celica-brzdy/eletronic blow of
Zdálo se Vám že jsem nebyl k pisateli vstřícnej???Vždyť jsem ho slušně a splnou úctou odkázal na link kde se mu po 5 minutách umožní dostat potřebnou odpověď .Myslíte že mu napsat tohleto ať mine zbytečně peníze jen proto že to tam půjde je košer :)vy jste ale prevíti. No a na to abych veděl více o autech jak 95% populace můžu být i doktor kluci na to nemusím být prodejce dílů.No ten kluk Vás nebude mít rád když zjistí že dal peníze za blbost.Netahejte tigra za ocas jednou Vám pak vymení možná ten kluk krevní skupinu při transfusi s tím že ono to vaše kompatibilita v Rh systému zvládne
- garfielld
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Re: celica-brzdy
mno Libore ted se ti musim omluvit, sem ti s tou ironií křivdil, tohle je dost i na měDawe24 píše:Vim ze je mi tam blow of ventil k ničemu ale chtel bych ho tam mít a kolik by to vyšlo i s montáží.
2Doky: všaxem mu narovinu napsal (a vy naznačili ) že je to v jeho autě k hovnu, ale stejně to tam chce, tak proč mu bránit, jinak hláška roku to určitě bude
2Dawe24: jesli doufáš že ti po namontování bude BOV dělat ono Pssss.. (jinak fakt nevim proč bys ho chtěl) tak doufáš marně, dělat to nebude a popravdě pokud otevřeš motor před někym kdo se v autech jen trochu vyzná tak ho asi pěkně rozesměješ nebo rozpláčeš
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
gramo> mlýnek na maso je praktická věc... fogimu nechtěl nastartovat Land Cruiser asi před 2 měsícema- a v Toyotě pak přišli na to, že tam Kuna prokousala hadici pro přívod paliva takový zoubky krásně obtisklý... má stisk tohle zvířátko... tak montovat mlýnek na maso s návnadou na Kuny- prodávaj se spreje, ale prej nesnášej psí moč- automatický lisování- a bylo by něco na grill
musim mít Bow/maso!
http://www.youtube.com/watch?v=INebmYo986g
musim mít Bow/maso!
http://www.youtube.com/watch?v=INebmYo986g
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
- X_Mave
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
tyyy jo ... ja jsem celkem lama (Doky vi o cem mluvim) ... ale tohle je maso i na me (BOV bez turba ... na elektriku ... na vlastni kompresor ) .... vetsi maso uz je jen ta vec, co ti na tlacitko strikne benal nebo kyho vyra do vyfuku a pak ti slehaj plameny (ne ... opravdu nemyslim plameny z otevrenyho vyfuku za rallye specialama) ...
- Tequilla
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Nezapoměn nakoupit ještě z e-bay pár nezbytností jako chip, vrtulku do sání, šetřič paliva na přívodní hadici, turbínku do výfuku a na co prostě nesmíš zapomenout, tak je ukrást někde v práci / obchodě hasící přístroj, přestříkat ho na modro, namontovat do kufru a vybavit samolepkou NOS (taktéž koupeno z e-bay). Pak už k dokonalosti budou chybět jen svíčky za 500kč/kus a v Mimoni je hlavní výhra jistá.
Toyota Yaris 1.0, 1. gen. alias Pracant...prodáno do Jižních Čech, RIP
Toyota MR2 Mark III alias Mrcha
Toyota FJ Cruiser alias Můj sen
http://mr2.tequilla.cz
Peugeot 307 SW alias Pracovní realita ze žabožroutova
Toyota MR2 Mark III alias Mrcha
Toyota FJ Cruiser alias Můj sen
http://mr2.tequilla.cz
Peugeot 307 SW alias Pracovní realita ze žabožroutova
- 69..patrik
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
- ArnieGT
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
No tak lidi,....dyť si z vás dělá evidentně srandu Ale když prostě chce aby kolemjdoucí padli na prdel jak to zasyčí a kdejaký jouda v klobouku a platem vajíček na zadním skle ho předjede na prvních semaforech, tak co naděláte prostě tím si musí projít a potom ho to přejde,....
Celica TA28 77' / Corolla KE35 76' / Celica RA65 82' / Crown MS65 75'
JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz
JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz
celica-brzdy
Chlapy moc dobře vím k čemu blow of ventil slouží jelikož dělám v servisu a každý den dám dohromady min. 3 motory ale chtěl jsem především vědět váš názor u atmosferických motoru bez turba jestly je to možné od toho přeci toto forum je takže nechápu proč někdo zbytečně odbíhá od tématu a narovinu nenapíše že je to na hovno a ani za nic to tam nemá cenu dávat ale nevadí alespon dva lidi mi odpověděly přímo na dánou věc takže díky a jestly budu vyhlášen na téma roku tak muzu přidat další téma které určitě vyhraje a to je implantace motoru z cadilacu dvanáctiválce do celicy a kdo nevěří tak se to udělat dá.
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Nápis mi v kterém servisu děláš. Přijedu kamkoli po republice a dám a to tady přede všemi říkám 5000kč za hodinu koukání na tvoji práci. Protože soudně uvažující člověk by tuto otázku nemohl položit natož o ní seriózně diskutovat. Když dávás dohromady motor tak víš na jakém principu motor pracuje turbo/atmosféra tvrdís že znás funkci bow tak mi sakra vysvětlí co by tak asi na něj u n/a motoru mohlo působit?! Barometricky tlak?! Swap jakéhokoli motoru kamkoli není nic výjimečného.
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
a známý to tvrdí proto aby nebyl za úplného debila s nedostudovanou fyzikou 5ročníku. Cokoli v sani působí jako restriktor a výkon snižuje. Prodejci také tvrdí že to snižuje spotřebu. Ano to je pravda,protože když do saní strčís kus hadru jsi na tom úplně stejně. Už nikdy motor nedostanes víc jak k 3/4 původních rpm.69..patrik píše: je to jen blbost, na které prodejci rejžujou chechtáky ?
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
- Laser Beam
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Re: celica-brzdy
Dá se udělat všecchno,ale proč cadilac do celici ? To mi přijde dost ujety,jestli to myslíš vážně.Já dostal mot. z BMW E30 M do E21,nebo motor z R17gordinni do R15. Pokud si z nás neděláš prdel,tak je to zneuctění Celici. Jinak sem zvědav na ten 12válec,už ted je tam místa mocDawe24 píše:a to je implantace motoru z cadilacu dvanáctiválce do celicy a kdo nevěří tak se to udělat dá.