Jen pro info nedávno jsem prodělal technickou takže auto je po celkové kontrole v servisu tam nic nenašli.Divný

I když to dělá občas může býti načnutý???Ono to právě dělá při nižších otáčká i někdy na rovině a jde to stěma stím zvukem s ventelama...Tak nevim Mám hlučnější rozjezd zdá se mi...Rampa89 píše:Souhlas s Gramem, teoreticky by to mohlo být ještě nějaký ložisko v převodovce, když teda říkáš, že to dělá jenom na 2. A není možný že to jenom na ostatní rychlosti neslyšíš? I když na tu 1 by si to slyšet měl, kdyby to byl homokyneťák.
Mno teďka pojedu na výměnu oleje do servisu, tak se jen chci zeptat na další věc kterou by mohli prověřit...Rampa89 píše:Tak jako první se podívej, jestli ti tam něco jenom nerezonuje, nechrastí, jestli tam nemáš něco volnýho. Nedávno tady v jiným topicu bylo správě napsaný, že často rezonuje kryt katalyzátoru. Tak možná je to jenom banalita...
Vcera jsem se dival a zkoušel jsem brzdy ono to klidně může být brzdama protože v servise mi tenkrát řekli že kotouče mám trochu víc jetý a destičky by taky potřebovali vyměnit..Jimmi píše:Zkus se podívat na výfuku k vlnovci. Tam je taková objímka, u které občas ureznou šrouby a pak to drnčí. Já z toho měl špatné sny, protože jsem fakt nemohl najít příčinu. Dva nové šroubky to vyřešily. Kryt katalyzátoru je něco podobného, jenom není přišroubovaný.
Mno to mě pravě řadit jde dobře ani mě nevypadávají rychlosti...Spíš si myslim že můj problém jde od brzd...Dneska tam akorád jedu tak uvidim jestli to daj do kupy...mr.fatal píše:Ja mam taky takovej problem.Kdyz se rozjizdim na 2 z nizkych otacek tak mi to klepe jak nejakej Zetor...Myslim ,ze to jde z prevodovky.Nekdy sa mi i obtizne radi.Myslim,ze to muze byt lozisko.Ale vyndavat a rozdelavat prevodovku se mi moc nechce...