....s tim kolisanim jsem se asi spatne vyjadril. Nejde tak o kolisani jako spis o to, ze kdyz ma voda tesne pred 90stupnama tak jsou otacky na 600ot/min. Jakmile se teplota hne k 90 tak se to ustali na standard. Jak rikam, ptal jsem se konkretne na tohle a rekli mi ze je to u tehle motoru normalni. Predpokladam, ze kdyz to mel na diagnostice a strcil mi pred nos display kde byla jen ta snizena funkce katalyzatoru a nic jinyho, nemam duvod tomu neverit. Predpokladam, ze chybu klapky by diag snad ukazala, nebo ne? Alespon teda na VAGecku u oktavky tomu tak bylo.
Maxwell- dvacet aut nemam

. Jinak, proc brat kontrolku tak tragicky kdyz vim co od auta cekat po dvou letech pouzivani. A co ze sviti? Vim kolik to bere oleje (0.5l / 15tis.km), rozvodovej retez mam taky v poradku, voda se me neztraci, nikde nic neklepe. Mam se z kontrolky zblaznit?V momente kdyz zadru motor se me rozsviti? I kdyz ano tak bude stejne pozde. Nevim ceho dal tak zavaznyho bych se mel bat. Myslis ze se me rozsviti treba kdyz to detekuje zlomenou klikovku, nebo kdyz me praskne retez, nebo ti detekuje prasklou hlavu nebo tesneni, nebo spatnej setrvak? Nemyslim si. Kontrolka motoru jsou bud lambady nebo kat.
Spis je potreba si davat pozor napr. pri koupi avensise D4-D r.v. tusim ze 2001-2002. Tam byla vadna serie setrvacniku. Menili to zdarma, ale kdo se na to vykaslal a prodal to bez vymeny tak je to v pr.. Na tohle je treba si davat pozor!! To je z prdele zavada ktera nejde videt, jen stoji cca 50tisic a ne nejaka potouchla kontrolka. Zadny pupinky z kontrolky.
Cao.