Zapojení radia E10-liftback

vše ohledně modelové řady Corolla
Odpovědět
XLi
Řidič

Zapojení radia E10-liftback

Příspěvek od XLi »

Čaute borci,mám takovej ani ne problem ale dotaz, mám v kufru basák-ovál pajonira,a chtěl bych si ho jen krátkodobě zapojit,aleprávě nevím jak se zapojují bassaky, jestli to hodit prostě přes klasickou dvojlinku na repro(jakože zadní) co vedou káblíky od ISO konektoru u radia( buď na levé nebo prevé ,+ a -) nebo to mám píchnou do nějakýho výstupu přímo na rádiu viz foto na odkazu.
P.S. ještě mám tam fotku toho konektoru Iso ale je to rozdělený tak že z napájecího konektoru-čili ty barevnější kablíky jsou dohromady od repro po zkoušce předních asi, a ten zbytek co vedlou normálně z toho konektoru 'repro' jsou 2 a 2 do vzlášť konektoru...po vypojení hrál předek normálně...Je to nějaký druh zaslepení nebo tak? Zadní repro nemám.Stane se něco kdyžbych je prostě přerušil před konektorem a píchl na jednu dvjici přes svoje konektory ten bassák? (vím nebude to nic moc ale nepotřebuji zesák.. rádio je 4x45W tak to snad bude v poho..
Je to složeité ale doufám k pochopení:-) :wink: za foto se omlouvám je to nejrychlejší na vložení fota... :oops: http://ostatni.bazos.cz/inzerat/3604351 ... -KLUB-.php
1.4 XLi 65Kw 16V r.v. 1994,stavitelnej volant,sedadlo řidiče,všechny okna v elektrice,alarm,posilovač...atd..
Jimmi
Věčnej rejpal

Re: Zapojení radia E10-liftback

Příspěvek od Jimmi »

XLi píše:...za foto se omlouvám je to nejrychlejší na vložení fota...
Počkej, až Ti na to přídou :)
LB hyaku ichi 百一 4E-FE 1332/65kW modrá o->
HB 4E-FE 1332/55kW červená o+
VAZ 2103 1500/49kW bílá
XLi
Řidič

Re: Zapojení radia E10-liftback

Příspěvek od XLi »

Jimmi píše:
XLi píše:...za foto se omlouvám je to nejrychlejší na vložení fota...
Počkej, až Ti na to přídou :)
tam se na to nijak nehledí....(kdyžtak to prodávám:-D ) Tak co nikdo neporadí?.:(
1.4 XLi 65Kw 16V r.v. 1994,stavitelnej volant,sedadlo řidiče,všechny okna v elektrice,alarm,posilovač...atd..
Marty
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marty »

Co na tom chceš radit? Najdi si barevný kód těch káblů a zapoj to na zadní, jak jsi psal. Jen proboha nezkoušej spojit pravej a levej kanál dohromady (jestil máš vzadu jen jeden, s myšlenkou "ať mi hraje všechno z jednoho repro).

Co se týče barevnýho kódu tak třeba tady info http://www.carstereo.com/help/carwires.cfm
Obrázek
'06 Mazda 6 2.0 MZR-CD 105kW
ex '97 Corolla AE111L 4A-FE 81kW
XLi
Řidič

Příspěvek od XLi »

Marty píše:Co na tom chceš radit? Najdi si barevný kód těch káblů a zapoj to na zadní, jak jsi psal. Jen proboha nezkoušej spojit pravej a levej kanál dohromady (jestil máš vzadu jen jeden, s myšlenkou "ať mi hraje všechno z jednoho repro).

Co se týče barevnýho kódu tak třeba tady info http://www.carstereo.com/help/carwires.cfm
no to je mě jasný, jen mě zmátla ta zvlášť konektor na ty asi zadní tzn. levá a pravá strana... šlo mě jen o to jestli když prostě jen jednu např. pravou stranu zad. repro šmiknu před tou svorkovnicí a napíchnu na to moje klasický konektory z káblu od basáku jestli to povalí jakože jen třeba z toho pravého repro...nebo je na to spešl vstup na tom radiu..v těch konektorech na radiu se moc nevyzunám už...
Marty
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marty »

Konektor je rozdělený na dva protože se tím hlavně zajistí zpětná kompatibilita s starými jen stereo rádii.
Obrázek
'06 Mazda 6 2.0 MZR-CD 105kW
ex '97 Corolla AE111L 4A-FE 81kW
XLi
Řidič

Příspěvek od XLi »

Aha díky. Tak já to prostě šmiknu před tím konektorem a hodím to třeba na pravou stranu toho repro zadního ten basák, a hotovo :lol:
CharlieCh
Věčnej rejpal

Příspěvek od CharlieCh »

XLi píše:Aha díky. Tak já to prostě šmiknu před tím konektorem a hodím to třeba na pravou stranu toho repro zadního ten basák, a hotovo :lol:
Jestli nemáš zesilovač, tak je to v podstatě zbytečná zátěž pro zesilovač rádia, který má reálný výkon asi tak 17W na kanál a je tu možnost, že buď rádio, nebo basák zničíš. Nahoď ještě foto basáku, ať ti můžeme líp poradit, i když asi vcelku není co. Apropo, co je to basák-ovál?
Toyota Yaris Blue 2004 1.0 VVTi 48 kW 5D
Toyota Corolla E10 1996 1.6 16V 84kW 3D
XLi
Řidič

Příspěvek od XLi »

mno kamoš ho měl taky jen na rádiu a v poho no...není to tam na dlouhodobé používání...Mno je to jakože ovál akorát hranatej ke konci-dřevo...(obdélník) asi co já vím 50cm dlouhej a tak 20cm na vejšku,tuba no...jako žádná kráva... a co si pamatuju tak u vstupů na kábl jsou výkony a bylo tam cosi nějak Wx17 bo tak něco... Na foto je už pozdě...:-(
Odpovědět

Zpět na „Corolla“