Čaute borci,mám takovej ani ne problem ale dotaz, mám v kufru basák-ovál pajonira,a chtěl bych si ho jen krátkodobě zapojit,aleprávě nevím jak se zapojují bassaky, jestli to hodit prostě přes klasickou dvojlinku na repro(jakože zadní) co vedou káblíky od ISO konektoru u radia( buď na levé nebo prevé ,+ a -) nebo to mám píchnou do nějakýho výstupu přímo na rádiu viz foto na odkazu.
P.S. ještě mám tam fotku toho konektoru Iso ale je to rozdělený tak že z napájecího konektoru-čili ty barevnější kablíky jsou dohromady od repro po zkoušce předních asi, a ten zbytek co vedlou normálně z toho konektoru 'repro' jsou 2 a 2 do vzlášť konektoru...po vypojení hrál předek normálně...Je to nějaký druh zaslepení nebo tak? Zadní repro nemám.Stane se něco kdyžbych je prostě přerušil před konektorem a píchl na jednu dvjici přes svoje konektory ten bassák? (vím nebude to nic moc ale nepotřebuji zesák.. rádio je 4x45W tak to snad bude v poho..
Je to složeité ale doufám k pochopení:-)

za foto se omlouvám je to nejrychlejší na vložení fota...
http://ostatni.bazos.cz/inzerat/3604351 ... -KLUB-.php
1.4 XLi 65Kw 16V r.v. 1994,stavitelnej volant,sedadlo řidiče,všechny okna v elektrice,alarm,posilovač...atd..