez strechu a do jarku a bol opo nej.
  Potom sme ho opreli v hore cez strechu a do jarku a bol opo nej.  Ale motor sme ešte strelili za 1000 susedovi na malotraktor
  Ale motor sme ešte strelili za 1000 susedovi na malotraktor   

neznášala teplo,cez zimu išla ako hodinky ale cez leto...
 neznášala teplo,cez zimu išla ako hodinky ale cez leto... 
  ale rodina sa rozrástla...
 ale rodina sa rozrástla...