celica-brzdy/eletronic blow of

vše ohledně modelové řady Celica
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

Zdálo se Vám že jsem nebyl k pisateli vstřícnej???Vždyť jsem ho slušně a splnou úctou odkázal na link kde se mu po 5 minutách umožní dostat potřebnou odpověď .Myslíte že mu napsat tohleto ať mine zbytečně peníze jen proto že to tam půjde je košer :)vy jste ale prevíti. :!: No a na to abych veděl více o autech jak 95% populace můžu být i doktor kluci :lol: na to nemusím být prodejce dílů.No ten kluk Vás nebude mít rád když zjistí že dal peníze za blbost.Netahejte tigra za ocas :lol: jednou Vám pak vymení možná ten kluk krevní skupinu při transfusi s tím že ono to vaše kompatibilita v Rh systému zvládne :lol:
gramo
Věčnej rejpal

Příspěvek od gramo »

No jo, ale když i poté, co dostal ten link napíše, že to v autě chce...
Že je to účelné asi tak, jako chtít si do motoru namontovat mlýnek na maso... i když, ten mlýnek by možná... :wink:
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

No mimochodem Liborovi se nedivím dá si takovou práci ve volném čase ať něco někde napíše jen tak pro laiky a když kluk tak odpoví tak mu musí už nějak rozum stát.Ale na hlášku roka je kandidát to samozřejmně to nemužu upřít.
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Re: celica-brzdy

Příspěvek od garfielld »

Dawe24 píše:Vim ze je mi tam blow of ventil k ničemu ale chtel bych ho tam mít a kolik by to vyšlo i s montáží.
mno Libore ted se ti musim omluvit, sem ti s tou ironií křivdil, tohle je dost i na mě :)

2Doky: všaxem mu narovinu napsal (a vy naznačili ;) ) že je to v jeho autě k hovnu, ale stejně to tam chce, tak proč mu bránit, jinak hláška roku to určitě bude

2Dawe24: jesli doufáš že ti po namontování bude BOV dělat ono Pssss.. (jinak fakt nevim proč bys ho chtěl) tak doufáš marně, dělat to nebude a popravdě pokud otevřeš motor před někym kdo se v autech jen trochu vyzná tak ho asi pěkně rozesměješ nebo rozpláčeš ;)
Obrázek
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
gabko24
Věčnej rejpal

Příspěvek od gabko24 »

no preto chce elektronicky.. takze tam pekne namontujte tlakovu nadobu, kompresor, kompresor natlakuje nadobu a bow mu odpusti trosku tlaku.... tuzing jak hovado :-D
ex: celica 5gen 3S-GE cervena
ex: celica 5gen 3S-GE cierna facelift
ex: 6gen 3s-ge 3gen :-)
IS 300
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

gramo> mlýnek na maso je praktická věc... fogimu nechtěl nastartovat Land Cruiser asi před 2 měsícema- a v Toyotě pak přišli na to, že tam Kuna prokousala hadici pro přívod paliva :lol: takový zoubky krásně obtisklý... má stisk tohle zvířátko... tak montovat mlýnek na maso s návnadou na Kuny- prodávaj se spreje, ale prej nesnášej psí moč- automatický lisování- a bylo by něco na grill :lol:
musim mít Bow/maso! :-)
http://www.youtube.com/watch?v=INebmYo986g
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
X_Mave
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X_Mave »

tyyy jo ... ja jsem celkem lama (Doky vi o cem mluvim) ... ale tohle je maso i na me (BOV bez turba ... na elektriku ... na vlastni kompresor :twisted: ) .... vetsi maso uz je jen ta vec, co ti na tlacitko strikne benal nebo kyho vyra do vyfuku a pak ti slehaj plameny (ne ... opravdu nemyslim plameny z otevrenyho vyfuku za rallye specialama) ...
Tequilla
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tequilla »

