Turbo do 1.6?
Turbo do 1.6?
do motoru 4A-FE turbo??? jde o to jestli jsou stejné svody jako u 2.0... a pak by mě zajímalo na kolik by se vyšplhal výkon bez dalších větších úprav...
Člověk si nevybírá auto, auto si vybírá člověka.
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Re: Turbo do 1.6?
je težké tpo říct když nevíš v jakém stavu máš vnitřnosti.skeeter píše:do motoru 4A-FE turbo??? jde o to jestli jsou stejné svody jako u 2.0... a pak by mě zajímalo na kolik by se vyšplhal výkon bez dalších větších úprav...
bez Go bych určite nešel přes +30-40PS a i to bez záruky že to motor vydrží ( a jak dlouho ).
otázkou je cena ..
Turbína ( nový garrett řady GT do cca 200PS ) cca 6-7tis
něco čím "oblbneš" ecu - 3-40tis..
IC, potrubí výfuk .. do 10tis..
když si to srovnáš tak pouvažuj zda investice cca od 15tis výše bez jakékoliv záruky se ti vyplatí
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
a s tim ze je lepsi sehnat druhou generaci 4A-GE ktera ma mnohem lepsi vlastnosti a sezenes ji celkem levno, rozeberes, zkontrolujes , nahodis turbo a jezdis
svody ti muzu premerit, zatim je tu mam oboje, i je vlastne muzu nasadit na muj rozebranej ( zadrenej na klice - na to 4A-FE trpi nejvic ) motor
svody ti muzu premerit, zatim je tu mam oboje, i je vlastne muzu nasadit na muj rozebranej ( zadrenej na klice - na to 4A-FE trpi nejvic ) motor
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
ja osobne bych radsi snizil kompres videl sem kovanou podlozku pod hlavu a pri si muzes vic dovolit a neni to jen tak tam hodit turbo protoze si podpalis pisty to je tak jak foukas do zhaveho nehoriciho dreva fouknes a hori doporucuji pridat palivo vetsi vstriky valbro a manual bust controler a mozna i apex nebo neco od hks je to podobne jak apex ma vic funkci a lepsi nastaveni a rychlejsi pry neskousel sem
- Marty
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
No ne tak úplně ptal, spíš jsem tu cosi postoval... tady http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopic.php?t=10789