Made in Czech Republic
Made in Czech Republic
Ahoj všem,
včera, když jsem rozebíral palubku Avensise T25 r.v.2004, tak mě napadlo téma:
Co jste našli na našich "japonských" vozech vyrobeného v ČR nsbo SR?
Já jsem zatím objevil originál radio na CD a kazetu (údajně Panasonic)made in Czech republic. A co Vy? Našli jste něco?
včera, když jsem rozebíral palubku Avensise T25 r.v.2004, tak mě napadlo téma:
Co jste našli na našich "japonských" vozech vyrobeného v ČR nsbo SR?
Já jsem zatím objevil originál radio na CD a kazetu (údajně Panasonic)made in Czech republic. A co Vy? Našli jste něco?
japonsko..
Tak hlavně to nejsou japonské vozy. Třeba já mám Borůvku made by Toyota engeneering and manufacture Europe. Takže tam bude dost EU věcí, ale až mě zarazilo, kolik toho tam je z japonska. Startér Denso, ECU denso, svíčky Denso..... Ale made in ČR či SR nic.
Back in Czech.
Re: japonsko..
To, že to nejsou japonská auta je mi jasné, proto ty uvozovky. Sám mám auto složeno v Belgiiaczasa píše:Tak hlavně to nejsou japonské vozy. Třeba já mám Borůvku made by Toyota engeneering and manufacture Europe. Takže tam bude dost EU věcí, ale až mě zarazilo, kolik toho tam je z japonska. Startér Denso, ECU denso, svíčky Denso..... Ale made in ČR či SR nic.
- Tequilla
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Re: japonsko..
Mám pocit, že v Belgii je jen evropská centrála Toyoty a většina z nás má napsáno výrobce právě tu Belgii. Ve skutečnosti se ale auta montují ve Francii, Anglii, Maďarsku, Turecku, atd.chudy píše:To, že to nejsou japonská auta je mi jasné, proto ty uvozovky. Sám mám auto složeno v Belgiiaczasa píše:Tak hlavně to nejsou japonské vozy. Třeba já mám Borůvku made by Toyota engeneering and manufacture Europe. Takže tam bude dost EU věcí, ale až mě zarazilo, kolik toho tam je z japonska. Startér Denso, ECU denso, svíčky Denso..... Ale made in ČR či SR nic.
Toyota Yaris 1.0, 1. gen. alias Pracant...prodáno do Jižních Čech, RIP
Toyota MR2 Mark III alias Mrcha
Toyota FJ Cruiser alias Můj sen
http://mr2.tequilla.cz
Peugeot 307 SW alias Pracovní realita ze žabožroutova
Toyota MR2 Mark III alias Mrcha
Toyota FJ Cruiser alias Můj sen
http://mr2.tequilla.cz
Peugeot 307 SW alias Pracovní realita ze žabožroutova
Vyrobim u nás odvezu na sklad a potom to prodám s veškerou dopravou do Čech znova, "normální" obchodní logika. Na druhou stranu by bylo nepříjemné, kdyby jsi si světla kupoval v zemi, kde se nevyrábějí za např. za 3 000,- a v zemi původu za 1 200,-, je to nevýhodné pro veliké státy, které nemají potřebu vyrábět s levnou pracovní silou ( Německo, FR, ANG. v podstatě všechny vyspělé státy) a ty mají tu moc ovlivnit obchodní ceny, protože vlastní kapitál a určují politiku a směr. Je to můj názor.camry97 píše:nevim jak vy ale já našel i výrobce tokiko světlometů v Čr ale když sem se ptal tak je stejně dováží z Belgie to jaksi nemůžu pochopit
-
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
tak tak obchodnici se nažerou a já mám v peněžence vyluftováno na pul roku ale to asi nejonom já radši už mlčim nebo se neudržim made in czech radsi nekupovat ale ono to vynde nastejno tak kdyby chtěl někdo vědět odkaď by měl mít originál světla tak zde: http://www.koito-czech.cz/
Prostějov->Olomouc->Kroměříž->Vyškov->Šternberk
camry mr.97 2.2 5s-fe 96kW 155000km
camry mr.97 2.2 5s-fe 96kW 155000km