Nezapoměn nakoupit ještě z e-bay pár nezbytností jako chip, vrtulku do sání, šetřič paliva na přívodní hadici, turbínku do výfuku a na co prostě nesmíš zapomenout, tak je ukrást někde v práci / obchodě hasící přístroj, přestříkat ho na modro, namontovat do kufru a vybavit samolepkou NOS (taktéž koupeno z e-bay). Pak už k dokonalosti budou chybět jen svíčky za 500kč/kus a v Mimoni je hlavní výhra jistá.
Toyota Yaris 1.0, 1. gen. alias Pracant...prodáno do Jižních Čech, RIP :(
Toyota MR2 Mark III alias Mrcha
Toyota FJ Cruiser alias Můj sen :)
http://mr2.tequilla.cz
Peugeot 307 SW alias Pracovní realita ze žabožroutova
69..patrik
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 69..patrik »

jak moc je účinná ta vrtulka do sání? Známej si to tam dával a tvrdil že při přeřazení to bylo znát. Je to kravina, nebo to trochu něco do sebe má? nebo je to jen blbost, na které prodejci rejžujou chechtáky ? :)
gabko24
Věčnej rejpal

Příspěvek od gabko24 »

total blbost
ex: celica 5gen 3S-GE cervena
ex: celica 5gen 3S-GE cierna facelift
ex: 6gen 3s-ge 3gen :-)
IS 300
ArnieGT
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ArnieGT »

No tak lidi,....dyť si z vás dělá evidentně srandu :lol: :lol: :lol: Ale když prostě chce aby kolemjdoucí padli na prdel jak to zasyčí a kdejaký jouda v klobouku a platem vajíček na zadním skle ho předjede na prvních semaforech, tak co naděláte :lol: :lol: :lol: prostě tím si musí projít a potom ho to přejde,.... :roll: :lol:
Celica TA28 77' / Corolla KE35 76' / Celica RA65 82' / Crown MS65 75'
JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz
Dawe24
Řidič

celica-brzdy

Příspěvek od Dawe24 »

Chlapy moc dobře vím k čemu blow of ventil slouží jelikož dělám v servisu a každý den dám dohromady min. 3 motory ale chtěl jsem především vědět váš názor u atmosferických motoru bez turba jestly je to možné od toho přeci toto forum je takže nechápu proč někdo zbytečně odbíhá od tématu a narovinu nenapíše že je to na hovno a ani za nic to tam nemá cenu dávat ale nevadí alespon dva lidi mi odpověděly přímo na dánou věc takže díky a jestly budu vyhlášen na téma roku tak muzu přidat další téma které určitě vyhraje a to je implantace motoru z cadilacu dvanáctiválce do celicy a kdo nevěří tak se to udělat dá.
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

Nápis mi v kterém servisu děláš. Přijedu kamkoli po republice a dám a to tady přede všemi říkám 5000kč za hodinu koukání na tvoji práci. Protože soudně uvažující člověk by tuto otázku nemohl položit natož o ní seriózně diskutovat. Když dávás dohromady motor tak víš na jakém principu motor pracuje turbo/atmosféra tvrdís že znás funkci bow tak mi sakra vysvětlí co by tak asi na něj u n/a motoru mohlo působit?! Barometricky tlak?! Swap jakéhokoli motoru kamkoli není nic výjimečného.
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

69..patrik píše: je to jen blbost, na které prodejci rejžujou chechtáky ? :)
a známý to tvrdí proto aby nebyl za úplného debila s nedostudovanou fyzikou 5ročníku. Cokoli v sani působí jako restriktor a výkon snižuje. Prodejci také tvrdí že to snižuje spotřebu. Ano to je pravda,protože když do saní strčís kus hadru jsi na tom úplně stejně. Už nikdy motor nedostanes víc jak k 3/4 původních rpm.
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
Laser Beam
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Re: celica-brzdy

Příspěvek od Laser Beam »

Dawe24 píše:a to je implantace motoru z cadilacu dvanáctiválce do celicy a kdo nevěří tak se to udělat dá.
Dá se udělat všecchno,ale proč cadilac do celici ? :shock: To mi přijde dost ujety,jestli to myslíš vážně.Já dostal mot. z BMW E30 M do E21,nebo motor z R17gordinni do R15. :lol: Pokud si z nás neděláš prdel,tak je to zneuctění Celici. :evil: Jinak sem zvědav na ten 12válec,už ted je tam místa moc :D :D
Odpovědět

Zpět na „Celica“