7.generace: kontrolka motoru , pojistka ....

vše ohledně modelové řady Celica
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

Opravdu??? Tak to koukám. Protože takhle by to opravdu fungovat nemělo. Prostě ten protokol je tak udělaný. Musí ho respektovat všichni výrobci aut i když japonci k němu přistoupili až jako poslední někdy v roce 1996 když ratifikovali mezinárodní úmluvu. Jediná možnost která mě napadá,že je vyndana permanentní paměť kde se data uchovávají i po odpojení napájení,běžný standart u evropských bazarovych aut. V té paměti se uchovává naprosto vše,poruchy,provoz motoru,atd. Servisy ji využívají k zápisu co se s autem dělo kdyby jsi jel do jiného. Uchová se v ní i kolik má auto skutečně km než to co ukazuje v interiéru. Je to taková "černá skříňka". Bohužel se dá odstranit či nahradit novou aniž by to mělo nějaký vliv na jednotku jako takovou. U standartu eobd už toto možné není.
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
Amadeus
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Amadeus »

Tak to mě překvapuješ??Opravdu se dá načíst skutečný stav km????Tak kde mám přijed na zjištění???Jednou jsem zapoměl napojit čidlo na vzduch,rosvítila se kontrolka a jak jsem přišel na to proč,tak jsem čidlo napojil,baterku odpojil a kontrolka zhasla hned při prvním zanutí spínačky tak teda nevím jak to funguje.
Obrázek
lukas87
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lukas87 »

HMMM to tam rikaj v toyote no,ale sondu mam vymenenou a kontrolka vesele po cca 100km sviti dal!! pokud je to katik,tak myslite ze po vymene vyfukovejch potrubi(full system INVIDIA zadnej Cat-back) se kontrolka zhasne?
Celica T23 GT (2OOO)
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

Nemáš to tak daleko a kontrolu jsem Ti nabízel.
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
Odpovědět

Zpět na „Celica“