škubnutí při přeřazení
tak to vrznuti, zni jako by ste stali na ohnutem stromku, ktery vam zavadi o neco ve spodu pri rozjezdu, cim pomaleji se rozjidite, tim dele je ten zvuk (tako by se to tykalo neceho kulateho - kola nebo tak neco)
myslel jsem si ze je to zpateckou a potom rozjezd, ale ne, dela mi to i kdyz jsem necouval (na parkovisti zaparkuji a po rozjezdu pouze dopredu se to ozve)
jeste je mozne ze to dela kombinace rucka + rychlost, pak dalsi moznost je neco z defenedu (vidlicka ktera se zasekava o lanko)
dela to po delsim stani, nevim presne jak dlouho to musi stat
myslel jsem si ze je to zpateckou a potom rozjezd, ale ne, dela mi to i kdyz jsem necouval (na parkovisti zaparkuji a po rozjezdu pouze dopredu se to ozve)
jeste je mozne ze to dela kombinace rucka + rychlost, pak dalsi moznost je neco z defenedu (vidlicka ktera se zasekava o lanko)
dela to po delsim stani, nevim presne jak dlouho to musi stat
Toyota Avensis WG 02/2007 2.2 D-CAT 130kw
Jo přesně, jde to zepředu ze strany spolujezdce. Zkusím se na to zaměřit a budu zkoušet různé varianty.lampacz píše:takze ted to zkusit nechat stat jen s ruckou, jestli to bude delat taky
odkdu si myslis ze ten zvuk je ? me pripada ze jde z predu, strana spolujezdce (byl jsem jednou venku, kdyz se manzelka rozjizdela po delsim stani)
tak to by me zajimalo co to je,slysim to samy z toho samyho mista jako vsichni,ted jde o to jestli ten zvuk je normalni nebo nesaab píše:Jo přesně, jde to zepředu ze strany spolujezdce. Zkusím se na to zaměřit a budu zkoušet různé varianty.lampacz píše:takze ted to zkusit nechat stat jen s ruckou, jestli to bude delat taky
odkdu si myslis ze ten zvuk je ? me pripada ze jde z predu, strana spolujezdce (byl jsem jednou venku, kdyz se manzelka rozjizdela po delsim stani)

dalsi zjisteni: dela to pouze pri jizde do predu, ted jsem couval cca 10 metru, zaradil za 1 a pomalu se rozjizdel, tak tam bylo slyset ten zvuk
v patek sem objednany do servisu, tak uvidime jestli tam neco najdou, ale jak jsem se bavil s tim technikem, tak rikal ze to delaji vsechny ave, tak nevim....
v patek sem objednany do servisu, tak uvidime jestli tam neco najdou, ale jak jsem se bavil s tim technikem, tak rikal ze to delaji vsechny ave, tak nevim....
Toyota Avensis WG 02/2007 2.2 D-CAT 130kw
Mě se to projevovalo nejčastěji vždy ráno a vždy jsem couval ven z garáže, ale za posledních 14 dní se to vůbec neobjevilolampacz píše:dalsi zjisteni: dela to pouze pri jizde do predu, ted jsem couval cca 10 metru, zaradil za 1 a pomalu se rozjizdel, tak tam bylo slyset ten zvuk

Možná to je jak píše jelinek4 jen kontrola TRC.