Vypouštěcí otvor chladící kapaliny
Vypouštěcí otvor chladící kapaliny
Měním chladič a také chladící kapalinu. Při vypouštění vyteče chladící kapalina přes spodní otvor k chladiči, nebo je někde na motoru vypouštěcí otvor pro úplné vypuštění chladící kapaliny?
Ex - Coyota 93 1,3 sedan 4E-FE
Ex - Rudý October 1,9 Tdi 66kW
Jean Reno Megane kombi 2001 1,4
Služební Fabián 3 1,4Tdi 2015
Tak chladič je vyměněn, vypadá hezky.
Mně vše nevyteklo, zhruba polovina zůstala. Bude to, ale asi tím, že jsme neměli přizvednuté celé auto, ale jen předek. Jen moje doporučení - při výměně chladiče vyměnit také samosvorné spony za nové. Já jsem tak neudělal a 1/3 kapaliny mi vytekla. Takže znovu jsem musel vyndat chladič a vyměnit spodní sponu.
Měnili jsme taky kulový čep a tyčku stabilizátoru (kost) - vše docela v pohodě. A jde to hned poznat.
Mně vše nevyteklo, zhruba polovina zůstala. Bude to, ale asi tím, že jsme neměli přizvednuté celé auto, ale jen předek. Jen moje doporučení - při výměně chladiče vyměnit také samosvorné spony za nové. Já jsem tak neudělal a 1/3 kapaliny mi vytekla. Takže znovu jsem musel vyndat chladič a vyměnit spodní sponu.
Měnili jsme taky kulový čep a tyčku stabilizátoru (kost) - vše docela v pohodě. A jde to hned poznat.
Ex - Coyota 93 1,3 sedan 4E-FE