Moje skladacka Celicy-> nekonečný příběh
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
dneska jsem tomu dal, nevesel jsem se do vrat asi o 2 mm tak jsem trosku odrel zadni lem - natesti ne moc , plech se ani nehnul, to je tak kdyz je clovek ve stresu , padaji mu vlasy do oci a ma blbe sestelovane zpetne zrcatko stejne ten lak stoji za ...... tak me to tak nemrzi , chtelo by to novej , kdyz jsem se dal na styling s temi cirymi svetly
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
tak už mám namontovány ty čirý blinkry , čekal jsem je trošku lepší - jak zpracování tak svítivost ale za tu cenu to jde jsou na americkou verzi tak maji dvojvlakno leč jsem to vyměnil za moje puvodní patice a z tehle něco vyrobim asi brzdovky do mlhovek
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
joooo k tý černý seděj čirý .... jak to profouklo panečku... + k modrý taky oooo ta svěžest! a to myslim bezesrandy! já sem tam teda 2j vlákno nechal... a svítěj je to jen elektrika, ale na to mam borce, to ne já že... já se zabejvám jen kecama a pičovinkama
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
jelikoz se snazim zvysovat cenu meho vozu , tak jsem neodolal Micronovo "nabidce" a dojel jsem si vycorovat FUJI LIVE SOUND , je trochu ponicen ale to se da dokupy , repraky jsou na nic skoro vsechny a jeden tapec taky, jo nekteri lide nici co jim prijde podruku
timto zdravim Microna a vosy ho taky zdraví
timto zdravim Microna a vosy ho taky zdraví
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
Zdravim tak to sem rád, že je Fuji zachráněn... gratuluju. Fakt nevim jakej idiot se to tam snažil odmontovat, snad se to povede složit (blbost samozřejmě, že se to povede složit- to je jasný)... možná že by to nějak šlo nasadit i na ty obyč tapce, fakt nevim... ale na tý straně u spolujezdce byl tapec novej, jak vypranej v perwolu repráky byly nic moc, to chce 3 pásmový- pěkně basy, středy i vejšky... all in one... jakýkoliv já tam mam nějaký magnaty a byly fakt levný a hrajou božsky, včera sem málem ohluchnul při jedný skladbě co sem si nahrál na minidisc z philosomatika.com kadence nehorázná
sem si řikal, jestli ty úly nebyly spíš včelí a ty vosy je vyvraždily a obsadily to tam... ale pěkný plástve
sem si řikal, jestli ty úly nebyly spíš včelí a ty vosy je vyvraždily a obsadily to tam... ale pěkný plástve
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
jo zachranit to pujde urcite, ty tapece pocitam ze pouziju moje - bratr mi ma dneska privest Dremla - malej rezak/vrtacka tak si s tim vyhraju , pocital jsem ze repro bych nejaky koupil novy , ale nejhorsi to bude s tema dvernima 20tkama - ty uz byvaj drahy , no uvidim ,
ty vosy jsem tam videl dve , zrovna byly jeste ztuhly tak me neotravovaly tak jsem jim rekl at to tam hlidaj ze pristi tyden prijedu jeste neco dovybrakovat kdyz maji tak lidove ceny ( at nekoho nenastvu tak radsi nepisu co me to stalo ) tobe Microne jsem zavazany , nejak se ti odmenim ( lec 1tis. je na me ted moc penez )
ty vosy jsem tam videl dve , zrovna byly jeste ztuhly tak me neotravovaly tak jsem jim rekl at to tam hlidaj ze pristi tyden prijedu jeste neco dovybrakovat kdyz maji tak lidove ceny ( at nekoho nenastvu tak radsi nepisu co me to stalo ) tobe Microne jsem zavazany , nejak se ti odmenim ( lec 1tis. je na me ted moc penez )
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
to nespěchá odměny odměnu až ti to začne hrát a něc o tam "ohulíš" ty 20" tak o tom to je a vzadu se přidávaj precizně... ty co maj bejt ještě úplně v předu, tak ty ani nevedu, tyhle 20" + zadní stačí na totální koupání se v muzice, sice vim, že existujou třeba xX dražší systemy do aut s mega výkonem, ale ten Fuji Live je pro mě dokonalá hranice poslechu máloco je dokonalý... bááááájo
ps: jsi to tam docela vyloupil loupežníku ejjjj cos tam nechal? ten spálenej motor? to neni loupežník, pavoB je pirát! ty ouška...ze zadních světel prozraďíš mi tu cenu nakonec přes SZ? to bude sranda joooo taková příležitost se naskytne jen "omylem"
ps: jsi to tam docela vyloupil loupežníku ejjjj cos tam nechal? ten spálenej motor? to neni loupežník, pavoB je pirát! ty ouška...ze zadních světel prozraďíš mi tu cenu nakonec přes SZ? to bude sranda joooo taková příležitost se naskytne jen "omylem"